Lancôme French Innocence My French Palette

 photo Lancocircme My French Palette2_zpszhqbmfue.png

Speciaal voor de lente komt Lancôme met een frisse collectie, French Innocence. Lancôme laat je de lente in Parijs voelen, de zachte zonnestralen op je gezicht. In de badkamer geniet je nog even door van deze prachtige lente met frisse kleuren, want de French Innocence heeft haar collectie geïnspireerd op de kleuren en gevoelens van de lente. Laat die lente dus maar snel komen.

 photo Lancocircme My French Palette_zpsf64iig6z.png

De collectie bestaat uit meerdere producten waarvan dit palette toch wel het hoogtepunt is. Een enorm luxe palette die je overal met je mee wilt nemen. Alleen in het doosje vind ik hem al te mooi om waard te zijn. En hij is lang, dus dat houdt in dat er meerdere kleurtjes in zitten. Ik kan niet wachten om hem open te maken.

 photo Lancocircme My French Palette1_zpsj9ec8fep.png

Als ik het doosje open maak ontstaat er meteen een glimlach op mijn gezicht, een prachtig doosje komt tevoorschijn. Ik snap wat Lancôme bedoeld, de lente van Parijs straalt je tegemoet. Op de deksel van het doosje vind je een typische Franse tekening met natuurlijk een duidelijke knipoog naar de lente. Ik denk wel dat dit het mooiste palette is wat ik tot nu toe in mijn bezit heb qua uiterlijk.

 photo Lancocircme My French Palette3_zpsmcgul4pl.png

Het doosje doet echt heel erg luxe aan en voelt als metaal, alleen dat is het niet. Stiekem was ik daar een beetje teleurgesteld over. De verpakking is gemaakt van plastic en dat voelt ineens toch weer een stuk minder luxe aan. Natuurlijk weet ik dat dit veel beter voor het gewicht is, maar de verpakking zag er echt uit als metaal. Laten we dan maar denken dat het perfect is nagemaakt.

 photo Lancocircme My French Palette4_zpsfekk5iuz.png

Als je het palette kopen maakt komen 6 prachtige nude kleuren je tegemoet en een geheim vakje. De kleuren zijn variërend, de eerste drie kleuren zijn matte en subtiel en de andere drie hebben een prachtige shimmer en hebben iets meer kleur. Het zijn zeker geen knallende kleuren, maar ik vind ze echt heel erg mooi.

 photo Lancocircme My French Palette5_zps1prtciq0.png

In het doosje vind je nog een spiegeltje met gebruiksaanwijzing en een handig kwastje met twee verschillende kanten. Normaal hou ik niet zo van bijgeleverde kwasten en applicators maar deze doet echt goed zijn werk. Aan de ene kant – links – is het een zachte oogschaduw kwast en aan de andere kant een wat grover schuin afgesneden kwastje om mooi een liner mee aan te brengen.

 photo Lancocircme My French Palette7_zpsedxjh4bw.png

Maar dan, als je het klepje aan de rechterkant opent komen er ineens 3 sprekende kleuren tevoorschijn, totaal niet verwacht! Eigenlijk had ik iets als een lipgloss of lipstick verwacht. Maar deze knallende kleuren niet. De eerste kleur is bedoeld om je look iets meer kleur te geven en de andere twee – in een smallere pan – zijn bedoeld om je ogen te omlijsten als een liner, vandaar ook het kwastje. De kleuren van het palette passen perfect bij elkaar. Of je nou voor een zachte en romantische lente look wilt gaan of toch iets meer wil knallen met kleur, het kan allemaal.

 photo Lancocircme My French Palette8_zpsmgjycswe.png

Swatches van de eerste zes kleuren. De drie matte kleuren vallen iets weg maar zien er fantastisch uit op het oog, ze geven net even dat extra’s wat je nodig hebt. En de drie shimmer kleuren zijn ook geweldig. Zacht van structuur laten veel pigment achter en blenden heerlijk uit. De kleuren lijken niet zo heftig, maar dat zijn ze natuurlijk ook niet.

 photo Lancocircme My French Palette9_zpsdf4se3pe.png

Dan de laatste drie verstopte kleuren, ook deze hebben een fantastisch pigment. Ze brengen makkelijk aan, hebben een fijne structuur en werken ideaal. Blenden, vervagen, het is allemaal geen probleem het de kleur verliest zijn intensiteit niet. Dit palette geeft je luxe en kwaliteit, wat wil je nog meer?

 photo Lancocircme My French Palette10_zps7oxx058y.png

 photo Lancocircme My French Palette11_zpsg4ediwqw.png

Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op dit palette, het zijn echt mijn kleuren! En nu de lente officieel is begonnen weet ik zeker dat ik dit palette er zeker vaak bij ga pakken. Ik heb een ooglook gemaakt met de kleuren die shimmers bevatten en onder mijn wenkbrauwen de lichtste matte kleur gebruikt. Een subtiele maar toch zeer geslaagde look voor de lente als je het mij vraagt.

 photo Lancocircme My French Palette6_zpsbtpyj0zj.png

Ik krijg meteen lentekriebels als ik naar dit palette kijk, voor mijn staat dit palette echt voor de lente. Zachte kleuren, prachtige verpakking, het hele plaatje klopt gewoon. De French Innocent collectie bestaat ook nog uit verschillende kleuren nagellak, lipgloss en oogpotlood, mocht je daar benieuwd naar zijn zal ik zeker even naar de winkel gaan. De collectie is al vanaf februari te koop en dit prachtige palette kost € 54,50. Zeker niet goedkoop, maar voor Lancôme krijg je er heel veel voor terug.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  priscilla
  21 maart 2015 at 09:30

  Waaauw. Het is echt een prachtig palette, vooral de nude kleurtjes! Mooie neutrale look heb je er mee gemaakt. Hoe mooi het palette ook is, toch vind ik het iets te prijzig!

 • Reply
  Roswitha
  21 maart 2015 at 09:57

  Zo raar maar dit palette trekt me echt totaal niet. Wel een fijne review.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 maart 2015 at 10:02

  Die felle kleuren zijn wel een leuke verrassing

 • Reply
  Beautyjuf
  21 maart 2015 at 10:04

  Wat een prachtige palette. Dan doel ik eigenlijk op het doosje ;-) De tinten vind ik mooi, maar niet heel speciaal.

 • Reply
  Diolifestyle
  21 maart 2015 at 10:05

  Wauw! Vooral de swatches van de eerste zes kleuren zijn mooi! <3

 • Reply
  Kaylani
  21 maart 2015 at 10:27

  Ondanks dat het mijn kleuren niet zijn, is het toch echt een prachtig palette!

 • Reply
  Lys
  21 maart 2015 at 11:06

  Ziet er een prachtig palette uit! Ik word niet omver geblazen van de kleurenselectie, maar het lijkt me mooi om iets als dit te kopen als je zulke kleuren nog niet hebt.

 • Reply
  Jana
  21 maart 2015 at 11:08

  Wow ik vind het echt een plaatje! Zowel het design is enorm mooi en het pigment daar ben ik ook over te spreken :-)

 • Reply
  Kelly
  21 maart 2015 at 11:41

  Ik zag hem gisteren nog in de winkel liggen. Hij is echt prachtig!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  21 maart 2015 at 11:51

  Deze is echt prachtig! Wat grappig bedacht zo met die 3 knalkleuren erbij!

 • Reply
  Margot
  21 maart 2015 at 11:57

  Ik vind stiekem de verpakking het mooist aan dit pallet!

 • Reply
  Kirsty
  21 maart 2015 at 12:17

  Ik heb dit palette zelf ook en vind hem ontzettend fijn <3 Je kunt hier zulke mooie looks mee maken!

 • Reply
  mariëlle
  21 maart 2015 at 12:53

  Ik kan er naar blijven kijken, ik vind dit zo’n mooi palette, ik ben er gewoon verliefd op! Jammer dat hij vrij prijzig is!

 • Reply
  Nicolish
  21 maart 2015 at 12:56

  Wat een plaatje is het zeg! Echt super mooie kleuren. Ik vind het ook zo leuk dat er wel een paar fellere kleurtjes inzitten, maar dat die zeg maar verstopt zitten achter een deurtje. Dan oogt het geheel toch wel wat mooier.

 • Reply
  Anna
  21 maart 2015 at 13:34

  Wat een mooie verpakking!

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  21 maart 2015 at 13:36

  Het zijn inderdaad hele mooie kleurtjes! Hier kan je zeker wel wat leuks mee maken.

 • Reply
  Eline
  21 maart 2015 at 13:44

  Wat een mooi palette! Vooral de verpakking is super leuk ^^

 • Reply
  Bianca
  21 maart 2015 at 14:23

  Wauw, die blauwtinten doen het hem wel! Heel leuk en origineel paletje, prachtige verpakking ook :)

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  21 maart 2015 at 17:04

  De blauwe kleuren vind ik heel mooi, de lichte kleuren vallen me toch een beetje tegen…

 • Reply
  lucindainwonderland
  21 maart 2015 at 17:27

  De groene en blauwe kleuren zou ik niet vaak gebruiken, maar de roze tinten zijn zeker wel mooi. Alsnog veel te veel geld en ik laat hem dus liggen. xxx Lucinda

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 maart 2015 at 18:22

  Fijne kleurtjes allemaal!

 • Reply
  Vera
  21 maart 2015 at 18:23

  Vind het echt een prachtig palette met hele leuke kleuren. Mooie zachte look heb je er ook bij gemaakt. Al ben ik ook heel benieuwd naar de blauwe kleuren.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  21 maart 2015 at 18:34

  Heel mooi palette en heel leuk dat ze er blauw/groene tinten bij hebben gedaan. Dan kun je nog eens extra ‘poppen’ met de ooglook.

 • Reply
  Tessa
  21 maart 2015 at 19:06

  Wauw wat een mooi palette!

 • Reply
  Sofie
  21 maart 2015 at 19:06

  Wauw moooooi :D

 • Reply
  Luna
  21 maart 2015 at 19:12

  Heel mooi vormgegeven, dat zeker, maar heb al twee paletten met dezelfde soort tinten. Wel fijn om nu eindelijk een keer de swatches te kunnen zien :)

 • Reply
  Andrea
  21 maart 2015 at 19:31

  Ik vind het palette er zo leuk uitzien! Maar de kleuren, daar heb ik al zoveel van! En dat het doosje niet van echt metaal is vind ik wel echt een domper :(
  x

 • Reply
  Daphne
  21 maart 2015 at 19:32

  Wat een supermooi palette!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 maart 2015 at 20:19

  Erg mooi palette! De look die je hebt gemaakt is ook prachtig, leuke twist dat onder het luikje de opvallende kleuren zitten!
  Liefs, Iris

 • Reply
  chucky1012
  21 maart 2015 at 20:56

  Zeer goed gepigmenteerde kleuren.
  Mooi ooglook heb je gemaakt.

 • Reply
  Sharon
  21 maart 2015 at 23:17

  wauw, wat een mooi palette! Alleen veel glimmend en ik ben nu echt van de matte bruine kleuren :)

 • Reply
  Nicole
  22 maart 2015 at 14:26

  Echt een heel mooi palette! De verpakking ziet er echt cute uit en de kleurtjes zijn ook mooi, echt iets voor de lente/zomer/

 • Reply
  Marjoleinee
  22 maart 2015 at 19:50

  Wat een prachtig palette ♥

 • Reply
  Daisy
  27 maart 2015 at 12:49

  Zijn ze ondertussen al in de winkels te koop want vorige week heb ik er nog geen enkel gevonden ?
  Jij zegt Februari maar dat gaat hier zeker niet op :D

 • Laat een reactie achter