Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancôme La vie est belle

 photo Lavie1_zps615b9255.png

La vie est belle kunnen we zeker wel een succes geur nomen. De geur helpt je dan ook door de zoektocht van geluk heen. De geur versterkt het gevoel van geluk waar een vrouw gewoon blij van wordt. Vandaar dat de flacon ook een kristallen glimlach heeft en het vrouwelijke geluk symboliseert. Ik ben om, van deze geur word ik inderdaad erg gelukkig en maakt me aan het lachen.

  photo Lavie_zpse2bb7206.png

“La vie est belle is de geur van de stralende vrouwelijkheid, een zalige uitnodiging om het leven lief te hebben en daar ook ronduit voor uit te komen. Vandaag onthult La vie est belle een nieuwe olfactorische samenstelling.”Aldus Lancôme. La vie est belle is een heerlijke magnoliageur dat het verhaal van geluk en vrijheid verteld. Magnolia wordt in het Verre Oosten gezien als een bloem dat staat voor zuiverheid en voortreffelijkheid.

 photo Lavie3_zps56ae383f.png

La vie est belle is zoals ik al zei niet een nieuwe geur maar dit is wel een nieuwe variant die we vanaf april in de winkels vinden. La vie est belle was er al in een l’eau de parfum en een l’eau de parfum légère en nu wordt de La vie est belle collectie verrijkt met een l’eau de toilette

 photo Lavie6_zpscdf93de6.png

Al 60 jaar was men bezig met de glimlach van een vrouw vast te leggen in een kristallen parfum flacon. Maar steeds lukt het niet hier een fles van te maken. Maar een glasmaker had een paar jaar geleden het idee en ontwikkelde deze prachtige flacon voor Lancome. Als je goed kijkt zie je glimlach van de vrouw aan de onderkant van de flacon.

 photo Lavie5_zpsf3be64ba.png

Maar dat is niet het enige vrouwelijke aan deze flacon. Ook als de geur vanaf de zijkant bekijkt zie je de twee borsten van de vrouw en het zwierige lintje maken het helemaal af, dit moeten vleugels voorstellen die symbool staan voor de vrijheid. En natuurlijk de roze inhoud waar vrouwen gek op zijn.

 photo Lavie4_zpsda4ee65a.png

Als je de geur voor het eerst opspuit komt de heerlijke geur van magnolia dat ook centraal staat voor de geur. In het hart van de geur vinden we een glimlach van vanille accenten, praline en suikerdraad en versmelt met toetsen van tonkabonen. De basis van de geur witte bloemen en patchoeli.

Ik vind deze geur heel erg lekker. Hij is krachtig van geur, maar toch een beetje fris met een knipoog. Het is een hele warme geur nu in een iets frissere vorm. Maar toch vind ik hem erg geschikt voor de zomer en winter. Ik heb hem al vaak gedragen en krijg steeds weer complimentjes over deze geur. Ik denk dat de geur voor elke leeftijd is en iedereen kan hem goed dragen. Het is gewoon simpelweg voor de vrouw die geluk en vrolijkheid in haar leven heeft. Deze geur bevestigd dat alleen maar en maakt je stiekem nog iets gelukkiger!

 photo Lavie2_zpsce891ede.png

Lancôme La vie est belle l’eau de toilette 50 ml – € 71,00
Lancôme La vie est belle l’eau de toilette 100 ml – € 100,00

Lancôme La vie est belle l’eau de toilette is vanaf april te koop bij de parfumerieën. Ben jij een gelukkig en vrolijke vrouw, dan weet ik zeker dat deze geur iets voor jou is! Ik word er al vrolijk van als ik er naar kijken!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Klinkt heerlijk en binnenkort ben ik jarig dus heb ik deze geur al op mijn verlanglijstje staan… mooi en keer even langs de pafumerie shop om een geurproefje te halen ;-)

  2. Heerlijke geur! Zelfs als je hebt gedoucht blijft ie nog hangen :) Je moet wel van een sterke geur houden.. maar i love it.

  3. Ik heb deze gekregen voor mn verjaardag van mijn vriend, alleen dan de eau de parfum.. en ik wist niet dat hij zooo goed in geurtjes uitzoeken was. Want dit is nu echt mijn favoriet.

  4. Ik heb deze momenteel op! Vind ’t echt een geweldige geur

    PS. Ik doe momenteel een giveaway! Kom gerust een kijkje nemen op mijn blog :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *