Lady Speed Stick Invisible Dry

 photo Ladyspeed1_zps3c1f9a05.png

Misschien is dit wel een van de meest gehypede deodorants, die helaas niet in de gewone Nederlandse winkel te koop is. Ik heb het natuurlijk over Lady Speed Stick! Lara vond hem laast voor een aantrekkelijke prijs bij een Afroshop in Breda en vroeg of ik er ook belangstelling bij had. Natuurlijk had ik dat, ik was hier razend benieuwd naar!

 photo Ladyspeed2_zps3b3474e0.png

Deze Lady Speed Stick belooft de zwarte kleding netjes zwart te houden zonder witte strepen en je 24 uur tegen vervelende geurtjes te beschermen, ook mag je geen natte oksels krijgen van deze deodorant. Het klinkt dus als een hele basic deodorant maar met een goede werking, want je wilt dat het nare geurtjes tegen gaat en je niet met klotsende oksels rond loopt. Het extraatje dat er geen witte strepen in mijn kleding komen vind ik ook erg fijn, als het werkt tenminste.

 photo Ladyspeed_zps25876f88.png

Simpele achterkant van het product. Het is gewoon van Colgate en Palmolive, waarom word deze deodorant nou niet in Nederland verkocht?

 photo Ladyspeed3_zpsf2b4e9e0.png

Ingredienten, zoals je kan zien zitten er veel oliën in en een goede vorm van alcohol.

 photo Ladyspeed4_zps5e922169.png

De deodorant is een stick vorm en heeft een normale inhoud. Hij doet misschien een beetje klein aan op de foto, maar in een vergelijkbaar product van Dove zit even veel. Door het handige draai systeem kan je de deodorant makkelijk omhoog en omlaag draaien. De deodorant heeft een standaard frisse deodorant lucht, ik vind hem zelf best wel aanwezig. Van mij had dat wel een beetje minder gemogen. Niet dat het stinkt, maar je ruikt bijna de deodorant boven je parfum uit.

De substantie van de deodorant is lekker zacht maar niet zo zacht dat je het halve product onder je oksels hebt hangen. Het is gewoon precies de goede dikte om een mooi laagje onder je oksels te krijgen. Enthousiast testte ik de deodorant en trok meteen na aanbrengen mijn zwarte shirt aan. Met andere deodorants heb ik helaas het probleem van witte strepen maar met deze écht niet! Plus één voor Lady Speed Stick! De deodorant houd ook prima de vervelende geurtjes tegen, alleen vind ik wel dat ik toch wel wat natte oksels heb, dat vind ik wel een nadeel. Ik heb hetzelfde effect met de Dove deodorant, maar deze is een stuk goedkoper!

 photo Ladyspeed5_zpsdde37374.png

Lara: Ik was blij verrast toen ik, op mijn gebruikelijke route naar mijn werk, in een  ooghoek iets paars zag staan in een winkeltje op de Haagdijk. Was dat nou Lady Speedstick? Na mijn werk fietste ik weer langs die winkel en ditmaal stapvoets om goed te kunnen kijken wat het nou precies was. Ik had gelijk, er werd Lady Speedstick verkocht! Een deodorant waar ik al heel veel goeds over gehoord had. Omdat ik meer het type ben van; zelf zien en dan geloven kon ik de verleiding niet weerstaan en kocht ik zelf ook Lady Speedstick. En ik ben bang dat dat niet de laatste keer is dat ik hem kocht!

De Lady Speedstick deodorant is voor mij echt een uitkomst. Ik zweet niet snel en veel, maar ik heb er een hekel aan om gedurende de dag deodorant bij te moeten spuiten of smeren. Deze deodorant geeft mij een fris gevoel en zoals hij beloofd; de hele dag door. Helaas heb ik niet heel de dag door droge oksels, maar wel heel de dag lekker ruikende oksels. De geur van de deodorant is wel aanwezig, dit vind ik zelf totaal geen probleem omdat ik de geur erg prettig vind. De eerste dag dat ik deze deodorant gebruikte moest ik van 7.30 tot 15.00 werken, ’s avonds ging ik nog met vrienden de stad in. Een beweeglijke, lange dag dus en toen ik in bed stapte had ik nogsteeds hele frisse oksels en een fijne geur kwam me tegemoet, en dat zonder bij te smeren, score! Deze deodorant is voor mij echt een aanrader en ik ga er dan ook zeker meer halen komende tijd, ik denk dat ik de andere deodorants uit mijn kast ga verbannen.

 photo Ladyspeed6_zps53fd9f17.png

Wij snappen waarom mensen zo blij zijn met deze deodorant, hij doet gewoon heel goed zijn werk, net zo goed als andere dure deodorant in Nederland! Maar dan voor minder geld. De deodorant is onder andere te koop op eBay maar je kan het ook in Nederlandse Afrowinkels vinden, onder andere bij De Afroshop in Breda aan de Haagdijk voor 3,50!

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  Jewelyz
  14 april 2013 at 07:20

  Fijne review! Heel prettig dat hij geen witte strepen achterlaat, dat is ook mijn nummer 1 irritatie.

 • Reply
  Kimberly
  14 april 2013 at 07:29

  Wat fijn dat ie in sommige winkels toch wel te koop is! Ik wil hem wel een keer proberen :)

 • Reply
  Sofie
  14 april 2013 at 08:04

  Klinkt super!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  14 april 2013 at 08:09

  Huh? Waarom in afrowinkels? Vreemd joh (: Klinkt wel als een goed product, en maar voor de helft van de prijs van rexona (:

 • Reply
  Lidewij
  14 april 2013 at 08:26

  Wat fijn dat hij wel te koop is in Nederland! Hier ga ik graag eens wat afrowinkels voor afstruinen :D fijne review heb je erover geschreven :)

 • Reply
  dita
  14 april 2013 at 08:44

  Klinkt erg fijn, die van rexona vind ik ook super, maar deze is een stuk goedkoper

 • Reply
  talsbeauty
  14 april 2013 at 09:01

  Klinkt als een erg fijne deo!

 • Reply
  beautyjuf
  14 april 2013 at 09:02

  Die wil ik graag hebben :-) Kan ik wel gebruiken wanneer het zonnetje gaat doorbreken en de dagen wat warmer worden. Wat fijn dat ‘ie ook te koop is in Nederland. Ik ga hier en daar eens wat navraag doen. Thanks voor de fijne review! :-)

 • Reply
  Sabine
  14 april 2013 at 09:34

  Ik snap nog steeds de hype niet haha, ik ben een van de weinigen die geen fan is van de Lady Speedstick. Heb er twee meegenomen uit Amerika afgelopen september, maar er zijn andere deodorants die ik fijner vind.

 • Reply
  Chantal
  14 april 2013 at 09:36

  Ik ben nu toch wel heel benieuwd naar deze wereldberoemde deo!

 • Reply
  Anne Solveig
  14 april 2013 at 09:37

  Fijne review, klinkt erg goed!

 • Reply
  Linda
  14 april 2013 at 09:42

  Ik heb er ooit 10 via eBay besteld en ben er echt heel blij mee. De beste deo ooit, voor mij dan.

 • Reply
  Kelly
  14 april 2013 at 09:50

  Witte strepen , ik heb er een hekel aan. Fijn dat die fris blijft!

 • Reply
  Beautydagboek
  14 april 2013 at 09:54

  Wat fijn dat ie toch nog in Nederland te koop is, je hebt echt mazzel gehad! Ik ga hier ook eens kijken bij de Afroshop. Ben toch wel benieuwd of hij bij mij ook zo goed werkt!

 • Reply
  Milou - LounaBeauty
  14 april 2013 at 10:14

  Klinkt heel erg goed zeg! :) Natte oksels wat minder, maar ja… als je maar niet stinkt haha. ;)

 • Reply
  beamingbeauty
  14 april 2013 at 10:16

  Fijne review! Aan de ene kant ben ik hier ontzettend benieuwd naar maar aan de andere kant hou ik meer van sprays en werken de dove deo´s ook ontzettend goed voor mij!

 • Reply
  Ashleey
  14 april 2013 at 10:26

  Klinkt super! Ik wil hem zeker eens proberen!

 • Reply
  ChantalAngel
  14 april 2013 at 10:33

  Klinkt heel fijn. Vooral geen zwarte strepen is fijn. 3.50 is ook zeker niet duur. Nou hopen dat ze, ze bij mee afro winkels verkopen.

 • Reply
  edithmeijer
  14 april 2013 at 10:53

  Klinkt heel erg goed, ik gebruik eigenlijk nooit deo sticks maar deze wil ik wel een keer proberen!

 • Reply
  Kelly Caresse
  14 april 2013 at 10:56

  Ik heb hier hele goede verhalen over gehoord dus ben er heel nieuwsgierig naar geworden :)

 • Reply
  I scream beauty
  14 april 2013 at 11:10

  Dat klinkt goed. Ik gebruik al jaren dezelfde deoroller van Nivea, maar na dit verhaal ben ik wel erg nieuwsgierig geworden!

 • Reply
  femketje
  14 april 2013 at 11:41

  ik ben zelf meer een spray deo lover dan een stick lover XD

 • Reply
  Esther
  14 april 2013 at 11:42

  Mijn lady speed stick is nét gisteren opgegaan en heb gelijk via eBay 4 nieuwe besteld. Ik zweet gewoon veel minder, geurtjes ruik je helemaal niet meer. En zeker bij sommige kleding waarbij je zweetvlekken normaal gesproken binnen no time zou zien is dit ideaal. Ik zweet gewoon nauwelijks. wihoe. Voor mij de beste deo ooit.

 • Reply
  Danique
  14 april 2013 at 12:03

  Deze lijkt me heel erg fijn!

 • Reply
  charlotte
  14 april 2013 at 13:12

  Ik heb deze zelf ook en vind hem ook heel erg prettig! Alleen laat hij bij mij wel soms wat witte strepen achter helaas!

 • Reply
  Melissa
  14 april 2013 at 13:36

  I love lady speed stick. Het is mijn standaard deo hier in de states. Ik heb ook de jasmijn versie en de zomerse. De powder fresh doet me echt denken aan talkpoeder, je weet wel dat spul dat je op babybillen doet! Het grappige is dat ze hier in de states dus helemaal geen spuit deo’s voor vrouwen verkopen. Alleen voor mannen hebben ze hier axe.

 • Reply
  Hester
  14 april 2013 at 13:56

  Je hoort hier inderdaad heel erg veel over, hij lijkt me ook wel erg fijn! Goede review, alleen nog drie foutjes:
  ‘… waarom word deze deodorant nou niet in Nederland verkocht?’ –> wordt
  ‘De deodorant houd ook prima de vervelende geurtjes tegen …’ –> houdt
  ‘Deze deodorant geeft mij een fris gevoel en zoals hij beloofd; …’ –> belooft

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  14 april 2013 at 14:44

  Ik heb deze volgens mij een keer gekocht in Amerika (toen ik nog niet wist dat er zo’n hype was rondom de lady speedstick) en ik vond het niets bijzonders. Ik ben erg blij met Dove!

 • Reply
  justjaxelle
  14 april 2013 at 14:57

  wauw klinkt erg goed!

 • Reply
  Lin
  14 april 2013 at 14:58

  Als ik naar de US ga, ga ik hem ook zeker halen!

 • Reply
  Jana
  14 april 2013 at 18:24

  Ik wil deze al zo lang! Klinkt goed :) x

 • Reply
  Stephanie
  14 april 2013 at 23:17

  Wauw, ik ben overtuigd!

 • Reply
  miesemuis
  14 april 2013 at 23:17

  Ik ben best benieuwd naar deze deo maar ik heb nog een voorraadje van mijn geliefde Nivea-deo. Maar wie weet gooi ik ‘m eens in m’n winkelmandje van eBay :)

 • Reply
  helena
  15 april 2013 at 00:00

  Welke dove deodorant bedoel je? Misschien kun je wat specifieker zijn.

 • Reply
  Laura
  15 april 2013 at 14:27

  Ah wat fijn dat ze hem bij die Afroshop in Breda hebben! Ik woon in Breda, dus als mijn voorraadje uit Amerika op is, kan ik hem daar halen! :)

 • Reply
  Lizzy
  24 april 2013 at 15:43

  Ik zou heel graag de naam van de afroshop weten! Dan ga ik er zeker heen!

 • Reply
  helmaatje62
  1 februari 2014 at 09:15

  Wat kost deze ladyspeedstick in Nederland? Ik heb er een paar gekocht in Florida in een supermarkt in sept 2013. Kostte omgerekend amper €1,- per stuk
  Mijn ideale Deo geworden.
  Ik gebruikte daarvoor rexona maximum protect a €7,51 en deed daar 1 maand mee.
  Mijn eerste ladyspeedstick ben ik in sept gaan gebruiken en is nog niet op :-)
  5 maanden dus…

 • Reply
  sabine
  2 februari 2014 at 17:26

  bij de afroshop 3,50, staat onderaan. op twitter zij beautylab dat ze nu ook op een webshop kon kopen ma weet niet hoe duur

  • Reply
   helmaatje62
   2 februari 2014 at 18:54

   Te koop bij http://www.speedstick.nl
   €3,99 per stuk
   Zie fb pagina speed stick shop

   Toevallig stuurde mijn dochter me zojuist de link…

  Laat een reactie achter