Lancôme Trésor La Nuit

 photo Lancome Tresor La Nuit3_zpsyipm3ywi.png

Misschien is dit wel één van de bekendste geuren ever, Trésor van Lancôme. Ik weet nog goed dat mijn moeder vroeger deze geur altijd droeg. Bij het ruiken van deze nieuwe Trésor La Nuit kwam die geurbeleving weer helemaal boven, het is een echte Trésor. Tegenwoordig heeft de geur een kleine metamorfose doorstaan en zijn er nieuwe varianten bij gekomen, La Nuit is zoals je vast wel kan raden wat zwaarder speciaal voor de avond.

 photo Lancome Tresor La Nuit_zpsxklaxuyv.png

“La Nuit Trésor is ontstaan uit een fascinerend mysterie, een poëtische mythe van de ontmoeting tussen twee sterren die zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken voelen. Uit dit zeldzame fenomeen dat maar eens om de 100 jaar voorkomt, zou een regen van partikels ontstaan die in contact met de atmosfeer opnieuw aggregeren tot een substraat dat met verloop van tijd een zwarte diamant vormt. De zeldzame en intense mysterieuze steen met fascinerende kleur en ongeëvenaarde schoonheid is begeerlijk en er gegeerd door de juweliers. Deze vrucht van een coup de foudre tussen twee sterren baadt in een mystiek aura en zou zelfs componenten bevatten die nergens anders voorkomen. De mythe die al duizenden jaren zo veel bewondering en verwondering wekt, vormde de inspiratiebron van een van de meest beklijvende parfums.” Aldus Lancôme over de nieuwe La Nuit van Trésor.

 photo Lancome Tresor La Nuit1_zps2brinmyy.png

Bij deze geur staat de mysterieuze zwarte roos centraal, deze vind je natuurlijk ook terug op de verpakking, een mooie zwarte roos van lint. Niet alleen de zwarte roos staat voor deze geur, de zwarte roos staat sowieso centraal bij het prachtige merk Lancôme.

 photo Lancome Tresor La Nuit5_zpsbf7nx71y.png

De verpakking ziet er prachtig uit, alsof je een enorme grote diamant in je handen hebt. Het heeft net even wat extra’s door de prachtige kleuren die in het glas vermengd zijn, dit maakt het een mysterieuze maar ook krachtige geur. Trésor is een geur dat gedragen wordt door vrouwen die van passie en kracht houden, want het is zeker geen fris en zacht luchtje. Het is een krachtige geur die echt wat uitstraalt en een stuk zwaarder is dan normale geuren, vandaar dat hij perfect is voor de nacht.

 photo Lancome Tresor La Nuit6_zpsgnbupjqq.png

De exacte geurnoten kon ik helaas niet vinden, maar de geur bevat in ieder geval deze bijzondere geurnoten: zwarte roos, vanille, orchidee, wierook, patchoeli,  papyrusriet, lychees en praline vulling. Dit bij elkaar zorgt voor een hele bijzondere warme en sensuele geur die echt voor de moderne vrouw van nu is.

Zelf vind ik de geur erg lekker, maar wel heel erg krachtig. Ik hou van royaal parfum gebruik maar bij deze laat je het wel, deze is met twee pufjes al krachtig genoeg. Veel meer zal ik ook niet aanraden want dan wordt hij mij echt te zwaar en word het een beetje misselijkmakend. Maar voor de rest is het een heerlijke zware en krachtige geur die uitermate geschikt is voor de avond. Overdag zal ik hem toch snel te heftig vinden.

 photo Lancome Tresor La Nuit2_zpstazfbrsu.png

Prijzen:

Lancôme Trésor La Nuit eau de Parfum 30 ml – € 64,00
Lancôme Trésor La Nuit eau de Parfum 50 ml – € 92,00
Lancôme Trésor La Nuit eau de Parfum 75 ml – € 117,00
Lancôme Trésor La Nuit body lotion 200 ml – € 54,00
Lancôme Trésor La Nuit shower gel 200 ml – € 46,00

De nieuwe Lancôme Trésor La Nuit geur is vanaf dit voorjaar te koop in de parfumerieën en luxere drogisterijen. Ik vind het zeker een aanrader voor de bijzondere nachten, hiermee laat je zeker weten indruk achter en zet je jezelf op de kaart.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  7 april 2015 at 15:16

  De geur lijkt me erg lekker, deze zal ik de volgende keer ruiken als ik bij Douglas ben!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Laura
  7 april 2015 at 15:27

  Deze geur heb ik laatst geroken, echt een heerlijke geur!

 • Reply
  Agneta
  7 april 2015 at 15:36

  De flacon vind ik al helemaal geweldig en het idee dat het een krachtige parfum is waar je weinig van nodig hebt spreekt me ook erg aan. Ik vind het heerlijk om een lekkere geur te dragen en ben dan altijd op zoek naar nieuwe geuren. Deze komt op mijn wishlist.

  Liefs Agneta

 • Reply
  Margot
  7 april 2015 at 15:46

  Het klinkt als een heerlijke geur en de flacon ziet er prachtig uit! Ik ga eens ruiken.

 • Reply
  Marjolein
  7 april 2015 at 15:54

  Mooie foto’s en flacon! Ik denk dat de geur voor mij wat te zwaar is, maar ben wel benieuwd geworden :).

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 april 2015 at 16:03

  Die flacon is echt heel erg mooi

 • Reply
  Johanneke
  7 april 2015 at 16:15

  Ik heb deze met Valentijnsdag gekregen van mijn vriend, echt een hele lekkere geur! Ik vind hem niet zo extreem zwaar trouwens, ik spuit royaal en ook rustig overdag.

 • Reply
  Manon
  7 april 2015 at 16:22

  Klinkt als een lekkere geur, de flacon is sowieso erg mooi!

 • Reply
  Melissa
  7 april 2015 at 16:35

  Gaaf dat Lancôme het roosje terug laat komen in de verpakking. Ik vind hem zo mooi! Daarbij hou ik van sterk, sterker, sterkst en deze geur sluit daar voor mij perfect bij aan, hihi!

 • Reply
  Denise
  7 april 2015 at 16:39

  Dit is inderdaad een hele zware geur, maar wel heel lekker! <3

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  7 april 2015 at 16:40

  De gewone Tresor vind ik niet vies, maar ook niet super. Deze noten klinken wel hee lekker. Ik hou van krachtige geuren. De flacon is echt een plaatje!

 • Reply
  Linda
  7 april 2015 at 17:18

  Het is een prachtige flacon en de geur lijkt mij onwijs lekker <3

 • Reply
  Sintha
  7 april 2015 at 17:28

  Ik heb toevallig met dit flesje in mijn handen gestaan vanmiddag.. Twijfelde erg tussen deze en mijn all-time favorite Aliën. Ben uiteindelijk toch voor Aliën gegaan maar deze ga ik zeker binnenkort aanschaffen!

 • Reply
  femketje
  7 april 2015 at 17:28

  gorgeous flacon alleen al :D

 • Reply
  Anna
  7 april 2015 at 18:32

  Heel mooi flacon!

 • Reply
  Joika
  8 april 2015 at 00:12

  Wat een leuke flacon!! x

 • Reply
  lucindainwonderland
  8 april 2015 at 07:12

  Het flesje is in ieder geval prachtig, maar hoe de geur omschreven wordt… dan denk ik niet dat het wat voor mij is. Maar om naar te kijken, altijd leuk (alleen daarom koop ik hem niet natuurlijk). Ik heb wel zin om weer geurtjes te gaan ruiken in de parfumerie. xxx Lucinda

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  8 april 2015 at 20:10

  Wat een prachtige verpakking zeg, lijkt me een heerlijke geur voor ’s avonds

 • Laat een reactie achter