Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

 photo Hypnose6_zps62eb649e.png

Dit is werelds best verkochte mascara ooit, elke 6 seconden gaat er ergens in de wereld eentje over de toonbank, dat zegt al heel wat! Ik heb het over de Lancôme Hypnôse mascara! Zelf had ik er nog geen ervaring mee maar had er al heel veel goede verhalen over gehoord. Nu is het mijn beurt, wat vind ik van deze wereld beroemde mascara! Je leest het zometeen!

 photo Hypnose_zpsb78ae625.png

Zoals alle luxe producten zit het product verpakt in een prachtige verpakking. Ook deze mascara zit mooi ingepakt in een zilveren doosje met daarop een bedrukking van een roos die kenmerkend voor Lancôme is. Voor de rest staat er nog wat informatie over het product op. Het is lekker rustig en chique gehouden.

 photo Hypnose3_zpsb4d4b0f7.png

Ook de mascara is niet een bijzondere verschijning, maar juist heel eenvoudig wat eigenlijk veel luxe uitstraalt. De simpele zwarte zandloper mascara ziet er mooi uit en heeft een zilveren accent op de dop wat het allemaal net een beetje spannender maakt. Voor de rest ligt de mascara perfect in de hand om de mascara comfortabel aan te brengen.

 photo Hypnose2_zpsd5b774dc.png

De mascara belooft door haar bijnzondere vorm die je zometeen ziet een geweldige expressie achter te laten. Je wimpers worden voorzien van een flinke portie volume en de wimpers zien er enorm vol uit. Dit komt ook mede door de onthullende formule die elk wimpertje mee pakt.

 photo Hypnose4_zpsf20f8fc6.png

Het borsteltje heeft een bijzondere vorm. In het begin is het een beetje zoeken hoe je hem het beste kan gebruiken. Maar je moet hem met de vorm van je oog gebruiken, want dat past precies. Door het gebogen borsteltje kan je heel makkelijk bij de wimpers in de ooghoeken.

 photo Hypnose5_zps48445c0f.png

Als je de mascara een kwart slag draait zul je zien dat de haren hier weer een stuk langer zijn. De borstel bestaat trouwens uit vrij harde plastic haren, maar hier voel je niks van terug op je wimpers. Ze glijden echt door de wimpers heen en je ziet meteen resultaat.

 photo Hypnose7_zpsdc2ca087.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Hypnose8_zpsb21d46dd.png

Mijn wimpers met één laagje Lancôme Hypnôse Drama mascara, zien jullie het verschil? En de mascara is ook nog eens op te bouwen voor nog meer intensiteit, zonder de klonteren en aan elkaar te plakken.

 photo Hypnose9_zps1f2266a6.png

Full face foto, mijn wimpers trekken echt meteen de aandacht! Wauw, deze mascara is zeker geen hype maar zeker weten een heel goed product. Maar natuurlijk zijn we er niet alleen met swatches. Blijft hij ook de hele dag goed op zijn plek en vlekt hij niet? Ik kan dit allemaal bevestigen. Ik bracht hem ’s ochtends aan en ging daarna een dag hard werken. Vaak zie ik er dan na een dag uit als een panda of mijn mascara is afgebrokkeld. Bij deze mascara is dat zeker niet het geval. Ik had totaal geen last van een zwarte waas onder mijn ogen, ik kon geen enkel vlekje bekennen en mijn wimpers waren nog net zo mooi lang als die ochtend. Ook zijn je wimpers lekker buigzaam en zitten ze er niet als beton op.

 photo Hypnose1_zpsd3db78b4.png

Ik kan alleen maar lovend zijn over deze mascara, ik snap echt waarom dit de meest verkochte mascara in de wereld is. De Lancôme Hypnôse Drama mascara is te koop voor € 31,- bij parfumerieën en luxere drogisterijen.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wauw deze mascara ziet er heel goed uit en het scheidt de wimpers perfect!
    Fijn dat het niet vlekt na een dag hard gewerkt te hebben.
    Alléén wacht ik tot er een leuke aanbieding is ;-)

  2. Ik denk dat ik deze maar eens een kans moet geven als mijn Le Volume de Chanel op is. Ik ben heel tevreden over die mascara hoor, maar ik ben gewoon wel benieuwd naar deze. Thanks voor de review!

  3. Wat goed om te lezen dat je er zo enthousiast over bent! Ik kocht hem laatst ook, juist vanwege de lovende reacties;-) Ik kocht een WP variant, maar helaas vlekte hij bij mij heel erg:-( Zonde!

  4. Ik vind eerlijk gezegd niet dat je hele goeie wimpers hebt voor mascara reviews. Ik krijg er niet echt een goed beeld van, sorry dat ik het zeg ):

  5. Nooit geweten dat dit de best verkochte mascara is. Ik vind het er mooi uitzien, maar of het naast best verkochte ook BESTE mascara is? Ik hoop het niet! Ergens hoop ik dat er een mascara is die nog meer doet voor je wimpers..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *