Lancôme Grandiôse Mascara

 photo Lancocircme Grandiose Mascara5_zpsizzpztoe.png

Lancôme, een merk waar ik echt weg bij kan dromen. Het is een puur luxe merk dat mij echt gelukkig kan maken. Ze hebben prachtige producten waar menig beautyliefhebber blij van wordt. Wisten jullie trouwens dat de mascara’s van Lancôme één van de best verkochte mascara’s zijn wereldwijd? Nou vond ik de Hypnose mascara ook geweldig en nu ga ik de Grandiôse testen, de naam klinkt in ieder geval grandioos!

 photo Lancocircme Grandiose Mascara_zpsy1l0krc7.png

Wat betreft mascara wil Lancôme alles een stapje voor zijn, zo ook met deze bijzondere mascara. Beloftes zoals veel volume, een mooie krul en lengte maakt deze mascara allemaal waar en belooft het, maar er is meer. Lancôme kijkt ook naar de trends en handigheidjes. Make-up artists buigen vaak hun mascara borsteltje om hem makkelijk aan te kunnen brengen en dat vond het merk een goed idee. Vandaar een mascara met een gebogen steel waardoor je hem nog makkelijker kan aanbrengen!

 photo Lancocircme Grandiose Mascara1_zps7gwtj1eg.png

Maar laten we eerst naar de verpakking kijken. Dit is denk ik wel één van de mooiste mascara’s die ik heb gezien. Hij is heel subtiel, vrouwelijk en straalt enorm veel luxe uit. Hij is vrij zwaar, maar dat komt door het dikke en stevige plastic waar de mascara uit bestaat, je zou bijna denken dat het glas in.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara3_zpsqbmvdkry.png

De dop vind ik stiekem het mooiste van alles. Deze loopt ombre over van zwart naar transparant en dan verschijnt de prachtige roos van Lancôme in het plastic. Het ziet er echt heel erg mooi uit, het is echt een pareltje voor op je make-up tafel. Ja, hier krijg ik wel echt een warm gevoel van.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara4_zpsz09lad2i.png

 photo Lancocircme Grandiose Mascara6_zpsylp28ebj.png

De bijzondere technologie van deze mascara heet het Zwanennek Staafje. Lancôme is de eerste mascara met zo een bijzondere steel en er zit dan ook een patent op. Het heeft de ideale lijn om makkelijk alle hoeken van je wimpers te bedekken met mascara. De 25 graden gebogen staaf volgt ook precies de contouren van het gezicht zodat je gemakkelijk met je goede hand je andere oog kan opmaken.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara7_zpsfni7d3ir.png

Maar niet alleen het staafje is bijzonder, ook de borstel zelf kan er wat van. Het is een vrij klein borsteltje in vergelijk met de mega borstels die we tegenwoordig vooral voorbij zien komen. De borstel heeft plastic haartjes in allerlei lengtes om goed overal bij te kunnen. Combinatie van beiden zorgt ervoor dat je het heel gemakkelijk aan kan brengen zonder knoeien en een prachtig effect geeft met volume, lente en krul! Laten we hem snel gaan testen.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara9_zpsk5doyxty.png

Mijn wimpers zonder enige mascara.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara10_zpsgw8nizyo.png

Mijn wimpers met de Lancôme Grandiôse mascara. En ik moet meteen eerlijk toegeven, hij brengt echt heel erg makkelijk aan! Het is eerst even kijken hoe je hem het beste kan gebruiken maar daarna is het heel simpel. Het borsteltje glijdt door mijn wimpers heen en laat een prachtig effect achter. Mijn wimpers worden mooi lang, krijgt een mooie krul en zorgt voor veel mascara. Veel mensen houden niet van dit effect, maar ik vind het geweldig.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara8_zpsacpxpbko.png

Deze mascara zorgt voor prachtig aangezette wimpers die echt gezien mogen worden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de mascara de hele dag perfect blijft zitten. Gelukkig doet hij dat ook. Ik heb totaal geen last van een zwarte waas of korreltjes onder mijn ogen. Hij blijft muurvast zitten en verliest zijn vorm niet. De mascara laat zich gelukkig wel makkelijk verwijderen onder de douche of met make-up remover, dat is ook fijn.

 photo Lancocircme Grandiose Mascara2_zpsmr5gyycy.png

Ja, volgens mij snappen jullie het wel, ik vind deze mascara grandioos, hij mag van mij blijven. Hij ziet er niet alleen prachtig uit, de werking is ook nog eens heel erg fijn. Ik snap helemaal waarom Lancôme één van de best lopende mascara merken is ter wereld. De mascara is niet de goedkoopste in zijn soort, maar wat mij betreft het wel echt waard. Bij de luxere parfumerieën kun je hem kopen voor € 32,00.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  sacha
  17 maart 2015 at 15:05

  Mooie verpakking , maar voor die prijs laat ik hem toch liggen. Geef mij dan maar de NYC bold mascara voor 2 euro die is voor mij prima.

 • Reply
  chucky1012
  17 maart 2015 at 15:20

  Hele aparte en mooie verpakking.
  Het seperate de wimpers erg goed.
  Ik wacht wel op een goede aanbieding.

  • Reply
   Miriam
   18 maart 2015 at 13:56

   Hm, ik vind juist dat het er te “spinnen poterig” uitziet. Vooral in het full face shot lijkt het net alsof er maar 10 dikke wimpers zitten op de bovenste wimperrand.

 • Reply
  Laura
  17 maart 2015 at 15:25

  Ik ben zojuist verliefd geworden. Op een mascara. Wat een geweldig product en een fijne review!

 • Reply
  Kirsten
  17 maart 2015 at 15:27

  Oeh wat een prachtige mascara is dit zeg! Naast dat de huls heel erg mooi is vind ik het resultaat ook super!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  17 maart 2015 at 15:29

  Wat ziet de mascara er mooi uit, heel luxe! Het effect ziet er ook prachtig uit, nu wil ik hem ook..
  Liefs, Iris

 • Reply
  Lisa
  17 maart 2015 at 15:38

  Wat geeft deze mascara een mooi effect en de verpakking is zo leuk!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  17 maart 2015 at 15:39

  Dit is net een sprookje. Ik vind de verpakking super gaaf en dat de mascara ook nog eens haar werk zo goed doet is de €32,- wel waard.

 • Reply
  Jennifer
  17 maart 2015 at 16:05

  Hmm, volgens mij ben ik een van de enigen die dit effect niet zo mooi vind haha! Ik vind de wimpers iets te veel aan elkaar plakken.. Ik heb zelf Doll Eyes van Lancome en die vind ik echt geweldig!

  • Reply
   Sofie
   17 maart 2015 at 16:09

   Ik ben het met je eens. Het lijkt erop dat je nog maar tien extreem dikke wimpers hebt. Niet mijn stijl. =)

   • Reply
    Jhemyla
    18 maart 2015 at 14:11

    Ik ben het ook met je eens en vind het effect juist helemaal niet mooi.

 • Reply
  Marjoleinee
  17 maart 2015 at 17:31

  Wat een aparte borstel, mooi effect. Staat goed bij je ogen :)

 • Reply
  Margot
  17 maart 2015 at 17:56

  Wat een mooi resultaat! (En een grappig borsteltje.)

 • Reply
  Rianne
  17 maart 2015 at 18:16

  Hè, dit is wel gek hoor dat borsteltje. Daar moet ik even aan wennen haha! Maar eigenlijk ideaal natuurlijk, gek dat er eigenlijk niet veel meer mascara’s zijn die deze vorm hebben. Lijkt me wel heel handig!

 • Reply
  Beautyjuf
  17 maart 2015 at 18:34

  Yes, weer een mascara! Wat een prachtige huls! Al zou ik persoonlijk even moeten wennen aan de vorm van het staatje. Het effect vind ik schitterend!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  17 maart 2015 at 19:10

  Way out of my price range, maar wauw, wat ziet die er goed uit!

 • Reply
  Kirsty
  17 maart 2015 at 19:25

  Hij lijkt me wel erg fijn! Het is dat ik voor minder geld eigenlijk ook al wel een goede mascara kan vinden, maar ik wil deze ook wel eens gaan proberen!

 • Reply
  Denise
  17 maart 2015 at 19:30

  Wat is ‘ie fijn he! Ik gebruik hem nu zelf ook een tijdje en ben helemaal verkocht. Ondanks het prijsje is er geen minpunt meer te noemen!

 • Reply
  Manon
  17 maart 2015 at 19:57

  Wat een aparte verpakking, maar het effect is wel mooi!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  17 maart 2015 at 19:58

  Wauw wat een mooi resultaat!

  XO

 • Reply
  Bianca
  17 maart 2015 at 20:13

  Wauw, hoe mooi kan een mascara verpakking zijn? Erg mooi effect ook :)

 • Reply
  Nicolish
  17 maart 2015 at 20:30

  Oehlala wat een mooi resultaat zeg! Echt een super duidelijk verschil.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  17 maart 2015 at 20:38

  Ja, geweldige mascara! Ik heb laatst nog twee back-ups gescoord met de 40% korting actie bij Ici Paris!

 • Reply
  Priscilla
  17 maart 2015 at 20:40

  Lancome is mijn favoriete mascaramerk. Ik koop al jaren de Hypnose Drama mascara en wil nooit meer anders. Al moet ik zeggen dat ik deze ook wel heel mooi vind.

 • Reply
  me
  17 maart 2015 at 21:24

  Ik vind hem wat spinnepoterig, zeker voor zoiets duurs zou dat niet mogen hoe mooi die huls ookl is (al zou ik hem nooit daarvoor kopen, inhoud vind ik belangrijker).

 • Reply
  Paulien
  17 maart 2015 at 21:34

  Mooi effect!!

 • Reply
  Rachel
  17 maart 2015 at 22:36

  wauw ziet er inderdaad super uit prachtige volle wimpers!

 • Reply
  Dana
  17 maart 2015 at 23:09

  De verpakking al wauw en laat staan het resultaat!

 • Reply
  Andrea
  18 maart 2015 at 20:12

  Deze heb ik ook en hij is inderdaad echt geweldig!
  x

 • Reply
  Nicole
  19 maart 2015 at 19:25

  Prachtige verpakking en mooi effect! Alleen de prijs is minder haha.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 maart 2015 at 17:09

  Deze verpakking is echt heel mooi. Het effect vind ik ook heel mooi

 • Reply
  Kaylani
  22 maart 2015 at 16:57

  De verpakking is werkelijk prachtig! En als klap op de vuurpijl is het resultaat ook nog eens mooi :)

 • Laat een reactie achter