Last seen movies

Afgelopen tijd heb ik weer een aantal films versleten, natuurlijk heb ik daar dan weer een uitgebreide mening over. Sommige films hebben me ontzettend verbaasd en sommige film vielen me ontzettend tegen of had ik echt meer van verwacht. Benieuwd naar de films die ik heb gezien en wat ik daar van vond? Lees dan eventjes met me mee!

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

Niet echt een film voor mij, maar toch vond ik hem wel leuk om te kijken. Of ik in vervolg weer naar zo een film zou gaan, nee dat denk ik niet. Leuk als je een beetje van de oude verhalen houdt, maar helaas ligt mijn interesse meer bij moderne films.

The Amazing Spider Man

Peter Parker is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben en tante May woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners, waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter-ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

Als je met 2 mannen naar de bios gaat wordt het wel een mannelijke film. Ik had nog nooit eerder een Spider Man film gezien, shame on me. Ik dacht echt dat dit een stomme en niet leuke film voor vrouwen zou zijn. Maar niets is minder waar, goede film, goed verhaal en leuke acteurs. De film duurt wel lang en de introductie duurt best lang, maar zeker het kijken waard!

The Lucky One 

De marinier Logan Thibault overleefde drie ’tours of duty’ in Irak. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit eerder had ontmoet. Nu, wanneer hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag keren, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken…

Dit was echt een film die ik moest zien, een lekkere meiden film moest dit worden. Alleen ik vond hem vrij, saai, voorspellend en gewoon een beetje tegenvallen. Het is de zoveelste meidenfilm met dezelfde insteek. Gewoon een film voor verstand op nul met een lekkere zak chips erbij.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  17 juli 2012 at 07:58

  Van deze films spreekt alleen the Lucky One mij aan, maar als jij zegt dat die best saai is. Nah, daar gaat me interessa haha!

  • Reply
   Pam
   17 juli 2012 at 18:13

   Ik heb The Lucky One ook gezien en ik vond het een erg leuke film hoor…

 • Reply
  Yara
  17 juli 2012 at 08:08

  Alle films vind ik leuk! Spiderman heb ik ook gezien, super leuk! Nu nog de eerste en de laatste!!

 • Reply
  charile
  17 juli 2012 at 09:02

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Esmay
  17 juli 2012 at 09:36

  Mij lijkt die Spider film eigenlijk helemaal niks, maar je maakt me toch wel erg benieuwd!

 • Reply
  Chantal
  17 juli 2012 at 09:47

  The Lucky One wil ik graag nog zien, de andere 2 trekken mij niet zo..

 • Reply
  Janniek
  17 juli 2012 at 09:55

  Ik vind de Lucky One niet echt een ‘meidenfilm’. Ik vind het echt een mooi en serieus verhaal. Ik vind het echt een hele mooie film, en tsja, Zac Efron maakt het nog mooier.

 • Reply
  shimmer-pie
  17 juli 2012 at 10:09

  Die laatste lijkt me erg leuk!

  En bij spiderman heb ik inderdaad hetzelfde idee als jij. Ik heb er nog geen een gezien en t lijkt me niet leuk. maar misschein moet ik me er dan toch maar eens aan gaan wagen!

 • Reply
  Joyce
  17 juli 2012 at 12:56

  de eerste twee heb ik gezien, die laatste nog niet maar klinkt leuk!

 • Reply
  Miranda
  17 juli 2012 at 13:52

  Snow White and the Huntsman en the lucky one lijken mij erg leuk;D

 • Reply
  roos
  17 juli 2012 at 15:23

  Ik heb alleen the lucky one proberen te kijken. Ik keek hem op internet, het beeld was super slecht en het geluid was niet gelijk met het beeld, dus heb ik hem halverwege maar uit gezet.
  De laatste film die ik heb gezien is Magic Mike.

 • Reply
  Marlyssa
  17 juli 2012 at 17:09

  Ik vond The Lucky one een heerlijke film! Jammer dat het je tegenviel

 • Reply
  larissa
  17 juli 2012 at 19:24

  Snow white and the huntsman en the lucky one lijken mij erg leuke films! Ik hou wel van zulke films :)

 • Reply
  Puck
  17 juli 2012 at 19:35

  Ik vond spiderman echt geweldig! Sowieso houd ik van actiefilms en alle films van Marvel, en deze was echt geweldig. Ik had het idee dat hij maar een uurtje heeft geduurd haha maar toen ik op de klok keek was het toch al 2,5 uur verder…

 • Reply
  Emma
  17 juli 2012 at 19:42

  the lucky one is zo’n mooie film!

 • Reply
  jana
  17 juli 2012 at 19:56

  Lijken me leuke films :D x

 • Reply
  Justine
  17 juli 2012 at 20:52

  Ik heb nog geen enkel gezien. Maar ik zou graag the lucky one zien.

 • Reply
  Dita
  18 juli 2012 at 09:35

  Leuk om te lezen, alleen kijk ik bijna nooit meer een film..

 • Reply
  Nannick
  18 juli 2012 at 12:40

  Ik ben benieuwd naar Lucky One, ga hem binnenkort maar eens downloaden ;)

 • Reply
  Tedje
  4 augustus 2012 at 15:29

  The Lucky One is zo mooi! Ik wil Spiderman ook nog zien :)

 • Reply
  moroccan tea glasses
  20 mei 2015 at 10:15

  The brother of the groom wedding speech also gives him
  the chance to make fun of the grooms’ behavior during the dating period.
  The leader feels that they need to serve their followers rather than force upon them what they
  want. Common examples are the one which a writer personally experiences and therefore, incorporate in the illustration essay but it should be pertinent to the topic of the illustration essay.

 • Laat een reactie achter