Search
Close this search box.

Review: Labello Verzorgende Lip Scrub

Labello Lip Scrub

Labello kennen we natuurlijk allemaal van de blauwe huls, maar sinds kort hebben ze iets nieuws, namelijk een lip scrub! De Labello Verzorgende Lip Scrub is er in twee varianten en zorgt voor extra zachte lippen. Ik test deze twee Labello Verzorgende Lip Scrubs uit!

Labello Lip Scrub

Heb je last van vervelende velletjes op je lippen? Door de exfoliërende én verzorgende werking van de Labello Verzorgende Lipscrubs . De stick laat de lippen zijdezacht aanvoelen en is handig voor onderweg. De natuurlijke scrubdeeltjes bestaan uit maïszetmeel en scrubben de lippen zonder de huid te irriteren. Bovendien lossen de korreltjes op wanneer je je lippen over elkaar wrijft, met een verzorgend laagje als resultaat. De Labello Verzorgende Lipscrubs kunnen eens per dag worden gebruikt en zijn perfect om de lippen te primen én te verzorgen, waar je ook bent. De lipscrubs komen in twee varianten, met Aloë Vera en Rozenbottelolie.

Labello Lip Scrub
Labello Lip Scrub

Labello Verzorgende Lipscrub Rozenbottelolie – € 4,99

Er zijn twee verschillende varianten en de eerste die ik met jullie bespreek is de Labello Verzorgende Lipscrub met Rozenbottelolie. Je kunt de Labello Verzorgende Lipscrubs als een primer voor je lippenstift, verzorging of gewoon solo als lipproduct gebruiken. De scrub verwijdert dode en schilferige huid voorzichtig en bevordert de bloedcirculatie in de lippen.

De lip scrub met rozenbottelolie voelt ontzettend zacht aan op de lippen en ruikt wat zoetig. Ik vind hem erg fijn aanbrengen en mijn lippen zijn daarna echt heel erg zacht. Verder zie ik bij de ingrediëntenlijst ook ontzettend veel verzorgende ingrediënten wat ik wel echt merk aan mijn lippen.

Labello Lip Scrub
Labello Lip Scrub

Labello Verzorgende Lipscrub Aloë Vera – € 4,99

Eigenlijk is de Aloë Vera en Vitamine E lip scrub van Labello eigenlijk hetzelfde als de Rozenbottelolie variant, alleen dan met een andere werkzame stof en andere geur. Deze is lekker fris en zacht wat mij net even wat meer aanspreekt voor op de lippen.

Ik heb het idee dat deze scrub net even wat zachter en minder dik aanvoelt op de lippen Het scrub deeltje kom je pas tegen na 1 of 2 keer het product aan te hebben gebracht. In de lippenbalsem zitten hele kleine stukjes die de lippen subtiel scrubben. Fijn is dat de deeltjes door het masseren over je lippen ook verdwijnen en je ze dus niet ziet.

Labello Lip Scrub
Labello Lip Scrub

Ik vind de verpakkingen van de lip scrubs er super leuk en lief uitzien met die pastelkleurtjes. Ook hebben de hulzen een reliëf van kleine stipjes die natuurlijk de de scrub moeten voorstellen. De vormgeving van de scrub is hetzelfde als een normale lippenbalsem.

Labello Lip Scrub
Labello Lip Scrub

Hier zie je mijn lippen voor en na het gebruik van de Labello lip scrub. Ik heb op dit moment echt heel erg last van droge en trekkerige lippen (en velletjes, maar dat zie je op dit moment niet op de foto). Ik smeer braaf de hele dag met een lippenbalsem en nu dus ook met een lip scrub.

Ik merk echt dat ik de lip scrubs van Labello echt ontzettend fijn vind. Ze scrubben heel subtiel mijn lippen (maar de grote velletjes gaan daarmee niet weg). Maar wat ik vooral fijn vind aan deze producten is het verzorgende. De lippenbalsem die overblijft voelt ontzettend zacht en verzorgend aan op de lippen. Echt een verademing op dit moment voor mijn droge en trekkerige lippen.

Labello Lip Scrub

Of ik de Labello Verzorgende Lip Scrub als scrub echt een aanrader vind weet ik niet, mijn velletjes worden er niet echt minder van. Maar daarna als een verzorgende lippenbalsem vind ik ze echt geweldig. Ze voelen fantastisch aan op de lippen en maakt alles een stuk zachter en soepeler, waardoor ik ook minder velletjes heb uiteindelijk. De Aloë Vera variant is ook mijn grote favoriet.

De Labello Verzorgende Lip Scrubs zijn vanaf nu te koop bij de drogisterijen en online voor € 4,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Ik was hier heel nieuwsgierig naar, maar vind ze toch wat tegenvallen. Ze zijn inderdaad wel héél subtiel, dan pak ik er liever een scrub van Lush bij! :)

 2. Ik scrub mijn lippen altijd mee met de scrub die ik gebruik voor mijn gezicht :-). Voor de verzorging gebruik ik verder altijd graag labello.

 3. Hallo,

  Ik heb deze scrub ook gekocht, ik was er in het begin heel positief over, tot dat ik research ging doen over de ingrediënten van het product !!

  PARABENEN
  Dit synthetische conserveringsmiddel heeft eigenlijk maar 1 doel: de producten langer houdbaar maken. Juist fijn toch? Parabenen kunnen echter een verstoring veroorzaken in je hormonen. Hormoonverstorende stoffen gooien je hormoonhuishouding in de war, waardoor je juist meer last krijgt van pukkeltjes.
  Studies hebben ook aangetoond dat methylparabenen een snellere huidveroudering en DNA-schade kunnen veroorzaken. And last but not least. Parabenen worden ook vaak in verband gebracht met het ontstaan van borstkanker. Onderzoeken hiernaar zijn nog steeds gaande.
  Op het etiket BHT

  Dit is het artikel wat ik heb gevonden en op meerdere sites zeggen ze het zelfde
  Er zijn nog meer stoffen die dit veroorzaken!

  Ik ben
  Na de research helemaal niet zo blij meer met labello want labello gebruikt ook vaseline en vaseline is ook niet goed voor je lippen

  Artikel:

  Minerale oliën leggen een beschermlaag op de huid. Hierdoor sluiten ze de huid af waardoor afvalstoffen zich ophopen en de huid minder goed kan ademen. Bovendien doen deze oliën nul komma nul aan huidverbetering. De ‘zachtmakende’ werking is bovendien verslavend. Bekend met de zogenaamde Labello-verslaving?
  Minerale olie is een verzamelnaam voor cosmetische ingrediënten die ontstaan tijdens de verwerking van aardolie. Zo krijg je paraffine en petroleum jelly (beter bekend als Vaseline).

  Ik vond het toch even fijn om het te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *