Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancering Ikea Catalogus 2016

 photo Ikea Catalogus Lancering7_zpstczt8cjy.png

Een paar maand geleden mocht ik met IKEA naar Zweden om daar alle nieuwe collecties en innovaties te bewonderen. Het duurt dan altijd wel even voordat het echt in de winkels ligt. Maar met de lancering van de nieuwe catalogus van het jaar 2016 zijn we alweer een stapje dichterbij. Ik neem jullie vandaag meer naar de Nederlandse lancering van de IKEA catalogus voor het jaar 2016. Ik laat jullie graag een preview van alles zien, of meer de sfeer!

 photo Ikea Catalogus Lancering3_zpslkarkq8k.png

 photo Ikea Catalogus Lancering7_zpstczt8cjy.png

 photo Ikea Catalogus Lancering8_zps9hol24rz.png

De lancering vond plaatst op Paviljoen Puur, een prachtige locatie nabij Amsterdam, vlakbij Diemen en IJburg. Mocht je een keer in deze omgeving gaan fietsen of iets dergelijks moet je zeker even langsgaan. Maar daar hadden we het natuurlijk niet over, de IKEA catalogus. Ik zal meteen het belangrijkste maar vertellen, vanaf 10 augustus ligt hij bij jou op de deurmat, nog een paar dagen wachten dus!

 photo Ikea Catalogus Lancering9_zpsjyd3ka43.png

Er komt ontzettend veel nieuws aan, misschien wel teveel om te vertellen. Alle exacte informatie vind je straks terug in de catalogus. Naast de catalogus en de meubels kregen we ook nog veel food te zien en te proeven. Goed vooruitzicht, IKEA gaat binnenkort alleen naar gecertificeerde vis kopen. Met het oog op duurzaamheid natuurlijk en een steentje bijdragen aan de wereld.

 photo Ikea Catalogus Lancering1_zpsd7w9qdrb.png

 photo Ikea Catalogus Lancering4_zpss6ltdke8.png

 photo Ikea Catalogus Lancering_zpsja68wsuy.png

De limited edition (de meubels) die vanaf nu in de winkels ligt. Helaas stond de naam er niet bij, maar het ziet er wel prachtig uit.

 photo Ikea Catalogus Lancering5_zpsfos2d0t1.png

 photo Ikea Catalogus Lancering2_zpsxdip6i7d.png

Het is weer helemaal hip, je eigen drankjes maken en dingen inmaken in potten. Daarom heeft IKEA nu een uitgebreidde HEMSMAK collectie vol met leuke potten. Deze blijven vast in het assortiment zitten.

 photo Ikea Catalogus Lancering6_zps209uaub1.png

Ik vertelde jullie al dat de frisdranken vervangen werden door andere dranken in vele verschillende smaken. Waaronder fruitwater met 50% minder suiker. Zelf vond ik dit wat minder lekker, het smaakte naar hele lichte limonade siroop. Ik ben een echte zoetekauw dus ik zal het niet snel een tweede keer kiezen.

 photo Ikea Catalogus Lancering10_zpszf7zwdfk.png

 photo Ikea Catalogus Lancering22_zpsmttjzuhg.png

 photo Ikea Catalogus Lancering11_zpsbiycuhko.png

De prachtige nieuwe SITTNING collectie met servies en accessoires. Ik vind de borden echt geweldig. Zien jullie trouwens het vakje in de placemat zitten? Deze is bedoeld voor je telefoon zodat je hem daar in kan doen. Geen mobiele telefoons meer aan tafel!

 photo Ikea Catalogus Lancering14_zpsohed9awn.png

 photo Ikea Catalogus Lancering13_zpszk7lsmv6.png

 photo Ikea Catalogus Lancering12_zps4rfie7bh.png

Ook overal stonden heerlijk stands met hapjes. Het IKEA food assortiment wordt flink uitgebreid. Zo kan je onder andere deze heerlijke kazen straks in de food market vinden.

 photo Ikea Catalogus Lancering17_zpsa7qqqts7.png

 photo Ikea Catalogus Lancering15_zpsrjgnryim.png

Nieuwtje voor 2017, stoffen! Duurt nog even maar ze konden het al wel vast laten zien.

 photo Ikea Catalogus Lancering16_zpsfq8uw9th.png

Nog meer lekkere hapjes, de worst is ook te koop bij de food market en deze was héél lekker.

 photo Ikea Catalogus Lancering18_zps4fgox2s1.png

 photo Ikea Catalogus Lancering19_zpsfgyo6zfm.png

 photo Ikea Catalogus Lancering20_zpsrualiy6y.png

En hier ben ik echt heel erg enthousiast over, vanaf september komt er in elk IKEA filiaal een frozen yoghurt apparaat en dit is zóoooo lekker! Ik kan niet wachten.

 photo Ikea Catalogus Lancering21_zpsgzodfpqr.png

Het leek me wel leuk om jullie even sfeer te laten proeven van het event en de mooie collecties. Vanaf 10 augustus kunnen we dus zelf genieten van de nieuwe catalogus op de bank of in het zonnetje. Ik vind het altijd heerlijk om er in te snuffelen en ideeën op te doen. Kunnen jullie ook niet wachten?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Toffe foto’s weer Aranka! Die placemat met dat telefoon insteekhoesje is geniaal bedacht. Wij gaan t.z.t. maar weer eens een rondje inspiratie op doen in de vestiging hier! ^^

  2. Zo nieuwsgierig om de collectie te kunnen zien. Altijd zo leuk om door de catalogus te bladeren en inspiratie op te doen. In september ga ik op kot en daar kan ik wel wat leuke ideeën voor gebruiken :)
    xx

  3. Ah het ziet er echt zo leuk uit! Wat grappig van de placemats haha, ik houd er echt niet van als iedereen naar zijn telefoon staart aan tafel.

  4. Ik kijk elk jaar weer uit naar de catalogus van Ikea. Naast hele mooie artikelen hebben zij ook vaak dingen waarvan je niet wist dat je het nodig had en veel handige dingen voor in en om het huis. Een lamp die je teflon draadloos oplaad en het is nog een mooie lamp ook! (vind ik dan he :P) Leuk dat jij naar het pers event mocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *