Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Last seen movies #6

De laatste tijd heb ik weer een paar nieuwe films gezien die ik natuurlijk eventjes met jullie moet delen om te vertellen wat ik er allemaal vond en of het een aanrader is om te kijken. Het zijn vier totaal verschillende films, maar ik heb van ze allemaal echt genoten. Benieuwd om welke films het gaat, kijk dan met me mee!

Despicable Me 2

Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Ik was al fan van het eerste deel, maar nu ben ik ook helemaal fan van het tweede deel. Ik ben zo iemand die dit soort tekenfilms weer helemaal te gek vind en er helemaal dubbel om kan liggen. Ik vond dit echt een super leuke film met heel veel humor en de Minions zijn natuurlijk helemaal geweldig. Als je dus van een goed pakje humor houd en niet bang bent om animatiefilms te kijken is dit echt een aanrader

IMDB – 7,8 / Ik – 8,0

Now You See Me

‘The Four Horsemen’ is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.

Dit vond ik echt een hele goede film! Mijn vrienden gingen allemaal naar Man Of Steel, maar ik hou absoluut niet van Scifi films. We besloten naar een andere film te gaan en keken snel even snel naar de recenties op het internet en een trailer. Het klonk allemaal erg goed dus we besloten naar deze film te gaan. Ik ben aangenaam verrast door deze film, het is een grote mindfuck en je wilt er steeds achter komen wie het is. Spannend en heel onvoorstelbaar. Zeker een aanrader!

IMDB – 7,5 / Ik – 8,0

Parker

Parker is een professionele dief die leeft volgens een erecode: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen. Maar bij zijn laatste overval verraadt zijn team hem, nemen zijn deel van de buit mee en laten hem voor dood achter. Parker is vastbesloten ze hun verdiende loon te geven en spoort ze op in Palm Beach, waar de groep een grote overval beraamt. Vermomd als rijke Texaan neemt hij de knappe Leslie aan als zijn partner. Samen bedenken ze een plan om de zaak recht te zetten.

I love Jason Statham! Ik ben eigenlijk fan van al zijn films en vind ze gewoon boeiend om naar te kijken. Mijn vriend kan ik ook wel blij maken met zo een film dus we besloten deze op een luie dag te kijken. Hij is erg spannend en er zit goede actie in. Zeker een lekkere film om met je vriend op de bank te kijken

IMDB – 6,1 / Ik – 6,5

Verliefd op Ibiza

Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.

Ik had al verwacht dat het een slechte film zou zijn, maar hij leek me dan wel grappig. Uiteindelijk vond ik de film zo slecht dat ik hem grappig vond. Aanraden om te kijken, nee niet echt tenzij je gewoon even een grappige film op wil zetten met vriendinnen om te lachen, maar verwacht er vrij weinig van.

IMDB – 4,8 / Ik – 5,0

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ik vond Despicable Me 2 ook super leuk! Verliefd op Ibiza vond ik op zich wel vermakelijk, maar wel erg voorspelbaar.. Je moet er net voor in de goede bui zijn :P

  2. Eigenlijk allevier geen films die ik uit mezelf zou kijken, maar ik denk ik dat ze allemaal wel oké vind. Now You See Me lijkt me het leukst, Parker & Despicable Me 2 daarna en Verliefd Op Ibiza hoef ik niet zo nodig te zien. Valt me trouwens op dat je Parker een 6,5 geeft, terwijl je er verder wel enthousiast over bent… Vond je hem echt zoveel slechter dan NYSM dan? :P

    1. Ik vond het niet echt een verrassende en vernieuwende film. Dat vond ik van NYSM wel, hij was vrij voorspelbaar daarom geef ik hem een minder goed cijfer.

  3. Oh mine….Despicable me 2 wil ik zo graag zien. Moet er ff tijd voor maken. Ik begrijp van meerdere mensen dat Now You See Me heel goed is. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar die film.

  4. Ik was gister last moment na werk naar Now you see me geweest, je werd letterlijk op het verkeerde spoort gezet om de oplossing op te lossen, maar het was echt een goeie film!

  5. Dispicable Me 2 heb ik ook gezien. Heb serieus maanden zitten uitkijken naar deze film, haha. Verder zag ik Monsters University vorige week, ook een aanrader! Parker lijkt me van deze films het meest interessant maar dat komt door Mr. Jason ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *