Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Voor de zomer heeft Lancôme ook een prachtige collectie op de markt gebracht met onder andere deze twee grote doosjes met daarin het Bronze & Glow product. Lancôme komt met twee kleurencombinaties om de huid prachtig te laten glanzen. En natuurlijk testte ik deze luxe pareltjes voor jullie uit.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Volgen jullie mij al op Instagram?

Lancôme is een van mijn favoriete merken als het om high-end make-up gaat. Het merk straalt klasse en elegantie uit en daar hou ik van. Deze Bronze & Glow doosjes zien er ook fantastisch uit. Ze zijn vrij groot van stuk en hebben een hele stevige behuizing. Ook vind ik de stijl van het product erg mooi. Het is anders dan normaal, maar straalt wel Lancôme uit met een knipoog naar de zomer.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

De Bronze & Glow poeders willen je een Californische glow voor je huid geven. De poeder is romig en geeft een verhelderend effect met roze en gouden shimmers. Dit geeft de huid een prachtig glanzende kleur waar jij dat wilt. De formule combineert pigmenten en vloeistof voor een prachtig resultaat. Zoals ik al zei zijn de Bronze & Glow poeders in twee verschillende kleurencombinaties: It’s Time To Glow (licht roze) en Your Pink Glow (brons).

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

It’s Time To Glow

Deze zachte tint is ideaal om als highlighter te gebruiken als je een wat lichtere huid hebt. Het poeder heeft verschillende kleuren en is super zacht. Samen wordt het een hele subtiele roze kleur die ik perfect vind als highlighter.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Your Pink Glow

Helaas is van deze niet veel terug te zien, deze is wat meer brons in combinatie met roze. Dan komen we ook meteen bij het grote nadeel van deze producten, de poeder is zo zacht en romig dat het ontzettend snel breekt want ook de voorganger is gebroken als je goed kijkt. Deze kleur is net even wat warmer en is daarom te gebruiken als highlighter maar ook als bronzer als je een hele lichte huid hebt.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Lees ook: Lancôme L’Absolu Lacquer

Links zie je hier Your Pink Glow en rechts It’s Time To Glow. Beide hele mooie subtiele kleuren met een prachtige glans, ik vind het hiet echt prachtig.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Lees ook: Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation

Alleen eerlijk is eerlijk, op het gezicht zie ik er vrij weinig van terug. Ik draag hier de donkerste kleur Your Pink Glow en ik zie er eigenlijk amper wat van. In het licht een heel subtiel glansje en kleurtje maar daar blijft het eigenlijk wel bij, super jammer! Helemaal als je weet dat je € 52,00 voor een doosje betaald.

Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Ik vind de Lancôme Summer Look Bronze & Glow kleuren echt prachtig. Maar doordat ze snel breken omdat ze zo zacht zijn en ook nog eens vrij subtiel zijn vind ik het een beetje een tegenvaller voor € 52,00 als ik eerlijk mag zijn. Dan weet ik betere producten te vinden voor dat geld (of zelfs minder). De Lancôme Summer Look Bronze & Glow zijn onder andere te koop bij de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik vind de verpakkingen echt heel erg mooi maar wel jammer dat ze eigenlijk net iets te zacht zijn. Wat zonde dat die ene kapot is zeg! Echt balen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *