Search
Close this search box.

Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été

 photo Lansun_zpsc0b284c1.png

Vanochtend had ik het al over de Essence collectie die geïnspireerd is op Brazilië, maar Lancaster heeft ook een heerlijke zomerse geur die geïnspireerd is op Brazilië! Citrus, kokosnootakkoorden en muskusachtige noten laten hun warme en sensuele geur achter op de huid. Zijn jullie al klaar voor de zomer?

 photo Lansun2_zps103a2d0f.png

Na het succes van vorig jaar met Lancaster en haar geur Summer Splash heeft Lancaster besloten dit jaar weer met een lekkere zomerse geur te komen. Maar dat doen ze niet zomaar, hiervoor zijn ze een samenwerking aan gegaan met Clements Ribeiro, die zijn unieke stijl van een gewaagde mix van kleuren en unieke prints in een excentrieke bohemien sfeer weet te uiten. Deze zie je dan ook terug op de verpakkingen in de Sol Da Bahia producten van Lancaster die niet alleen uit een lekkere geur bestaan maar ook producten die je beschermen tegen de zon!

 photo Lansun6_zpsed7e508f.png

De verpakking is eigenlijk heel simpel, niet bijzonders. Maar de leuke print maakt het echt een zomers feestje. Eerst moest ik toch wel heel erg denken aan de stijl van Oilily, ik weet zeker dat jullie weten wat ik bedoel, het lijkt best een beetje op elkaar toch? Maar ik hou van Oilily en deze stijl, dus ik vind het leuk!

 photo Lansun4_zps8b171bea.png

“De Sol Da Bahia geur heeft een fantastisch kokosnootakkoord, dat me herinnert aan de Bahia stranden van mijn jeugd”. Aldus Clements Ribeiro. Ik zelf vind ik geur van kokos er niet echt bovenuit springen maar het ruikt er toch wel een beetje naar. Het is echt een geur dat je meteen aan het strand doet denken, met de zee, zon en een lekkere zoete cocktail.

 photo Lansun3_zps72bbf56b.png

Een geur die echt geïnspireerd is op de rijke parfums van Brazilië. Citrus, kokosnootakkoorden en muskusachtige noten laten hun warme en sensuele geur achter op de huid. Door de keuze van de extracten kan de geur veilig op de huid worden aangebracht zelfs wanneer de zon op haar hoogtepunt staat. Geen zorgen dus over een verbrandde huid of iets anders, deze geur kan je gewoon de hele dag dragen, zelfs als je ligt de bakken in de felle zon aan het strand. Maar vergeet je dan natuurlijk niet goed in te smeren met een zonnebescherming.

Ik vind de geur heel lekker zomers, tikkeltje fris en toch heel fruitig. De geur vind ik niet bijzonder, maar dat had ik ook niet verwacht. Het is naar mijn idee een hele goede keuze omdat Lancaster best op safe speelt met deze geur. Ik denk dat iedereen hem wel lekker vind, maar het heeft voor mij niet de wauw factor.

 photo Lansun5_zps835cec71.png

Heb je deze zomer een echte tropische bestemming en wil je een geur hebben die daar bij past, dan kan ik je zeker deze Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été aanraden. Maar voor de thuisblijvers die een beetje tropisch paradijs naar ons kikkerlandje willen halen kan het natuurlijk ook!

De Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été 100 ml kost € 30,95 en is verkrijgbaar bij de betere drogisterijen en parfumerie zaken.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wat ziet dit er superleuk uit! Ben heel benieuwd naar wat ik van de geur vind, want het is wel een leuk flesje en best betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *