Search
Close this search box.

Lancaster Aquamilk Day Cream & Rich Day Cream

 photo Lancaster_zps4718bcde.png

Een droge en trekkerige huid, volgens mij hebben wij daar allemaal wel last van deze dagen. Gelukkig zijn er heel veel producten op de markt die onze huid goed kunnen helpen. Zoals deze twee producten van Lancaster. Vorig jaar schreef ik al enthousiast over de Day Cream en nu is er ook een Rich Day Cream bij gekomen om de huid nog intensiever te hydrateren en te voeden. Zijn dit reddende producten tegen de droge winterhuid?

 photo Lancaster1_zpsa96193c0.png

De producten in de Aquamilk zijn bevatten allemaal een melange van rijst, kokosmelk en honing die zorgen voor een elastische en gehydrateerde huid én extra voedende ingrediënten. Aquamilk gaat de strijd tegen de winter aan! Er zijn trouwens nog veel meer producten in de Aquamilk lijn, zoals een body cream, lippenbalsem en een handcrème.

 photo Lancaster2_zpse91235fc.png

De Lancaster Aquamilk Rich Day Cream heeft een rijke textuur en is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge en gevoelig reagerende huid. De voedende ingrediënten hydrateren en beschermen je huid 24 uur lang. Zelf heb ik totaal geen droge huid, nouja na het douchen wel maar dat slaat al snel om in een vette huid naarmate de dag vordert. Toch vind ik het ook fijn deze crème te gebruiken als ik ’s ochtends vroeg de fiets op stap om naar mijn werk te fietsen, ik merk gewoon dat mijn huid er baat bij heeft goed gevoed te worden. Maar toch omdat ik een wat vettere huid heb gaat mijn voorkeur toch uit naar de gewone dagcrème van de Aquamilk lijn.

 photo Lancaster6_zpsd085cbb4.png

De verpakking van de Aquamilk vind ik ideaal, het zit in een handige knijp verpakking. De uitgang van het product is wat groter dan normaal en dat vind ik juist ideaal. Omdat het toch een wat dikker product is krijg je het er zo makkelijker uit dan als er maar een klein gaatje in zou zitten. En omdat het zo dik is hoef je je echt geen zorgen te maken dat het er zomaar uit loopt.

 photo Lancaster3_zps87233922.png

Boven zie je de Rich Day Cream en onder de Day Cream. Hier zie je niet echt verschil maar aan de structuur voel je het zeker wel. De Rich Day Cream is echt een stuk dikker en vetter dan de normale versie en voed je huid ook echt grondig. De Day Cream is echt een basic crème dat goed zijn werk doet maar misschien net iets te mild is voor een echte droge huid.

 photo Lancaster4_zps9d62d27f.png

Hier zie je het verschil al een stuk beter qua dikte van de producten.

Maar wat vind ik van de producten. Mijn Day Cream van vorig jaar ik bijna op en ik heb hem de afgelopen winter met ontzettend veel plezier gebruikt en ik denk ook dat jullie hem binnenkort ook in een opgemaakt filmpje gaan zien voorbij komen. Het is nu echt mijn favoriete dagcrème voor in de winter. Maar nu heb ik een tijdje de Rich Day Cream gebruikt en deze is ook ontzettend fijn maar ik merk dat hij toch de rijk voor mij is. Het product wordt niet helemaal opgenomen door mijn huid waardoor ik het na een tijdje van mijn gezicht af kan rullen, niet echt de bedoeling lijkt mij. En dit is ook zeker geen goede basis voor je make-up. Maar ik denk dat het dé oplossing is voor een hele droge huid deze winter.

De crème is vooral heel erg basic, het heeft geen speciale beloftes voor anti veroudering of andere vervelende lijntjes. Het is dus een crème voor iedereen die een goed hydraterende werking zoekt. En dat doet deze crème! Heb je dus een klein beetje last van een droge huid, ga dan voor de normale Day Cream maar heb je echt een droge huid, dan heeft je huid zeker veel baat bij de Rich Day Cream.

 photo Lancaster5_zpsdb11e358.png

Beide dagcrèmes die je huid 24 uur lang hydrateren zitten in een verpakking van 50 ml. Ze kosten € 25,50 per stuk en zijn te koop bij de luxere drogisterijen en parfumeries.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Voor dat geld zou ik wel wat ‘wonderen’ voor mijn gezicht verwachten, haha! Dus voor een basic creme kies ik liever voor een goedkoper merk :)

  2. De Riche Daycream was er vorig jaar ook al. Kreeg hem nl bij de Douglas geadviseerd toen ik door de vorst/verwarming een heel erg droge huid had gekregen. Inderdaad hele fijne creme voor tijdens die extra uitdrogende weersomstandigheden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *