Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Last seen movies

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal films gezien en het leek me wel leuk om deze weer eventjes met jullie door te nemen! Veel heb ik er in de bioscoop gezien maar sommige ook lekker thuis vanaf de luie stoel. Ben je benieuwd over welke films het gaat, waarover de films gaan en wat ik van de films vond? Kijk dan zeker eventjes verder!

The Amazing Spiderman

Peter Parker is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben en tante May woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners , waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter-ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

Ik had nog nooit eerder een Spiderman film gezien, ja shame on me. Maar goed, dit is zeg maar een los deel en gaat dus niet verder het maakte dus niks uit dat ik de andere delen niet heb gezien. Meteen boeide het verhaal me en ik zat eigenlijk de hele film op het puntje van mijn stoel. Het heeft een goed verhaal, is erg spannend, zit goed in elkaar en natuurlijk zit er een mooie romantische gedachte achter. Ik vond dit echt een vette film en zeker een aanrader voor op je watch list!

IMDB – 7,5 / Mijn cijfer – 7,5

Magic Mike

‘Magic Mike’ is gesitueerd in de wereld van de mannelijke strippers en volgt Mike , die een jonge danser genaamd The Kid onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem de fijne kneepjes van de kunst van het feesten, het versieren van vrouwen en het gemakkelijk geld verdienen.

Deze film moet je gewoon zien als vrouw zijnde, niet om het verhaal, want dat is gewoon super slecht maar wel om de goddelijke dansende mannen. En hallo ik was al fan van Channing Tatum en Alex Pattyfer alleen nu nog meer nu ik een hele film lang naar hun sixpack heb mogen kijken!

IMDB – 6,3 / Mijn cijfer – 6,5

The Dark Knight Rises

Het is acht jaar geleden dat Batman in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.

Batman fans zaten hier allemaal op te wachten, het laatste deel van Batman. Net zoals Spiderman had ik nog nooit eerder een Batman gezien. Niet aan te raden want ik snapte echt helemaal niks van deze film waardoor ik hem dus ook helemaal niks aan vond. Maar de film verder zat wel ontzettend goed in elkaar en was natuurlijk ook ontzettend spannend. Catwomen ziet er trouwens ook geweldig uit in de film!

IMDB – 8,8 / Mijn cijfer – 7,0

Intouchables

Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt. Kortom, de minst geschikte persoon voor de job. Samen zullen ze een middenweg moeten vinden tussen Vivaldi en Earth Wind and Fire, tussen het kostuum en het trainingspak…

Mijn vriend tipte me deze film dat ik deze moest zien, het moest een ingrijpend en mooi verhaal zijn die hele hoge recensies scoorde. Het is inderdaad een prachtige film en het is mooi om te zien dat een man die niet zo een goede achtergrond heeft met passie een verlamde man helpt in zijn leven. De film mag dan wel serieus zijn, maar je kunt ook heel erg veel lachen. IMDB geeft de film een 8,6 maar zo bijzonder vond ik hem niet, maar wel goed!

IMDB – 8,6 / Mijn cijfer – 8,0

The Time Traveler’s Wife

Henry is een tijdreiziger, regelmatig verdwijnt hij in zijn huidige leven en verschijnt vervolgens ergens in het verleden van de vrouw van zijn dromen Clare. Deze vreemde eigenschap maakt de relatie tussen Clare en Henry zeer gecompliceerd.

Dit vond ik echt een goede film. Het gaat over een man die door de tijd kan reizen. Hij wacht zijn hele leven op Clare maar komt steeds op een andere tijd in zijn leven bij haar terug of andersom. De twee proberen een normaal leven te leiden maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Een mooi verhaal en goed gespeeld!

IMDB – 7,0 / Mijn cijfer 8,0

TED

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vriendschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Hier wouden mijn vriend en ik zo graag heen, het leek ons echt een geweldige film. Maar wat viel deze film ons tegen zeg, we hadden er echt totaal iets anders van voorgesteld. Waarom IMDB het een 7,6 geeft is mij onduidelijk… Hij is best grappig, maar het verhaal is gewoon slecht.

IMDB 7,6 / Mijn cijfer 6,0

Hebben jullie nog film tips of leuke films gezien de laatste tijd?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Zelf ben ik niet zo dol op films, maar The Time Traveler’s Wife lijkt me wel prima van dit rijtje. Gisteren was ik naar de voorprèmiere van Voor ik doodga, gegaan. Is ook wel een leuke film! :D TED is nu echt heeeel populair merk ik, opzich lijkt die me best grappig maar balen dat ie zo tegenviel zeg. :( De rest van de films zijn toch niet echt mijn ding, geef mij maar series haha. Alhoewel ik sowieso niet zo fan van TV kijken ben (ben ik tegenwoordig één van de enige lol?) :’)

 2. Ohhh hoe kun je Ted nou niet leuk vinden! Je moet gewoon even de context weten :P Toen huisgenoten vroegen of ik mee ging, dacht ik ook naar een kinderfilm over een pratende teddybeer te gaan… Mara het is dus van de makers van Family Guy, en er zitten ontzettend veel Flash Gordon references in, die film moet je van tevoren ook even gezien hebben, echt ontzettend slecht maar zooooo goed :P

 3. Ted vind ik ook een beetje overrated. Ik had hem in de zomervakantie al gezien. (illegale versie ergens vandaan geplukt) en nu is er zo’n hele hype om heen. Leuke film maar niet meer dan dat…

 4. Ik vond TED juist wel erg grappig! Magic Mike heb ik ook gezien en ben het helemaal eens met je commentaar ;) De rest ben ik nog erg benieuwd naar. Moet toch ook echt eens Intouchables gaan kijken…

  Oja en nog even voor de duidelijkheid. IMDB geeft geen punten. Het punt wat je op IMDB ziet is het gemiddelde van wat mensen hebben gestemd ;)

 5. Ted heb ik ook gezien! De trailer vond ik niet zo, maar mijn zus kwam zo enthousiast van die film terug dat ik ook ben gegaan. Viel mij ook wat tegen. De rest van de zaal vond het wel hilarisch. Heb ook wel erg gelachen, maar genoeg grapjes waar ik echt niet om kon lachen.

 6. Ik heb ook nog nooit een Spiderman of Batman film gezien, daarom wilde ik beide vervolgen niet gaan kijken. Maar, nu ik weet dat de Spiderman niet echt een vervolg is, maar meer een los deel, ga ik die wel kijken. Ik heb ook de Time Traveler’s Wife gezien en die vond ik echt heel erg goed. Ik wil nog steeds Magic Mike zien hahaha.

 7. Intouchables en Ted wil ik ook nog heel graag zien. En sshhtt ik heb ook nog nooit een Spiderman of Batman film gezien hihi.

 8. Om de The Dark Knight Rises te kunnen begrijpen is het aan te raden alle delen te bekijken, op volgorde.
  Een van mijn favorieten in zijn genre.

  Intouchables is gewoon prachtig door zijn eenvoud. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *