Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancaster Aquamilk

Je huid wordt door buitenaf snel beschadigd of ook wel gedehydrateerd. Dit komt door ongezond voedsel, verandering van het weer en vervuiling van het gezicht. Hierdoor word de huid minder soepel en droog, dat wil je natuurlijk niet hebben. Hydratatie is dus wat je nodig hebt! De Lancaster Aquamilk is daarvoor het perfecte product!

Ik heb het dit keer niet over een nieuw product, maar een product dat steeds weer nieuwe ontwikkelingen mee maakt. Nu heeft het weer een belangrijke ontwikkeling gedaan om helemaal aan de behoeftes van 2013 te voldoen. De Aquamilk-lijn is sinds de lancering steeds verbeterd om de prestaties en het zintuiglijke plezier bij het gebruik van de producten te verhogen. De lijn heeft zijn succes te danken aan de unieke en suggestieve naam en het eenvoudige, aantrekkelijke concept rond hydratatie en voeding om te beantwoorden aan de behoeften van elke huid die er stralend en fris wil uitzien.

De verpakking is namelijk dit keer onder de loep genomen en nu is er een handige nieuwe verpakking!

Een gedehydrateerde huid is het gevolg van een verminderde uitwisseling van vloeistoffen tussen de verschillende huidlagen. In de lederhuid worden de collageen- en elastinevezels stijver : de huid wordt minder soepel en elastisch en ziet er niet meer vol en strak uit. Geleidelijk wordt de buitenste huidlaag, de hoornlaag, minder egaal : de huid wordt dof en voelt soms ruw aan. Lijnen en rimpels tekenen zich af en worden gemakkelijk dieper.

Lancaster dook het laboratorium in en stopte drie voedende ingredienten bij elkaar voor een heerlijke crème, namelijk honing, rijst en kokosnootmelk.

Honing: Helpt het ideale, natuurlijke hydratatieniveau van de huid te behouden door een barrière te creëren die verdamping van het water aan het huidoppervlak vermindert waardoor de huid beschermd wordt tegen externe uitdrogingsfactoren.

Rijst: Heeft een positieve invloed op de versteviging van het cement van de intracellulaire matrix, wat de basis is voor een stevige en elastische huid.

Kokosnootmelk: Draagt bij tot het opvangen en vasthouden van water in de buitenste huidlagen.

De Aquamilk Day Cream, ontwikkeld voor de normale, gecombineerde huid, geeft de huid de beste hydratatie met één eenvoudige en snelle beweging. De voedende bestanddelen zijn 24-uur werkzaam. De aangename textuur maakt de huid zijdezacht. De onmiddellijk en diepgaand gevoede huid straalt weer en voelt zacht en soepel aan.

Zelf ben ik echt helemaal fan van deze dagcrème. Hij is heerlijk zacht en neutraal en heeft een frisse geur maar die heel erg subtiel aanwezig is. In het begin moest ik wel een beetje wennen aan deze crème want je hebt maar een klein erwtje nodig voor je hele gezicht. De crème trekt heerlijk snel in en maakt mijn gezicht echt super zacht, een heerlijk gevoel. Het voelt een beetje als water op je gezicht en na het intrekken laat het absoluut geen vervelende laag achter. Mijn gezicht is de hele dag door goed gehydrateerd en voelt soepel aan, ik ben hier echt heel erg blij mee!

Ben je net zo enthousiast over als mij over deze heerlijke dag crème? Misschien word je dan ook nog wel blij van de andere producten die in de Aquamilk lijn zitten.

Day Cream 50 ml –  € 25,-
Rich Day Cream 50 ml – € 25,-
Fluid 50 ml – € 25,-
Matifying Fluid 50 ml – € 25,-
Hand & Nail Cream 75 ml – € 16,50
Body Cream 300 ml – € 25,-
Lip Balm 15 ml – € 16,50

Lancaster is te koop bij de parfumerieën en grotere warenhuizen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik heb hem ook gebruikt een paar dagen maar mijn huid werd er zo onrustig van.. Hij ruikt wel heel erg lekker! Ik gebruik het als handcreme nu^.^

  2. Deze klinkt heel erg fijn! Ik vind de prijs dan wel wat aan de hoge kant maar als deze goed werkt voor je huid en je huid speciale aandacht kan hebben door huidproblemen of gevoelige huid etc. dan zou ik dat er ook zeker voor over hebben :)

  3. Klinkt goed. Een tijd geleden heb ik echt enorm veel dagcreme’s getest en ik heb eindelijk een goeie gevonden dankzij de Glossybox. Waar jij ook eens over geschreven hebt. Die van Carotin Feugtigheitscreme.

  4. Rijst, honing en kokosnootmelk klinken goed, ook fijn dat het in een tube zit en de prijs valt ook wel mee. Ik heb een reiniging van Lancaster gehad en die was ook wel fijn.

  5. Klinkt heel fijn meid. :) 25 euro valt me nog mee, je gebruikt ook maar een kleine hoeveelheid. :) Zelf krijg ik wel snel uitslag. Parfum etc. is voor mij erg lastig.

  6. Ik heb een super droge en gevoelige huid, krijg ook na een tijdje een product gebruikt te hebben een onrustige huid.
    Had de aquamilk een tijd gelden gebruikt en heb van het begin tot eind nergens last van gehad. Een tijd niet gekocht maar merk het toch aan mn gezicht. Ik ben er weer naar op zoek gegaan en heb net de tube rich day creme en de comforting body cream gekocht. Ben benieuwd naar de body creme.
    Een echte aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *