Search
Close this search box.

Last seen cinema movies #1

Last seen cinema movies #1

Afgelopen weken ben ik behoorlijk vaak in de bioscoop geweest om een aantal films te kijken die ik graag wilde zien. Ik ging onder andere naar The Spy Who Dumped Me, Mamma Mia Here We Go Again en Crazy Rich Asians. Aangezien ik weet dat jullie gek zijn op dit soort artikelen vertel ik graag wat ik van deze films vond. Is het een aanrader om heen te gaan of niet?

The Spy Who Dumped Me

“Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.”

Ik wilde graag naar deze film toen ik een trailer in de bioscoop zag en vooral heel erg moest lachen om verschillende situaties en omdat ik Mila Kunis gewoon heel erg tof vind. Het is vooral een humoristische film waar je vooral heel erg hard om moet lachen. Hij valt bijna in de categorie dat hij eigenlijk zo slecht is dat hij geweldig is. Het verhaal is best spannend en dat vind ik dan wel weer leuk. Ik heb deze film echt met heel veel plezier samen met mijn vriend gekeken. Hij is zeker leuk voor een avondje vermaak en verstand op 0 film!

Mamma Mia! Here We Go Again

“Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James, Andy Garcia en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.”

De eerste film heb ik toen ik 16 was een keer met alle vriendinnen op de bank bij iemand thuis gekeken en weet nog wel dat ik de film toen super leuk vond. Toen ik zag dat er een vervolg kwam was ik dan ook meteen enthousiast en ging hier samen met een vriendin heen. In de film wordt bijna meer gezongen dan gesproken maar dat maakt het een heel vrolijk geheel. In de film zit niet echt spanning en werkt ook niet ergens heen maar het is vooral heel erg leuk en vermakelijk om naar te kijken. En natuurlijk stiekem alle liedjes mee te zingen. Heb je de eerste film niet gezien of vond je die niets aan, dan is wellicht het vervolg ook niets voor jou. Maar keek je die film net zoals ik ook in je tienerjaren, dan is het een leuk vervolg!

Crazy Rich Asians

“Rachel Chu is een Chinese lerares, geboren in Amerika. Zij is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Nick Young, een aantrekkelijke jongeman, ook van Chinese afkomst. Nick nodigt Rachel uit naar Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Rachel accepteert de uitnodiging, niet wetende dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt. Ze komt in een wereld terecht van ongekende luxe en waar elke aantrekkelijke vrouw een mogelijke bedreiging vormt voor haar relatie met de rijke, felbegeerde Nick.”

Ook deze film zag ik in de bioscoop als voorstukje en ik was meteen verkocht, hier wilde ik heen! Ik ben gek op liefdesverhalen, helemaal als het ontoereikend is. Rachel is een normaal meisje en Nick heeft een steenrijke familie die niet zomaar iemand accepteert. De film gaat over liefde en het niet accepteren van je toekomstige schoondochter en hoe Rachel daarmee omgaat. Het is echt een hele leuke, bizarre (Singapore is bizar, is wil hier op vakantie) en romantische film! Hier heb je zeker een goede film aan als je met je vriendinnen een avondje uit wil. Ik denk dat ik deze film het leukste van alle drie vond.

Voor nu is het even afgelopen met de films maar er staan er nog wel een paar op mijn lijstje die binnenkort uitkomen. Zo wil ik heel graag naar: Searching, Doris en A Simple Favor. Zijn jullie laatst nog naar de bioscoop geweest en hebben jullie nog aanraders of wat er nog aan moet komen, dan kunnen die op mijn lijstje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Mamma Mia is zoooo geweldig! Ik heb hem al drie keer gezien in de bios haha. Elke keer kreeg ik de trailer van Crazy Rich Asians the zien dus daar ben ik eigenlijk ook best benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *