Search
Close this search box.

Lancôme L’Absolu Lacquer

Lancôme L’Absolu Lacquer

De echte Lancôme fan kent al jaren de L’Absolu producten voor de lippen. Maar in al die jaren staat Lancôme natuurlijk niet stil en blijft het zichzelf vernieuwen. Daarom is er nu ook de L’Absolu Lacquer een prachtige lipgloss in vele verschillende kleuren. Ik laat jullie deze vijf kleuren en vind ze echt heel erg mooi. Kijk je mee?

Lancôme L’Absolu Lacquer

L’Absolu Lacquer is een mix van olie en water die een mooie glans en kleur aan de lippen geeft. Fijn is dat je deze producten intensiteit kan uitbouwen. Je bent één laagje aan voor een subtiel effect en wil je een heftiger resultaat, dan breng je meerdere lagen aan. Met drie laagjes zijn de lippen gelakt in een gedurfde en prachtige kleur. L’Absolu Lacquer heeft 18 verschillende tinten die allemaal een andere glanzende finish hebben. Alle kleuren zijn ontwikkeld door Lisa Eldridge, creatief directrice make-up van Lancôme, en variëren van nude roze tot diepbourgogne, poppy fuchsia of vurig karmijnrood. Lancôme L’Absolu Lacquer

Ik vind de verpakkingen er echt heel erg mooi en chique uitzien. Ik heb meteen het idee dat ik iets duurs in mijn handen heb en dat is het mij wel waard als je weet dat je er veel voor betaald. De onderkant is transparant dus zo kan je meteen zien welke kleur je in handen hebt.

Lancôme L’Absolu Lacquer

De applicator heeft een handige vorm met een spits puntje en heeft twee platte kanten. Ik zie deze vorm niet vaak voorbij komen maar ik vind hem wel heel erg prettig werken! Je kunt namelijk heel precies de lipgloss aanbrengen en ook geleidelijk. De formule belooft trouwens tot 6 uur goed te blijven zitten!

Lancôme L’Absolu Lacquer

Zoals ik al zei heb ik vijf verschillende kleuren gekregen en van links naar rechts zie je de kleuren 490 Not Afraid, 515 Be Happy, 378 Be Unique, 312 First Date en 500 Gold For It. Zoals je ziet zijn de kleuren in het midden wat meer transparant en aan de zijkanten meer gepigmenteerd. Het zijn dus echt kleuren die je moet opbouwen als je dat graag zou willen.

Lancôme L’Absolu Lacquer

500 Gold For It

Dit is een vrij transparante kleur met vooral gouden glitters. Ik zelf hou er niet zo van maar wellicht met een getinte huid staat hij heel erg mooi!

Lancôme L’Absolu Lacquer

312 First Date

Deze kleur heb ik echt al heel erg vaak gedragen. Ik breng hem dan heel subtiel en dun aan en dan ziet het er heel fris uit. Ik denk dat als je hem meer opbouwt wat kinderlijk overkomt.

Lancôme L’Absolu Lacquer

378 Be Unique

Hier kan ik kort over zijn, een lekker knallende roze kleur! Erg leuk voor de lente en zomer.

Lancôme L’Absolu Lacquer

515 Be Happy

Deze kleur ziet er in de verpakking heel erg rood uit maar op de lippen valt het wel weer mee. Het is niet de rood waar ik van hou maar wel erg chique!

Lancôme L’Absolu Lacquer

490 Not Afraid

In de verpakking ziet deze kleur er erg spectaculair uit, maar op de lippen vind ik hem behoorlijk tegenvallen. Hij vlekt behoorlijk en vind hem ook niet echt paars, zonde!

Lancôme L’Absolu Lacquer

Ik vind de Lancôme L’Absolu Lacquer hele mooie producten en van goede kwaliteit. Ze brengen namelijk heel makkelijk aan en blijven echt heel erg lang zitten! De glans gaat er op een gegeven moment wel vanaf maar de kleur blijft zitten. Of je van het transparante houdt of je er voor open staat om het op te bouwen is aan jezelf maar ik heb er geen problemen mee. De Lancôme L’Absolu Lacquer zijn vanaf nu te koop voor € 33,00 per stuk bij onder andere de Douglas en Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Mooi, maar jammer dat je dan niet laat zien hoe het eruit ziet met 1, 2 en dan 3 laagjes, daar ben ik dan wel benieuwd naar.

  2. First date heb ik ook. Wat een briljant spul zeg! Blijft bijna de hele dag zitten en de kleur is echt heerlijk zomers! Droogt je lippen ook totaal niet uit. Zeker het bedrag waard! ??

  3. Oeh. Die zien er goed uit. Ik ben helemaal ‘into’ de glossjes dus deze steken mijn ogen wel uit. De verpakking alleen al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *