Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme heeft echt een lente collectie waar je u tegen zegt. De producten maken mij meteen vrolijk en blij, dat komt natuurlijk vooral door de kleuren die Lancôme gebruikt en de leuke vormgeving. De kleuren maken mij meteen vrolijk, maar ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het nou niet meteen mijn favoriete kleuren qua make-up zijn. De collectie is super leuk en schattig, maar is het ook draagbaar? Dat ga ik vandaag testen!

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme heeft zo een leuke tekst om de collectie te introduceren, dus die deel ik gewoon even met jullie! “Welkom in de gedurfde en creatieve wereld van de Franse patisserie nouvelle vague, die klassiekers pimpt met verrassende smaken, hedendaags design en flashy kleuren. Van roomsoes tot moderne eclair, Lancôme laat zich graag inspireren door de nieuwe edgy patisserie en bedenkt een zalige Lentecollectie 2018 waarin de heerlijkste kleuren en appetijtelijkste texturen in de etalage liggen. Het resultaat is dan ook om van te smullen.”

Lancôme French Temptation Spring Collection

Ik vind de collectie er echt prachtig uitzien en het maakt me echt vrolijk om er naar te kijken. De producten hebben letterlijk snoepige kleuren en als een product de klassieke verpakking heeft zit er wel een hele vrolijke en opgewekte kleur in. Desondanks dat het er schattig en snoepig uit ziet, zie je ook wel meteen dat het een luxe merk is en dat het dat toch ook wel uitstraalt. De collectie is groot en compleet en ben erg benieuwd naar de producten!

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Eye Sugar Palette – € 65,00

Hoe schattig en snoepig ziet dit oogschaduw palette er uit? Ik vind het palette helemaal in de collectie passen en zal ook zeker mijn aandacht trekken, maar ik weet niet of ik dit palette zo snel zelf zou kopen omdat hij erg prijzig is en het niet meteen kleuren zijn die ik snel zelf zal gaan dragen. De pasteltinten zijn prachtig, maar in combinatie met elkaar voor op het oog toch niet zo mijn ding. De oogschaduws hebben een fijne kwaliteit en zijn heel zacht en romig. De pigmentatie is goed, maar eerlijk gezegd vind ik het niet geweldig voor dat geld en dan vooral de onderste rij. Ik heb een ooglook gemaakt met de roze en paarse tinten en moet toegeven dat ik dat toch erg mooi vind geworden.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Le Teint Macaron – € 65,00

Je koopt deze schattige blushes samen of apart van elkaar. Voor dit voorbeeld heb ik even de prijs vermeld van de twee blushes met twee sponsjes. In het begin wist ik niet zo goed wat dit was want het kon ook net zo goed een lippenbalsem zijn. Maar het is dus een blush met een crème structuur die met een poederig effect opdroogt. Bij de macarons zitten ook sponsjes geleverd om de blush daarmee aan te brengen op de huid en uit te blenden. En je hebt de sponsjes echt nodig, want met een kwast krijg je niets van de blush qua kleur af. Je kunt ook met je vingers werken en het daarna uitblenden met de sponsjes, dat gaat ook prima. De kleuren vind ik prachtig en het effect is ook heel fris. Ja, ik vind dit echt hele toffe en leuke producten.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Le Vernis – € 20,53

Een collectie is natuurlijk niet compleet zonder nagellak. Lancôme heeft voor vier frisse tinten gekozen om de nagels mee op te vrolijken. De lakken zijn er in drie kleuren en een toffe topcoat met glitters om het net even wat extra’s te geven. De kwastjes hebben een platte vorm en een afgeronde onderkant zodat je heel gemakkelijk kan lakken. Normaal swatch ik ook alle lakken maar heb nu een gellak op waardoor ik ze niet zo makkelijk kon swatchen. Maar ik ga er vanuit dat de lakken zoals gewoonlijk met twee lagen dekken en gemiddeld 3 tot 5 dagen blijven zitten.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation L’Absolu Rouge – € 35,50

De nieuwe verpakkingen van de lipsticks van Lancôme vind ik echt geweldig, dat straalt echt pas luxe uit. Je moet namelijk op de bovenkant drukken en dan valt de lipstick er aan de onderkant uit, super gaaf. De verpakkingen van de lipsticks zijn dus de normale verpakkingen, maar aan de binnenkant vind je wel twee ontzettend knallende kleuren. Links zie je Rose Acidulé en rechts Zeste Mandarine. Het zijn twee matte lipsticks met een prachtige pigmentatie die ook nog eens met gemak over de huid heen glijden. Van de kleur moet je houden, maar de kwaliteit en de ervaring is geweldig.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Ombre Hypnôse Mini Chubby – € 25,00

Wat een schattige chubby sticks zijn dit zeg, maar wat is het eigenlijk? Is het een oogschaduw, blush of een lippenbalsem? Blijkbaar schijnt het dat allemaal niet te zijn, want hou je vast, het is een potlood dat je over je wenkbrauwen aanbrengt voor een gebleekt effect. Juist, ik weet niet of ik deze trend wel helemaal begrijp of mee rond wil lopen, maar het zal wel. De sticks zijn er in vier verschillende kleuren er is namelijk ook nog een pastel groene variant. De potloden kun je makkelijk aanbrengen in de wenkbrauwen, maar het effect weet ik nog zo net niet…

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Jelly Rose Tint – € 30,00

Deze jelly tint ziet er ook echt prachtig uit. Een mooie verpakking met een product met daarin rozenblaadjes. Het is een soort van lippenbalsem die je aanbrengt op je lippen en daarna trekt de roze kleur meteen in de lippen. Onderaan de swatch zit al niet eens product meer maar de roze kleur trekt meteen in de huid en blijft ook echt de hele dag zitten. Het ruikt natuurlijk heerlijk naar rozen en je lippen zijn de hele dag subtiel roze gekleurd. Handig vind ik aan dit soort producten dat je daarna gewoon je lippenbalsem kan aanbrengen en de kleur gewoon blijft zitten mocht je droge of schrale lippen hebben.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Lancôme French Temptation Spring Collection

En dit is de look geworden met een aantal van de producten. Op mijn wangen draag ik de blush in de lichtste kleur en mijn oogleden hebben oogschaduw met de roze en paarse kleuren. En de lipstick is natuurlijk ook niet te missen in de kleur Rose Acidulé.

Lancôme French Temptation Spring Collection

Ik vind de Lancôme French Temptation echt een prachtige collectie maar ook wel een beetje gewaagd, ik denk dat er niet heel veel mensen zijn die dit soort kleuren vaak dragen en daar dan ook nog eens zoveel geld aan uit willen geven. Er zitten natuurlijk wel hele draagbare dingen tussen, maar ook een aantal dingen waarvan ik het sneller bij een goedkoper alternatief zou halen omdat ik het toch niet zo vaak zal dragen. Mijn persoonlijke favorieten zijn de blushes, lipsticks en de jelly lip tint. De Lancôme French Temptation collectie is te koop bij de Douglas en Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik vindt het er erg goedkoop uitzien(verpakking en kleuren), lijkt meer iets wat je van Essence koopt. De prijzen echter liegen er niet om, nee deze sla ik over.

  2. De collectie heeft wat mij betreft een kinderlijke uitstraling qua verpakking, voor dat geld verwacht ik luxe en elegantie, denk aan de prachtige doosjes van Dior en Chanel. Ook de kleuren vind ik weinig draagbaar. Als ik een pasteltintje wil toevoegen zijn er prima merken te vinden waar je voor een paar euro dit soort tintjes kunt vinden (die waarschijnlijk na de zomer in de kast verdwijnen om er nooit meer uit te komen). Heb trouwens net even de prijzen van Dior blush opgezocht, rond de 50 euro. De 65 euro die Lancome vraagt vind ik buitenproportioneel, maar goed , iedereen mag natuurlijk zelf wetenwaar ie z’n geld aan uitgeeft.

  3. Wat een snoepige collectie. Ik moet wel zeggen dat ik het door de kleurrijke verpakkingen niet een hele luxe uitziende collectie vind en dat vind ik toch wel jammer bij zo’n merk als Lancome.

  4. Het zijn zachte pasteltinten die je zou dragen bij kleding met pasteltinten en kleuren die bij elkaar passen. De kleuren lijken op kindermake up die in de speelgoedzaak te koop zijn, maar de samenstelling zal wel beter zijn waardoor je het beter kunt blenden zodat de keuren vloeiend in elkaar overlopen. Vrolijke kleurtjes en echt iets voor in de lente of in de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *