Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lady Speed Stick Invisible Dry

 photo Ladyspeed1_zps3c1f9a05.png

Misschien is dit wel een van de meest gehypede deodorants, die helaas niet in de gewone Nederlandse winkel te koop is. Ik heb het natuurlijk over Lady Speed Stick! Lara vond hem laast voor een aantrekkelijke prijs bij een Afroshop in Breda en vroeg of ik er ook belangstelling bij had. Natuurlijk had ik dat, ik was hier razend benieuwd naar!

 photo Ladyspeed2_zps3b3474e0.png

Deze Lady Speed Stick belooft de zwarte kleding netjes zwart te houden zonder witte strepen en je 24 uur tegen vervelende geurtjes te beschermen, ook mag je geen natte oksels krijgen van deze deodorant. Het klinkt dus als een hele basic deodorant maar met een goede werking, want je wilt dat het nare geurtjes tegen gaat en je niet met klotsende oksels rond loopt. Het extraatje dat er geen witte strepen in mijn kleding komen vind ik ook erg fijn, als het werkt tenminste.

 photo Ladyspeed_zps25876f88.png

Simpele achterkant van het product. Het is gewoon van Colgate en Palmolive, waarom word deze deodorant nou niet in Nederland verkocht?

 photo Ladyspeed3_zpsf2b4e9e0.png

Ingredienten, zoals je kan zien zitten er veel oliën in en een goede vorm van alcohol.

 photo Ladyspeed4_zps5e922169.png

De deodorant is een stick vorm en heeft een normale inhoud. Hij doet misschien een beetje klein aan op de foto, maar in een vergelijkbaar product van Dove zit even veel. Door het handige draai systeem kan je de deodorant makkelijk omhoog en omlaag draaien. De deodorant heeft een standaard frisse deodorant lucht, ik vind hem zelf best wel aanwezig. Van mij had dat wel een beetje minder gemogen. Niet dat het stinkt, maar je ruikt bijna de deodorant boven je parfum uit.

De substantie van de deodorant is lekker zacht maar niet zo zacht dat je het halve product onder je oksels hebt hangen. Het is gewoon precies de goede dikte om een mooi laagje onder je oksels te krijgen. Enthousiast testte ik de deodorant en trok meteen na aanbrengen mijn zwarte shirt aan. Met andere deodorants heb ik helaas het probleem van witte strepen maar met deze écht niet! Plus één voor Lady Speed Stick! De deodorant houd ook prima de vervelende geurtjes tegen, alleen vind ik wel dat ik toch wel wat natte oksels heb, dat vind ik wel een nadeel. Ik heb hetzelfde effect met de Dove deodorant, maar deze is een stuk goedkoper!

 photo Ladyspeed5_zpsdde37374.png

Lara: Ik was blij verrast toen ik, op mijn gebruikelijke route naar mijn werk, in een  ooghoek iets paars zag staan in een winkeltje op de Haagdijk. Was dat nou Lady Speedstick? Na mijn werk fietste ik weer langs die winkel en ditmaal stapvoets om goed te kunnen kijken wat het nou precies was. Ik had gelijk, er werd Lady Speedstick verkocht! Een deodorant waar ik al heel veel goeds over gehoord had. Omdat ik meer het type ben van; zelf zien en dan geloven kon ik de verleiding niet weerstaan en kocht ik zelf ook Lady Speedstick. En ik ben bang dat dat niet de laatste keer is dat ik hem kocht!

De Lady Speedstick deodorant is voor mij echt een uitkomst. Ik zweet niet snel en veel, maar ik heb er een hekel aan om gedurende de dag deodorant bij te moeten spuiten of smeren. Deze deodorant geeft mij een fris gevoel en zoals hij beloofd; de hele dag door. Helaas heb ik niet heel de dag door droge oksels, maar wel heel de dag lekker ruikende oksels. De geur van de deodorant is wel aanwezig, dit vind ik zelf totaal geen probleem omdat ik de geur erg prettig vind. De eerste dag dat ik deze deodorant gebruikte moest ik van 7.30 tot 15.00 werken, ’s avonds ging ik nog met vrienden de stad in. Een beweeglijke, lange dag dus en toen ik in bed stapte had ik nogsteeds hele frisse oksels en een fijne geur kwam me tegemoet, en dat zonder bij te smeren, score! Deze deodorant is voor mij echt een aanrader en ik ga er dan ook zeker meer halen komende tijd, ik denk dat ik de andere deodorants uit mijn kast ga verbannen.

 photo Ladyspeed6_zps53fd9f17.png

Wij snappen waarom mensen zo blij zijn met deze deodorant, hij doet gewoon heel goed zijn werk, net zo goed als andere dure deodorant in Nederland! Maar dan voor minder geld. De deodorant is onder andere te koop op eBay maar je kan het ook in Nederlandse Afrowinkels vinden, onder andere bij De Afroshop in Breda aan de Haagdijk voor 3,50!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Huh? Waarom in afrowinkels? Vreemd joh (: Klinkt wel als een goed product, en maar voor de helft van de prijs van rexona (:

 2. Die wil ik graag hebben :-) Kan ik wel gebruiken wanneer het zonnetje gaat doorbreken en de dagen wat warmer worden. Wat fijn dat ‘ie ook te koop is in Nederland. Ik ga hier en daar eens wat navraag doen. Thanks voor de fijne review! :-)

 3. Ik snap nog steeds de hype niet haha, ik ben een van de weinigen die geen fan is van de Lady Speedstick. Heb er twee meegenomen uit Amerika afgelopen september, maar er zijn andere deodorants die ik fijner vind.

 4. Wat fijn dat ie toch nog in Nederland te koop is, je hebt echt mazzel gehad! Ik ga hier ook eens kijken bij de Afroshop. Ben toch wel benieuwd of hij bij mij ook zo goed werkt!

 5. Klinkt heel fijn. Vooral geen zwarte strepen is fijn. 3.50 is ook zeker niet duur. Nou hopen dat ze, ze bij mee afro winkels verkopen.

 6. Mijn lady speed stick is nét gisteren opgegaan en heb gelijk via eBay 4 nieuwe besteld. Ik zweet gewoon veel minder, geurtjes ruik je helemaal niet meer. En zeker bij sommige kleding waarbij je zweetvlekken normaal gesproken binnen no time zou zien is dit ideaal. Ik zweet gewoon nauwelijks. wihoe. Voor mij de beste deo ooit.

 7. Ik heb deze zelf ook en vind hem ook heel erg prettig! Alleen laat hij bij mij wel soms wat witte strepen achter helaas!

 8. I love lady speed stick. Het is mijn standaard deo hier in de states. Ik heb ook de jasmijn versie en de zomerse. De powder fresh doet me echt denken aan talkpoeder, je weet wel dat spul dat je op babybillen doet! Het grappige is dat ze hier in de states dus helemaal geen spuit deo’s voor vrouwen verkopen. Alleen voor mannen hebben ze hier axe.

 9. Je hoort hier inderdaad heel erg veel over, hij lijkt me ook wel erg fijn! Goede review, alleen nog drie foutjes:
  ‘… waarom word deze deodorant nou niet in Nederland verkocht?’ –> wordt
  ‘De deodorant houd ook prima de vervelende geurtjes tegen …’ –> houdt
  ‘Deze deodorant geeft mij een fris gevoel en zoals hij beloofd; …’ –> belooft

 10. Ik ben best benieuwd naar deze deo maar ik heb nog een voorraadje van mijn geliefde Nivea-deo. Maar wie weet gooi ik ‘m eens in m’n winkelmandje van eBay :)

 11. Ah wat fijn dat ze hem bij die Afroshop in Breda hebben! Ik woon in Breda, dus als mijn voorraadje uit Amerika op is, kan ik hem daar halen! :)

 12. Wat kost deze ladyspeedstick in Nederland? Ik heb er een paar gekocht in Florida in een supermarkt in sept 2013. Kostte omgerekend amper €1,- per stuk
  Mijn ideale Deo geworden.
  Ik gebruikte daarvoor rexona maximum protect a €7,51 en deed daar 1 maand mee.
  Mijn eerste ladyspeedstick ben ik in sept gaan gebruiken en is nog niet op :-)
  5 maanden dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *