Search
Close this search box.

Last seen cinema movies #3 – juni en juli

Last seen cinema movies #1

Ik heb nog steeds mijn Pathé Unlimited pas en ben zeker elke week wel in de bioscoop te vinden, of soms wel twee keer. Er kwamen de afgelopen tijd weer een hoop leuke films uit en ik heb ze bijna allemaal gezien. Vandaag geef ik weer mijn mening over de films van afgelopen tijd.

Booksmart

“Twee ijverige studenten en beste vriendinnen staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking. Op dat moment beseffen ze dat ze minder hard hadden moeten werken en meer tijd hadden moeten nemen om plezier te maken. Vastbesloten om niet achter te blijven bij hun leeftijdsgenoten, proberen de meiden vier jaar plezier in één nacht te proppen.”

We hadden verwacht dat dit een super leuke en humoristische film zou zijn, dat was het ook wel, maar ik vond het een beetje te flauw zodat ik het niet meer leuk vond. Nee, ik vond het eerlijk gezegd geen succes. Misschien grappig om thuis op Netflix te kijken, maar zeker niet bioscoop waardig. Het was allemaal te voorspelbaar en te gemaakt grappig.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Siper-Man: Far From Home

“Spider-Man: Far from Home speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury in een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen.”

Het stukje Advengers Endgame hadden wij even gemist en we hadden die film ook niet gezien, maar de film is prima te kijken als je de Advengers niet hebt gezien. Ik vond het een verrassend leuke Spiderman film maar baalde wel even dat de oude Spiderman het niet was. Ik vond het een vermakelijke, grafisch goede film!

Yesterday

“Jack Malik zit al jaren in de muziek maar breekt maar niet door. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens populairder dan ooit.”

Ik verheugde me al een hele tijd op deze film omdat het verhaal me heel erg leuk leek. Jack is een beetje een nobody en zijn muziek wil maar niet aanslaan. Van de een op de andere dag gaat hij door met muziek en zingt een liedje van The Beatles, alleen niemand weet wie dat zijn. Je snapt het al, zijn nummers slaan ineens aan en hij wordt wereldberoemd. Ook Ed Sheeran heeft een rol in de film en is hilarisch. Ja, wat mij betreft een dikke aanrader.

The Lion King

“Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa’s jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.”

Ik was denk ik de enige persoon op aarde die The Lion King nog nooit eerder had gezien, maar wel erg benieuwd naar het verhaal was. The Lion King is een klassieker en deze real life versie scheen super mooi te zijn. Vol goede verwachtingen begon ik aan de film en wat is hij mooi gemaakt. Ja, zeker een aanrader wat mijn betreft, zeker door de nummers van Beyoncé.

Stuber

“Vic Manning, een forse agent, probeert een misdadiger op te sporen die verantwoordelijk is voor een genadeloze slachting van zijn partner een aantal jaar geleden. Hij gebruikt een Uber-chauffeur om hem door Los Angeles rond te laten rijden op zoek naar de man. Stu, de Uber chauffeur krijgt de rit van zijn leven voor een 5-sterren review…”

De trailer zag er enorm leuk uit en ik moet je toegeven dat de film ook best grappig was. Maar eigenlijk was de humor zo slecht en fout dat het grappig was. Het einde van de film was het eerste wat we tegen elkaar zeiden, ‘wat een kut film’. Het verhaal sloeg echt helemaal nergens op maar we hebben ons wel 1,5 uur vermaakt.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

“Hobbs and Shaw volgt de agent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat ze samen niet door een deur kunnen, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen Brixton die achter een virus aan zit, die toevallig het zusje van Luke in zich heeft…”

Ik heb een enorm zwak voor Jason Statham (Luke) dus daarom wilde ik deze film alleen al graag zien. Maar ook de trailer zag er ontzettend goed uit. Fast & Furious is een grafisch goede film en boeide me tot de laatste seconde met een flinke dosis humor. Hij duurde alleen wel bijna 2,5 uur en dat vond ik toch wel een lange zit. Maar voor de rest, zeker een aanrader!

Richard Says Goodbye

“Richard is een hoogleraar die het allemaal niet meer ziet zitten wanneer hij hoort longkanker te hebben. Hij besluit alles opzij te schuiven en zijn bestaan zo brutaal en onbezorgd door te brengen. Met een apart gevoel voor humor en een roekeloze manier van doen en laten, pakt hij alles aan wat hij eerder niet deed, waaronder drinken, roken, seks en het klakkeloos uitschelden van voorbijgangers die hem irriteren. Het zal hem meer plezier geven dan hij in jaren had.”

Ik had hier geen trailer van zien voorbij komen terwijl Johnny Depp de hoofdrol speelt. Ik keek de trailer en het leek me best een leuke film. Het is een serieus verhaal met een flinke dosis humor, ik heb de zaal niet zo vaak zo zien lachen. Een serieus onderwerp, goed uitgevoerd met een flinke dosis humor maar ook zeker tranen. Ik vind het zeker een aanrader, mooie film.

Once Upon A Time In Hollywood

“De film speelt zich af in de zomer van 1969. Rick Dalton die zijn beste tijd heeft gehad, voelt aan dat zijn dagen geteld zijn. Hij en zijn beste vriend, Cliff Booth die ook zijn chauffeur en klusjesman is proberen er nog wat van te maken. Rick ziet het gebeuren hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat.”

De trailer van de film zag er ontzettend leuk uit en dat Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de film spelen is zeker niet vervelend. Alleen ik had een goed verhaal verwacht, alleen dat bleek alles behalve dat te zijn. De film heeft echt 0 verhaallijn en het gaat echt nergens over. Geen spanning, geen oplopende scenes, alleen maar een beetje dom kijken hoe het leven van Rick, Cliff en een blonde vrouw waar ik de meerwaarde totaal niet van snap eruit ziet. Ook duurt de film ontzettend lang, bijna 3 uur. Het laatste uur liepen er super veel mensen de zaal uit omdat het gewoon niet meer boeide op het eind. Jammer.

En dat was hem weer voor deze keer. Voor nu staan de films ANNA en Angel Has Fallen op mijn lijstje. Hebben jullie de afgelopen tijd films in de bioscoop gezien?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Hi Aranka, google een keer Sharon Tate, dan heb je meer achtergrondinfo bij de Tarantino film en dan kun je de blondine en het verhaal beter plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *