Lady Gaga’s Applause make-up look

Lady Gaga heeft eindelijk weer een nieuw nummer, genaamd Applause! Zelf ben ik niet helemaal fan van het nummer, maar eerlijk gezegd vind ik de make-up die ze hierbij draagt wel heel erg tof. Zeker niet alledaags, maar het ziet er gewoon super vet uit. En dat moest ik eventjes met jullie delen, zou dit een nieuwe trend worden?

Zoals je kan zien is het gezicht een stuk lichter gemaakt maar wel helemaal mooi en egaal. Felle kleuren make-up lopen over in het gezicht alsof je inkt in het water druppelt. Ik vind het effect gewoon super gaaf. Voor de rest is de look afgemaakt met mascara en een donkerrode lipstick. Voor de rest is het dus best veilig. Of ik zelf zo over de straat zou gaan, dat zeker niet, maar ik vind het echt wel een catwalk waardige look.

 

Om jullie natuurlijk het nieuwe nummer van Lady Gaga niet te onthouden, hij is hier te luisteren! Wat vinden jullie van deze creatieve make-up look? Het is zeker weer helemaal Lady Gaga proof!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  femketje
  14 augustus 2013 at 15:06

  ik vind het super gaaf, zeker voor de cover shoot :D

 • Reply
  Kiss & Make-up
  14 augustus 2013 at 15:07

  Ik vind het echt heel cool :-)

 • Reply
  xrianne
  14 augustus 2013 at 15:11

  Zeker niet alledaags, maar voor zoiets heel vet!

 • Reply
  dresses and daisies
  14 augustus 2013 at 15:13

  Ik denk niet dat dit een trend wordt, maar eerder een campagnestunt voor haar single.

 • Reply
  Heartshapedrosepetals
  14 augustus 2013 at 15:18

  Heel apart, ik vind het wel leuk. Zou het zelf mooit dragen maar het past wel bij haar.

 • Reply
  MySimplySpecial
  14 augustus 2013 at 15:38

  Wel lekker opvallend!

 • Reply
  Martina
  14 augustus 2013 at 16:04

  Niet echt mijn ding!

 • Reply
  Charile
  14 augustus 2013 at 16:09

  Gaaf!

 • Reply
  Charlotte
  14 augustus 2013 at 17:29

  Ik vind de make-up look erg indrukwekkend, en ondanks dat het min of meer “vlekken” kleur zijn, zie je wel degelijk dat er over nagedacht is en dat het niet zomaar random kleurtjes op haar gezicht gekwakt zijn. Hulde voor de visagist!
  Maar kan Lady Gaga alsje-alsje-alsjeblieft die hangtieten in een fatsoenlijke bh stoppen… Ik word er echt onpasselijk van xD

  • Reply
   curlycurlmel
   14 augustus 2013 at 21:53

   Haha precies dat laatste…

 • Reply
  chucky1012
  14 augustus 2013 at 17:34

  Zo leuk! Erg apart!

  ;-)

 • Reply
  Ashleey
  14 augustus 2013 at 17:42

  Heel apart!

 • Reply
  Tineke
  14 augustus 2013 at 18:12

  Ik vind het geweldig.. Maar ik weet niet of ik wel een eerlijke en objectieve mening kan geven. Ik ben namelijk a little monster!!
  Liefs

 • Reply
  Marielle
  14 augustus 2013 at 18:25

  Hmm. Als je vluchtig kijkt, lijkt het net alsof ze in elkaar geslagen is, haha. Ik snap wel dat het een reclamestunt is.. maar volgens mij moet de muziek om de muziek draaien in plaats van de artiest. Maar goed, dat vind ik. Overigens vind ik het wel erg knap aangebracht!

 • Reply
  Eline
  14 augustus 2013 at 18:39

  speciaal !

 • Reply
  Hester
  14 augustus 2013 at 18:45

  Ik hoop niet dat iemand hier echt mee over straat gaat, maar het is wel heel mooi gedaan en super vet! Leuk om gewoon thuis eens te proberen.

 • Reply
  Sandra
  14 augustus 2013 at 19:10

  Het is uuuh gewaagd haha.

 • Reply
  Stéphanie B.
  14 augustus 2013 at 19:57

  Ik ben er eigenlijk niet voor. Ik heb het gevoel dat ze te veel naar David Bowie opkijkt op dat vlak en daarmee ook los wil gaan en dus afkomt met een regenboog pallet. Ok, het is gedurfd. Is het mooi? Neen. Voor een photoshoot wel, maar de make-up van de cover is dan ook helemaal anders dan de make-up die ze zelf heeft aangebracht om over straat te lopen. Tja en zoals Marielle (hierboven) ook zei, ik vind het ook meer een ‘in elkaar geslagen/ gemartelde’ look. Dus indien dat de boodschap is van haar song, dan begrijp ik het. Maar aangezien haar single niet veel met deze look te maken heeft, vind ik het een beetje overbodig en vind ze teveel aandacht willen trekken met zo’n make-up. Een kind van 3 jaar zou zicht dood amuseren met zo’n schmink op haar gezicht te smeren. Dàt had ze beter moeten doen. Mét de boodschap van ‘kinderen zijn artiestjes en zij zijn ook de toekomst’.

 • Reply
  Merin Veronique
  14 augustus 2013 at 20:18

  Heel gaaf als artiest of voor een avondje carnaval of iets anders extravagants, maar ik zou hier toch niet mee naar mijn werk gaan haha. Ze zien me al aankomen..

 • Reply
  curlycurlmel
  14 augustus 2013 at 21:52

  Ja, het is apart. Maar niks is te raar of bijzonder voor Gaga! Ik vind het inderdaad leuk voor op de catwalk ofzo. En super cratief natuurlijk.

 • Reply
  Paola
  14 augustus 2013 at 22:40

  Apart is het zeker! Voor zoiets is het wel gaaf, maar een trend? Nee dat denk ik niet.

 • Reply
  daisybeautyglow
  15 augustus 2013 at 12:05

  Ik vind haar altijd zo bijzonder!

 • Laat een reactie achter