Lavera Vochtregulerende Crème

Ik had laatste een pakketje van Zalando ontvangen en daar zat deze crème van Lavera in. Lavera is een nieuw merk in het assortiment van Zalando. Ik was erg benieuwd naar dit merk omdat ik er nog nooit van gehoord had, het best goedkoop is en natuur cosmetica is. Dat klinkt natuurlijk allemaal erg aantrekkelijk. Dus vandaag een review over de vochtregulerende crème van de Lavera Young Faces lijn.

Maar voordat we naar het product gaan eventjes een korte introductie van Lavera. Ik kan me voorstellen dat veel mensen nog nooit van het merk hebben gehoord, ik tot dat ik het bestelde ook nog niet. Dit zegt Lavera over zichzelf.

Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De producten zijn niet getest op dieren en voor meer dan 98% bdih-gecertificeerd.

Zoals je dus kan lezen is Lavera een goed merk wat niet op dieren test en zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten erin verwerkt, die meestal ook dus nog een biologische herkomst hebben. Ik vind dat ze hier echt een pluspunt hebben en dat veel mensen dit aantrekkelijk vinden.

Maar nu de crème zelf. Ik heb vochtregulerende crème gekocht. Ik heb erg last van een droge huid maar als ik een vocht inbrengende crème gebruik wil ik daarna er niet uitzien als een glimworm. Deze crème matteert ook, dus dat vind ik erg prettig. De crème is het meest geschikt voor de onzuivere huid.

Deze superlichte gezichtsfluid voltooit je gezichtsverzorging. Hyaluronzuur en vitamine E beschermen en verzorgen je huid. De lichte textuur trekt snel in. Mineraal zinklactaat werkt matterend en draagt zorg voor een fijn en helder huidbeeld.

De tube van 30 ml word netjes afgesloten met een stickertje. Zo kun je dus zien dat nog niemand hem gebruikt heeft en het staat gewoon netjes. Na dat ik het stickertje heb verwijdert ziet het eruit als hieronder. Zoals je ziet heeft de tube dan een kleine opening waar je precies genoeg uit kan krijgen en makkelijk werkt.

Wat uit de tube komt is een groene romige substantie, wat heel erg zacht aanvoelt. De geur valt me wel meteen op het heeft een behoorlijk kruiderige munt geur. Hij is niet erg aanwezig maar je ruikt hem wel. Als ik hem op mijn gezicht aanbrengt smeert hij makkelijk uit en trekt ook erg snel in. Ik heb op het moment een behoorlijke gevoelige huid maar deze crème prikt of trekt absoluut niet! Ook ruik je de geur haast niet meer als je hem op je gezicht hebt.

Maar doet de crème nu zijn werk? Ja ik vind van wel, als eerst maakt hij mij huid dus heerlijk zacht. Hij matteert inderdaad, ik heb helemaal geen glimmende of vettige plekken op mijn voorhoofd waar ik zonder deze crème altijd wel heel erg last van had in de loop van de dag. Voor mijn gevoel verzorgt het mijn huid ook goed en daar ben ik ook erg blij mee. Ik vind het dus een echte aanrader en ben er erg blij mee!

Zalando verkoopt erg veel Lavera producten dus neem zeker een kijkje want ze zijn erg goed van kwaliteit en helemaal niet duur. Deze crème was € 7,95

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Sabine
  19 maart 2011 at 09:37

  Klinkt goed! Ik heb er zelf een van Yes to Carrots -ook via Zalando- die is ook suuuuuper fijn :)

 • Reply
  Danielle
  19 maart 2011 at 10:48

  Klinkt erg fijn. Handig dat hij matteert. ^^

 • Reply
  maccia
  19 maart 2011 at 16:41

  Klinkt echt heel erg fijn en de prijs valt voor al dat goeds heel erg mee!

 • Reply
  Silva
  19 maart 2011 at 18:42

  Dit lijkt me een hele fijne creme! Die prijs is ook goed :)

 • Laat een reactie achter