Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lactacyd Intimate Shave Zachte Scheerlotion

Automatische concepten

Laatst zag ik iets nieuws van Lactacyd op de reclame voorbij komen, namelijk de Intimate Shave Zachte Scheerlotion. Nou gebruik ik nooit producten zoals Lactacyd voor mijn vagina, maar daar dit product was ik wel benieuwd. Een goede scheerlotion voor mijn bikinilijn met de zomer in het vooruitzicht is meer dan welkom. Ik zag hem toevallig bij de Kruidvat staan en nam hem mee.

Automatische concepten

Voor mijn bikinilijn gebruik ik meestal een scheergel maar ik weet niet hoe dat bij jullie zit, ik vind het nooit zo prettig dat overal te smeren rondom de vagina. Vaak irriteert het toch een beetje. Maar goed, je doet het maar omdat een scheergel gewoon veel fijner scheert. Toen ik dit nieuwe product van Lactacyd voorbij zag komen was ik eigenlijk best benieuwd. Het merk staat natuurlijk bekend doordat het geschikt is voor je intieme zone waardoor ik dus met een gerust gevoel de boel kan scheren.

Automatische concepten

Lactacyd Intimate Shave is een speciaal geformuleerde scheerlotion voor de intieme zone. Door de verrijking van shea butter en amandelcomplex hydrateert het de huid. Hierdoor scheer je makkelijker en verminder je irritaties en scheerbultjes. Geschikt voor de meest gevoelige huid, met een pH-waarde geschikt voor de intieme zone.

Het gebruik is heel simpel. Wat van de gel op de huid aanbrengen, zachtjes inmasseren en dan kun je scheren! Kind kan de was doen dus!

Automatische concepten

Hierbij nog de ingrediënten van de gel. Ik zie geen gekke dingen maar ik vind het wel vreemd dat een merk zoals Lactacyd ingrediënten zoals parfum en Sodium Lauryl Sulfate gebruiken, hierbij is het bekend dat deze ingrediënten kunnen gaan irriteren. Niet iets wat je wilt hebben bij je intieme zone.

Automatische concepten

De scheerlotion zit in een handige fles waarmee je prima kunt doseren en niet hoeft te knoeien onder de douche. Je doet wat op je hand, brengt het aan waar je wilt gaan scheren en klaar is Kees. Het is best een grote flacon van 200 ml waar je een hele tijd mee vooruit kan, want je hebt helemaal niet zoveel nodig.

Automatische concepten

Goed, tijd om de scheerlotion te gaan testen. Ik gebruik dit voor mijn bikinilijn, zo groot als een euro muntstuk. Ik verdeel het over de huid en het voelt meteen heel zacht aan. Ik merk niet echt dat het gaat schuimen maar merk wel dat het product goed op de huid blijft zitten en dat het niet meteen weggespoeld wordt, dat is fijn.

Het product ruikt wel iets, maar heeft zeker geen sterke geur. Wel een frisse en subtiele geur die ik prettig vind. Het scheren gaat inderdaad een stuk makkelijker dan zonder. Mijn mes glijdt over mijn huid en gaat een gladde huid achter. Doordat ik gemakkelijk kan scheren heb ik inderdaad wel minder last van scheerbultjes en irritatie, dat is fijn!

Automatische concepten

Ik merk dat ik het product fijn vind om te gebruiken. Het werkt makkelijk, is zuinig in gebruik en doet ook gewoon wat het belooft. Normaal loop ik niet heel erg warm voor producten zoals Lactacyd, maar dit vind ik een erg fijn product om te gebruiken. Ook voor de oksels en benen is het zeker aan te raden.

De Lactacyd Intimate Shave Zachte Scheerlotion vind je in het schap bij de vaginale verzorgingsproducten bij de drogisterijen en online voor € 5,99. Zelf blijf ik het zeker gebruiken.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Mijn ‘intimate shave’ doe ik altijd met pure amandelolie, maar deze ga ik zeker ook een keer proberen!

  2. Naar aanleiding van je review heb ik het gisteren gekocht en ik ben er blij mee! Het voelt prettig aan en scheert goed! en geen rode bultjes :)

  3. Ik heb dit product ook uitgeprobeerd omdat ik altijd bultjes krijg van andere scheerproducten. Nu de lactacyd intiem agave gebruikt. Het schuimt niet dat vind ik al irritant, en na t scheren leek t soepel en zacht aan te voelen,maar heb ontzettend veel irritatie bultjes kan geen onderbroek aan hebben, nog nooit zo n scheerbultjes gehad als na dit product dus weg gegooid geld nooit weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *