Lancôme Cushion Highlighter

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Shine, shine, shine! Ik ben dól op highlighters, maar dat wisten jullie inmiddels al wel. Dit keer test ik een heel nieuw soort highlighter uit die ik nog niet in deze vorm kende. De cushion foundations kennen we nu allemaal wel, maar Lancôme gaat even een stapje verder. Namelijk met een cushion highlighter! De verpakking heeft een kerstig tintje omdat het onderdeel van de kerstcollectie is. Maar mijn handen jeuken om hem te testen!

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Kostbare doosjes, juwelen, luxueuze bekledingen en collector’s editions, de producten hebben de uitstraling van prachtige geschenken om onszelf of de mensen waar we van houden te verwennen. Bovendien werden de kleurharmonieën zodanig ontworpen dat ze heel eenvoudig te gebruiken zijn. “Pink is the new happy” en op basis van deze typische Lancôme-mantra – waarin het roze een vrolijke en gedurfde vrouwelijkheid uitdrukt -. Bouwde Lisa Eldrigde haar nieuwe themacollectie op.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

De hele collectie bestaat uit een aantal prachtige producten met allemaal een bijzonder feestelijke en chique gouden glitter verpakking. Ik vind de producten er echt heel erg bijzonder en mooi uitzien, het past perfect bij een kerstcollectie. Je vind in deze bijzondere collectie onder andere:

 • Lancôme Cushion Highlighter – € 44,33
 • Lancôme Palette Des Rêves-  € 65,00
 • Lancôme Petit Tresor Ombre Mono – € 32,00
 • Lancôme Duo Kohl – € 24,50
 • Lancôme Vernis In Love – € 20,51

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

De verpakking is natuurlijk de bekende Lancôme Cushion verpakking die we ook van de foundation kennen. Alleen deze versie ziet er natuurlijk veel mooier en chiquer uit, Lancôme heeft echt uitgepakt met de feestdagen! Ik word hier wel blij van als ik dit zie, maar ik ben dan ook een echte ekster.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

De achterkant van de verpakking vertelt ons dat het om een highlighter gaat. Maar de eerste gedachte die door mijn hoofd gaat is, hoe dan?! Goed, een foundation in deze verpakking snap ik nu, maar een highlighter vind ik toch wel iets heel anders. Ik snapte in het begin ook niet zo goed wat Lancôme met dit product wilde. Is het echt een highlighter voor plaatselijk gebruik of is het een soort van foundation met een glow?

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

En waarom ik dacht dat wordt wel duidelijk op deze foto. Het is dan een highlighter, maar als je mij dat niet had verteld zou ik denken dat het een foundation was. Hij heeft namelijk ook een foundation kleur, ik had waarschijnlijk iets met glitters verwacht. Ook het sponsje maakt mijn hele beeld van de foundation compleet. Om trouwens even alle onduidelijkheden uit de wereld te helpen. Het wordt uiteindelijk een transparante highlighter met echt een glow en glitters. Ik zou hem dus niet aanraden over het hele gezicht te gebruiken.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Je kunt de highlighter op verschillende manieren gebruiken, zelf vind ik mijn vingers het prettigste en dan breng ik hem lichtjes deppend aan op de huid. Maar je kan het ook met een stevigere cheek brush hem aanbrengen of natuurlijk het bijbehorende sponsje gebruiken.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Hier breng ik hem meteen aan op de huid. Je ziet iets het pigment zitten en vooral veel glans.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

En uitgesmeerd moet je echt even goed kijken. De highlighter geeft echt een hele subtiele glow aan de huid en je ziet eigenlijk vooral her en der een grove glitter zitten zoals hier op mijn hand. Hij is dus zeker niet te vergelijken met een normale poeder highlighter die echt van je gezicht af knalt aan glans.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Mijn wang met alleen foundation.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Mijn wang met foundation, bronzer en de highlighter. Wat me eigenlijk opvalt is dat het mijn huid oplicht, maar het niet echt glans geeft. Dat is natuurlijk iets wat we gewend zijn van de highlighters op dit moment. Misschien ben ik daarom ook wel een beetje teleurgesteld in het uiteindelijke resultaat wat echt heel subtiel is.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Ik breng de highlighter dus deppend met mijn vinger aan om zo ook nog een beetje voor een wat heftiger effect te zorgen, maar dat mag niet echt baten. Het is jammer dat je zoveel stiekem had verwacht en amper iets terug krijgt. Want het idee was super leuk, maar naar mijn mening de uitvoering wat minder qua werking.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Een hebbedingetje is het zeker, maar of ik er nou echt € 44,33 voor over zou hebben, nee dat niet. De verpakking is prachtig, het idee is leuk, maar de werking op de huid gewoon een stuk minder. En dan vind ik het toch wel heel erg veel geld ineens. Jammer maar helaas, deze bijzondere highlighter is het voor mij niet. Mocht je toch overtuigd zijn, de Lancôme kerstcollectie – met nog meer prachtige items – is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  24 november 2016 at 06:11

  Het is zo mooi maar ik zou er zeker niet zoveel geld voor betalen.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  24 november 2016 at 06:21

  Hm. Resultaat is inderdaad niet je van het. Misschien is deze meer bedoeld voor je hele gezicht, onder een foundation, zodat je een glow krijgt? Een tubetje vloeibare highlighter van een drogistmerk geeft meer effect. Jammer!

 • Reply
  Susan
  24 november 2016 at 08:03

  De verpakking is prachtig maar het resultaat valt me tegen. Deze sla ik over!

 • Reply
  Diana
  24 november 2016 at 08:11

  Wauw, super mooie highlighter!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 november 2016 at 08:38

  Oh zoo jammer!! Had zo gehoopt dat dit echt een geweldige highlighter was..

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  24 november 2016 at 08:54

  Nou ik vind het resultaat eigenlijk wel heel mooi. Precies wat je zegt: het licht je gezicht wel op, maar zonder nou helemaal zo’n kerstbal te worden. Hoewel de verpakking anders doet vermoeden natuurlijk.

 • Reply
  Jamey Herben
  24 november 2016 at 09:47

  hmm vind hem best tegenvallen.. Jammer

 • Reply
  rachel
  24 november 2016 at 10:43

  hij is mooi maar had er dan liever meer glans van verwacht

 • Reply
  nicolished
  24 november 2016 at 11:05

  Ik zag hem gister al op je instagram voorbij komen. Wat een mooie verpakking heeft het, echt een eye catcher inderdaad. Wel echt balen joh dat hij niet zo mooi overkomt op je gezicht, ik had echt een topper verwacht. Zeker aangezien de swatch er ook gewoon goed uit ziet!

 • Reply
  Tjuly
  24 november 2016 at 11:52

  Het verpakking ziet er echt prachtig uit, wel heel jammer van de slechte dekking. De eerste swatch dacht ik nog Wow, maar uitgesmeerd was ie ineens weg :(

 • Reply
  Bianca
  24 november 2016 at 12:10

  Vind het er prachtig uit zien, maar té subtiel voor dat bedrag x

 • Reply
  Kelly
  24 november 2016 at 14:34

  Wauw, wat een prachtige vormgeving! Jammer dat hij verder niet zoveel doet. Je foto’s zijn wel gorgeous trouwens :)

 • Reply
  Manon Boerakker
  24 november 2016 at 17:00

  Jammer dat die niet zoveel doet!

 • Reply
  femketje
  24 november 2016 at 22:07

  wel awesome product foto’s :D

 • Reply
  Myrthe
  25 november 2016 at 09:48

  Wat me vooral op valt is hoe mooi je bronzer staat! Weet je nog welke je hier droeg? ?

  • Reply
   Aranka
   25 november 2016 at 10:17

   Ja! Dat is de MAC Bronzing Powder in Golden :).

 • Reply
  Mariska
  25 november 2016 at 18:51

  Inderdaad wel wat jammer! Misschien had ik er ook wel iets meer van verwacht, ook gezien de prijs.

 • Laat een reactie achter