Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Reinigers voor het gezicht, we gebruiken het denk ik allemaal en ook elke dag. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten en heel eerlijk, mij boeit het niet zo wat ik gebruik, zo lang het maar werkt. Ik heb goedkopere tot dure reinigers gebruikt en eigenlijk merk ik nooit echt het verschil. Goed je hebt verschil in geur en de soort gezichtsreinigers, maar ik heb nou nooit iets gehad wat ik ge-wel-dig vond. Ik kreeg van Lancôme twee nieuwe reinigers opgestuurd en was eigenlijk wel benieuwd, mijn waren op en zouden deze poep chique reinigers goed of misschien nog wel beter hun werk doen?

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Omdat we soms de neiging hebben het gezicht makkelijk of zelfs helemaal niet te reinigen besloot Lancôme in te grijpen. Het is dus een must om een product op de markt te brengen dat goed reinigt en ook nog eens heel makkelijk in gebruik is. Daarom komt Lancôme met twee nieuwe double cleansings. Bi-Facil Visage en Miel-en-Mousse reinigen het gezicht grondig en verwijderen make-up. Ze worden of met een wattenschijfje, of met water gebruikt. Dankzij deze nieuwe routine die geschikt is voor alle huidtypes verandert het reinigingsritueel in een momentje voor jezelf met al het gemak!

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Lancôme Bi-Facil Visage – € 32,50

Misschien denk je, dit product is toch helemaal niet nieuw? Dit product zit al jaren in het Lancôme assortiment? Dat klopt een beetje, want dat is de grote zus Bi-Facil Yeux, en deze bestaat al sinds 1991. Nu is er ook Bi-Facil Visage dat over dezelfde unieke eigenschappen beschikt die zijn voorganger zo succesvol maakten, maar deze is dus geschikt voor het gezicht en niet alleen voor de ogen. De formule met twee verschillende lagen wordt eerst goed geschud en heeft een 2-in-1 werking. De oliefase doet de make-up en pigmenten eerst smelten, het micellaire water verwijdert alle resten van de olie en make-up van je gezicht. De Bi-Facil Visage belooft zelfs de meest hardnekkige make-up te verwijderen zonder te irriteren.

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Aller eerst ziet deze verpakking er natuurlijk fantastisch mooi uit, dit soort flessen wil je toch mooi uitstallen in je badkamer? Het is dat wij een afschuwelijke badkamer hebben – ben hard aan het sparen – maar anders wist ik het wel, dan had ik deze fles een prachtig plekje gegeven zodat hij goed uitkwam. Ik gebruik de make-up reiniger nu een paar weken en ben echt positief verrast. Het is dus een twee fasen reiniger met onder andere olie die je make-up los maakt van het gezicht. Normaal ben ik daar niet zo een fan van omdat het altijd erg vettig aanvoelt nadat je je gezicht hebt behandeld, maar dat is hierbij totaal niet het geval! De tweede fase met de micellaire reiniger doet dus goed zijn werk!

En hoe gaat het met het make-up verwijderen? Dat gaat het echt heel erg goed! Mij make-up veeg ik er zo af, ook de meest longlasting producten. Alleen met mijn mascara heeft hij wel wat moeite, maar ik heb dan ook nog nooit een reiniger gehad die dat wel in één keer goed verwijderde. Of ik deze reiniger de 32,50 euro waard vind? Nee, eerlijk gezegd niet, zo héél bijzonder voor dat geld vind ik het niet. Dan vind ik ineens een reiniger die het iets minder goed doet van 1/10 van de prijs net zo prima.

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Lancôme Miel-En-Mousse – € 32,50

Miel-en-Mousse van Lancôme is volgens het merk een zalige double cleanser met acaciahoning die met water afgespoeld wordt. Bij het aanbrengen neemt de 2-in-1 textuur, die veel weg heeft van honing, make-up en onzuiverheden op. In contact met water ontstaat vervolgens een licht schuim dat al het vuil van het gezicht verwijdert. Het bijzondere aan de formule is dat het elke make-up aankan, ook de meest hardnekkige soorten. Pluspunt aan de reiniger is de geur met honing- en vanille dat de gezichtsreiniging even aangenaam als verslavend maakt.

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

Ik was zoals je kon lezen matig enthousiast over de Bi-Facil Visage, maar ik ben lyrisch over de Miel-En-Mousse. Ik gebruik hem nu een maand of twee en vind hem werkelijkwaar geweldig. Dit is de beste en fijnste cleanser die ik ooit heb gehad! Ik gebruik hem iedere ochtend – en avond als ik me ’s avonds douche – onder de douche en ik kijk echt serieus uit naar het moment dat ik dit product kan gebruiken. De Miel-En-Mousse is echt bizar zuinig in gebruik en je hebt maar één of twee pompjes nodig voor het hele gezicht. Dit is mijn fles dan ook na 1,5 maand gebruik, je kunt er dus heel erg lang mee doen!

Goed ik doe dus een pompje op mijn handen en meteen ruik ik de heerlijke geur van vanille en honing en ik masseer het eerst even tussen mijn handen. Dan valt me al meteen iets bijzonders op, de cleanser wordt warm en krijgt een heel zacht schuim. Daarna masseer ik het in op mijn gezicht en mijn gezicht wordt ook helemaal warm, echt heerlijk! Het schuim en de geur verdeelt zich makkelijk over mijn gezicht en haalt inderdaad echt alle make-up en viezigheden weg, bizar! De textuur is heel dun dus het spoelt heel makkelijk af. Daarna hou ik een heerlijk zacht en schoon gezicht af dat absoluut niet droog is of trekt.

Lancôme Miel-En-Mousse & Bi-Facil Visage

De Lancôme Bi-Facil Visage vind ik fijn, maar de prijs houdt me toch een beetje tegen om hem nog een keer te kopen, want zo bijzonder vond ik hem nou ook weer niet. Maar de Miel-En-Mousse is echt geweldig, al niet fantastich. Als die op is ren ik zo naar de parfumerie en koop zonder blikken of blozen weer een nieuwe verpakking. Dit is echt de beste, fijnste en meest bijzondere cleanser die ik ooit heb gehad. De nieuwe cleansers van Lancôme zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas en ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Ah die Miel-en-mousse klinkt wel héérlijk zeg! Zeker ook de honinggeur, dat geeft altijd zo’n lekker cocoon-gevoel. De cleansers gaan er hier bij mij altijd in rap tempo doorheen, ik ga eens in de winkel kijken naar deze.

 2. Ik gebruik deze van Lancome alleen als ik mezelf eens wil verwennen, maar vind het te prijzig (en z’n geld niet waard) om het elke x opnieuw te kopen.
  Vaak koop ik het ook alleen als er een actie loopt.
  De miel en mousse ken ik nog niet maar daar ga ik meteen eens naar kijken.
  Deze geur combi en textuur klinkt verukkelijk.
  Ik heb z’on hekel aan m’n gelaat poetsen s’avonds (want moe) dit maakt het een stuk minder erg ;-P

 3. Oe dan zou je echt de Gentle Cleansing Oil van Origins ook eens moeten proberen! Zelfde idee als de Miel-en-mousse qua reiniger, maar net een tikkie goedkoper! Heerlijke frisse geur en reinigt als de beste! Ik wil geen andere meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *