Last seen movies #3

Ik heb laatst weer een aantal films gezien die ik graag eventjes met jullie deel! Sommigen had ik me heel erg op verheugd en vond ik best wel een beetje tegenvallen en sommige films hebben me écht verrast. Benieuwd welke films ik de afgelopen tijd heb gezien? Kijk dan eventjes verder!

Never Let Me Go

Het verhaal gaat over drie kinderen die op een idyllische Engelse kostschool opgroeien zonder dat zij contact hebben, of enig idee hebben wat er zich buiten hun school afspeelt. Nadat zij de school hebben verlaten kijken zij terug op hun schooltijd met zijn duistere kanten en komen achter een gruwelijke waarheid.

Deze films stond nog tussen de films die ik nog niet gezien had. Meestal download ik van die dramatische, typische meiden films. Ik verwachtte dus eigenlijk een soort romantische meiden film die niet een hoger cijfer op internet krijgt dan een 5,5. Maar het verhaal was meteen boeiend en verassend. Ik ga niet teveel vertellen, maar dit is echt een goede film met een mooi verhaal erachter. Ik zal een tipje van de sluier oplichten. Het gaat over 3 kinderen (die later ouder worden) opgroeien in een kostschool waar hun een gruwelijk eind wacht, ze zijn orgaandonor tot het eind van hun leven. Het verhaal greep me aan en in het verhaalt bloeit een prachtige liefde op in de hoop te blijven leven.

Skyfall

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

Dit was de film van het jaar, ik als niet persée een Bond-fan ging toch mee naar de bioscoop met mijn vriend omdat ik er gewoon heel erg benieuwd naar was. En ja, het verhaal is goed en de film zit goed in elkaar. Zelf voor een niet echte Bond-fan is dit een prachtige film om naar te kijken met goede acteer kunsten. Het verhaal gaat echt ergens over en de spanning bouwt zich echt op, zeker een aanrader!

Twilight – Breaking Dawn Part 2

Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een ‘onsterfelijk kind’. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.

In tegenstelling tot James Bond ben ik wel echt een Twilight fan, heb alle delen gezien en deze moest ik ook nog zien als afsluiter. Alleen hij viel me behoorlijk tegen, ik weet niet waarom. Ik kon mijn aandacht niet echt bij de film houden en er gebeurde niet echt iets waarvan ik dacht, spannend! Maar aan de andere kant, nu is het verhaal wel voorbij en je blijft niet met vragen of verlangen zitten als je wilt weten hoe het afloopt. Maar toch, het is niet en knaller van een einde geweest.

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  ellen
  1 december 2012 at 15:10

  James Bond en Breaking dawn heb ik ook allebei (2x!!) gezien. Ik vond Breaking Dawn juist één van de betere films uit de saga, het eind was echt zo’n WAUW moment. Zulke leuke films zijn dat<3

 • Reply
  Vera
  1 december 2012 at 15:33

  Breaking Dawn hoef ik niet te zien. Vind de twilight films gewoon echt een beetje saai. De rest lijkt me wel interessant though, dus zal ze aan mijn to-watch lijstje toevoegen :)

 • Reply
  Laura
  1 december 2012 at 15:48

  Ik wil Breaking Dawn echt nog zien, haha.

 • Reply
  Sarah
  1 december 2012 at 15:51

  Die eerste film klinkt bijzonder! Zal eens kijken of ik hem kan downloaden (ja het mag eigenlijk niet ik ben een bad-ass, ik weet het). James Bond wil ik ook graag zien, al ben ik ook geen echte fan. Twilight….tsja. Ik was er vroeger fan van, maar ik vind de films redelijk slecht. Toch is het wel goed vermaak haha, dus ik ga de laatste nog wel een keer kijken. (had eigenlijk kaartjes gewonnen voor Twilight maar die kwamen te laat aan…buh)

 • Reply
  Tedje
  1 december 2012 at 16:17

  Ik moet de laatste Twilight nog zien!

 • Reply
  roos
  1 december 2012 at 16:31

  Never let me go lijkt me erg leuk. De andere twee zijn totaal niet mijn films en hoef ik ook echt niet te zien.

 • Reply
  martinaa89
  1 december 2012 at 16:53

  ik vind de laatste twilight juist wel vermakelijk :)

 • Reply
  Chantal
  1 december 2012 at 16:57

  Skyfall wil ik heel graag zien, ben erg benieuwd naar deze film! De andere 2 films heb ik niet gezien, maar staan op zich ook niet heel hoog op mijn to-see list…

 • Reply
  Merel
  1 december 2012 at 17:47

  Never Let Me Go heb ik ook gezien maar vond hem niet zo goed, nogal een eng en angstaanjagend idee om als orgaandonor te leven voor iemand en voor de rest geen nut te hebben om het zo maar te zeggen.
  Verder wil ik Skyfall en de laatste Twilight film allebei heel graag zien. (:

 • Reply
  Lenneke de Groot (@freelennse)
  1 december 2012 at 18:04

  Vooral ‘Never Let Me Go’ trekt me! Ik heb geen enkele film gezien van Twilight (ook de boeken niet gelezen) en ook Bond heb ik nog nooit iets van gezien. Leuk om zo’n overzichtje te zien!

 • Reply
  fablouise
  1 december 2012 at 18:06

  Ik wil heel graag nog skyfall zien en de nieuwe twilight, laatst heb ik de nieuwe batman gezien en dat is totaal geen film voor mij, maar toch echt super gaaf!!

 • Reply
  Esmay
  1 december 2012 at 18:34

  Twilight was zooooo gaaf, omg!! Ik wil nog een keer heen haha!

 • Reply
  talsbeauty
  1 december 2012 at 18:35

  Breaking dawn wil ik nog steeds zien en never let me go lijkt me ook een erg mooie film

 • Reply
  Thuy-Van
  1 december 2012 at 18:53

  Jammer dat je al verklapt dat het over orgaandonatie gaat in Never let me go. Dat is juist het heftige waar je achter komt tijden de film! Want nergens op het hoesje of in de trailer wordt dit verteld.

  Ik vond het zeker ook een prachtige film!

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  1 december 2012 at 19:08

  Ik heb ze alle 3 nog niet gezien, maar Alles is familie is ook echt een aanrader!

 • Reply
  mysupersweetlife
  1 december 2012 at 19:10

  Volgens mij erg leuke films, vooral de eerste en skyfall wil ik graag nog zien!
  Liefs

 • Reply
  Souhaila
  1 december 2012 at 20:20

  Ik vond twilight wel geweldig. Vond het echt de beste uit heel de reeks. En vond hem ook best verrassend.

 • Reply
  Eva
  1 december 2012 at 22:00

  Ahh ik moet deze nog allemaal zien! Movie marathon na de examens!x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  Charlotte
  1 december 2012 at 22:40

  Skyfall is zo mooi <3
  xxx

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  2 december 2012 at 00:15

  Ik heb Never let me go ook gedownload een paar maanden geleden, maar nog niet gekeken. Misschien toch eens doen ;-)

 • Reply
  Roo
  2 december 2012 at 06:23

  Ik vraag me af of je de goede BD2 hebt gezien! Ik vond m juist op een gegeven moment id (spoiler) toekomstvoorspelling van Alice SUPER spannend..
  En never let me go lijkt me een mooie film, Dankje voor de tip :)

 • Reply
  Hester
  2 december 2012 at 09:38

  Ik wil echt nog naar BD Part 2! Die eerste zou ik ook wel willen kijken.

 • Reply
  Rosalinde
  2 december 2012 at 12:24

  Breaking Dawn heb ik wel gezien, maar hij viel me zwaar tegen! Wat flauw zeg.. Echt geen waardig einde naar mijn idee.

 • Reply
  Danielle
  2 december 2012 at 15:08

  Skyfall wil ik ook nog wel heel graag zien.

 • Reply
  Eva
  2 december 2012 at 17:41

  Ik wil Skyfall en Breaking Dawn pt. 2 echt nog zien!

 • Reply
  Dreamer
  2 december 2012 at 18:53

  Skyfall is echt een mooie/leuke film inderdaad. Breaking Dawn pt. 2 wil ik ook nog graag zien.

 • Reply
  Trâm
  2 december 2012 at 20:15

  Twilight wil ik nog zien en Never let me go lijkt mij interessant..

 • Reply
  justjaxelle
  2 december 2012 at 20:52

  ik vond twilight echt geweldig ! ik vond dat er (in tegenstelling tot de andere films) wel veel actie in zat ! xoxo

 • Laat een reactie achter