Layout update: wat is er veranderd?

Layout update: wat is er veranderd?

Wellicht hebben jullie het gisteren of vandaag al opgemerkt, mijn layout is iets veranderd. Ik ben tot op de dag van vandaag heel erg blij met mijn layout en wilde mijn stijl graag houden, het is namelijk rustig, clean en mooi vormgegeven vond ik. Maar mijn layout is alweer een paar jaar oud en kon wel een technisch opfrisbeurtje gebruiken. Met die aanpassingen is mijn layout er iets anders uit komen te zien in positieve zin, ik vertel je wat er nieuw aan is!

Layout update: wat is er veranderd?

De grootste en belangrijkste aanpassing was eigenlijk het responsive design, dat had ik voorheen niet. Voor mij niet een probleem want ik had een super mooie plugin gevonden die een mooie mobiele versie van mijn site maakte. Alleen de technische oogjes hebben laatst naar mijn website gekeken en dat schijnt dus 0,0 te doen voor je Google vindbaarheid omdat het via een plugin komt. Je raadt het al, veel bezoekers mis ik daar dus mee aangezien meer dan de helft van mijn bezoekers mijn site via hun mobiel bekijkt. Daar viel dus heel wat te halen en als een bezoeker via Google blijft hangen op mijn site ben ik tevreden en blij! Mijn layout past zich dus nu aan naar elk formaat scherm en ik vind het er heel erg mooi en overzichtelijk uitzien, jullie?

Layout update: wat is er veranderd?

Layout update: wat is er veranderd?

Ook zijn er hier en daar wat aanpassingen gedaan in de layout om het wat duidelijker en overzichtelijker te maken of dat het nu gewoon mooier is. Zo loopt nu mijn hele balk door over het hele scherm, eerst begon en stopte die ergens midden in het scherm. De categorieën zijn uitgezocht, de letters staan ruimtelijker op elkaar. De footer van de site is veel mooier en duidelijker geworden met mijn Instagram feed en social kanalen. En het ziet er allemaal net even wat beter uit. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe versie vinden! En mocht je nog iets vinden wat niet klopt, let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Mariëlle
  6 oktober 2016 at 15:51

  Wat goed! :) Ik heb toevallig ook net een update gehad en wel een hele flinke. Van een simpel thema naar een echte site :)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  6 oktober 2016 at 16:17

  Ik had het gezien, vooral bij de reacties, haha. Kreeg mobiel een melding dat ik een ‘onveilig formulier’ aan het inzenden was, hihi. Maar fijn dat je site nu een responsive design heeft!

 • Reply
  femketje
  6 oktober 2016 at 16:49

  ik had het ook al gezien inderdaad :) lekker strak!

 • Reply
  xanoukdejonge
  6 oktober 2016 at 16:55

  Wat superfijn dat het nu ook goed werkt op mijn mobiel!

 • Reply
  Denise
  6 oktober 2016 at 17:01

  Mooie veranderingen! Fijn dat het nu ook goed via de mobiel kan, toch zonde als je bezoekers mist!

 • Reply
  hillybillybeauty
  6 oktober 2016 at 17:05

  Netjes!

 • Reply
  Romy
  6 oktober 2016 at 21:00

  Wauw, ziet er mooi uit!

 • Reply
  bregje
  6 oktober 2016 at 22:31

  Mooi! Mis alleen een nieuwe profiel foto!

 • Reply
  Yvonne
  6 oktober 2016 at 22:52

  Het viel me vanmiddag inderdaad al op! Netjes hoor en het werkt prima. :)

 • Reply
  rachel
  7 oktober 2016 at 11:18

  vind het een fijne en mooie verandering :D

 • Reply
  Christien
  7 oktober 2016 at 12:34

  Veel beter als je op de ipad leest!

 • Reply
  Anna
  7 oktober 2016 at 13:59

  Ziet er heel goed uit = )

 • Reply
  Molly
  7 oktober 2016 at 14:40

  Heel mooi, lekker clean houd ik van.

 • Reply
  Stephanie
  7 oktober 2016 at 22:49

  Mooi hoor!

  Maar sinds een week ofzo krijg ik niet meer mailtjes als jij wat hebt geplaatst op je site. Erg raar. En toen ik me weer aanmelde bij bloglovin kreeg ik een mail met allerlei verschillende siten. Ook maar uitgezet dus.

  Weet jij hoe dit kan en hoe dit valt op te lossen?

 • Laat een reactie achter