Zoek
Sluit dit zoekvak.

Last Read Books #6 + winactie

 photo Books_zpsc8eff0aa.png

Nu de vakantie voorbij is gaat het verslinden van boeken niet zo snel, maar toch heb ik weer een paar boeken uitgelezen die ik graag met jullie deel! Het zijn drie totaal verschillende boeken en ik vond ze alle drie zeker de moeite waard! Ik vertel jullie meer over Verkikkerd van Lisette Jonkman, Hot Shot van Jenifer Brown en Voor Jou van Jojo Moyes.

 photo Books2_zps4d5b4528.png

Lisette Jonkman – Verkikkerd

“Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…”

Ik had dit boek een keertje gewonnen en sinds dien lag hij hier een beetje te niksen, omdat ik verknocht was aan mijn e-reader blijven alle echte boeken een beetje aan de zijlijn liggen. Maar laatst besloot ik hem dan toch eens te gaan lezen. Het gaat over Lucy dat eindelijk op kamers gaat maar niet alles gaat zoals ze gehoopt had. Ze wordt stapel verliefd op een nerd maar wil dat eigenlijk helemaal niet toegeven. Ze komt in allerlei onmogelijke situaties terrecht om maar cool gevonden te worden. Ik heb dit boek echt met een grote glimlach gelezen want het is echt ontzettend leuk en herkenbaar – als mijn jongere ik -. Ik had het boek met een ruk uit en had er een heel hoog feel good gevoel aan over gehouden! Aanrader als je van chicklits houdt!

 photo Books1_zps850e596f.png

Jojo Moyes – Voor Jou

“Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg. Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?”

Ik had dit boek ergens gevonden in een top 10 van boeken, ik weet niet meer precies waar, maar de achterkant informatie van het boek beviel me wel. Het boek begint een beetje moeizaam maar daarna is er geen houden meer aan. Het wordt op het internet omschreven als het liefdesverhaal dat je echt overtuigd en dat is ook echt zo. Het boek is mooi, zet je aan het denken en leest ontzettend lekker weg. Louisa is Will’s nieuwe verzorger en heeft maar één doel meegekregen, laat hem leven. In het boek doet Louisa haar stinkende best om Will er van te overtuigen dat het leven mooi is, ook als je verlamd bent en in een rolstoel zit. Zal het haar lukken Will op andere gedachten te brengen. Jullie moeten dit boek echt lezen, dit boek verdient het om gelezen te worden!

 photo Books3_zpscf54d3f8.png

Jenifer Brown – Hot Shot

“Ashleighs vriendje Kaleb gaat naar de universiteit. Ashleigh is bang dat hij haar zal vergeten. Tijdens een feestje jutten haar vriendinnen haar op om hem een naaktfoto van zichzelf te sturen. Zonder echt na te denken loopt ze naar de badkamer, kleedt zich uit, maakt een foto in de manshoge spiegel en drukt op ‘verzenden’. Niet veel later gaat hun relatie uit en neemt Kaleb wraak door haar foto naar zijn hele honkbalteam te sturen. En die jongens houden hem niet voor zichzelf.”

Ik kreeg dit boek toegestuurd van de uitgeverij net toen ik een taart aan het bakken was en een uur moest wachten. Ik besloot mijn tijd te doden met dit boek en meteen was ik gepakt door het verhaal. Het is een young adult dat gaat over Ashleigh die opgejut wordt een naaktfoto naar haar vriendje te sturen om hun relatie spannend of juist in stand te houden. Kahleb vind het eerst wel interessant maar als de relatie toch niet meer zo lekker is kun je wel raden wat er gebeurt. De naaktfoto komt bij Jan en alleman terecht… Het is boek is opgedeelt in het verhaal zelf en de dagen taakstraf waardoor er steeds weer een stukje meer van het verhaal verteld wordt. Ik had het boek snel uit en het leest fijn weg, ik moest wel eerst even wennen aan de schrijfstijl, maar daar ben je snel aan gewend. Ik had echt medelijden met haar en ik denk dat dit echt een goed boek is voor jongeren als eyeopener wat er allemaal kan gebeuren na zo een ‘onschuldige’ foto te versturen.

 photo Books4_zps98777531.png

Win: Jenifer Brown Hot Shot + Zenner Accessoires

Ik kreeg twee exemplaren van Hot Shot toegestuurd, ook nog eentje om weg te geven aan mijn volgers, super leuk! Wil jij kans maken op dit boek en haar accessoires van Zenner? Ga dan naar mijn Facebook pagina en like mijn pagina. Zoek het bijbehorende bericht op deel deze en laat een reactie achter dat je meedoet op Facebook. De winactie duurt tot en met 13 september en daarna zal ik de winnaar via Facebook bekend maken! Succes allemaal!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ik vind het echt zo jammer dat ik niet tot weinig aan boeken lezen toe kom. Naast mijn fulltime baan heb ik natuurlijk mijn blog, nou zie dan nog maar eens wat tijd te vinden om een boek te lezen. Het is erg moeilijk, maar ik hoop er ooit meer tijd voor te vinden. Ik ben wel meer van de thrillers en mysterie boeken. xxx Lucinda

  2. Lisette Jonkman schrijft zo leuk! Ik heb van haar alleen Glazuur gelezen, Verkikkerd lijkt me ook leuk. Haar nieuwe boek Verslingerd schijnt ook een aanrader te zijn.

  3. Leuk en ik hou van een goed boek, vandaar dat ik deze winactie heb geshared die op je fb pagina staat! Nu staat dit ook op mijn tijdlijn. ;-)
    Ben er zo benieuwd……

    Mooie dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *