Zoek
Sluit dit zoekvak.

Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish

Labello Lip Oil

Soms heb je van die producten waar je heel erg nieuwsgierig naar bent. Je ziet het voorbij komen via de reclame of posters en je wilt het gewoon hebben. Dat had ik met de nieuwe Lip Oil van Labello. Labello is natuurlijk al jaren hét merk wat betreft lippenverzorging en sinds kort hebben ze een verzorgende lippen olie. Ze zijn er in twee varianten en ik test ze uit!

Labello Lip Oil

Labello Lip Oil review

Labello wil een glossy statement maken met deze nieuwe Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish. De lipgloss maakt een comeback en daar doet Labello graag aan mee, maar dan natuurlijk wel verzorgend. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben geen fan van lipgloss, maar hier was ik wel benieuwd naar. Het verzorgende met olie sprak mij namelijk vooral aan.

De glanzende wetlook (zoals Labello het noemt) van de Lip Oils benadrukt de contouren van je lippen sterk. Hierdoor zien je lippen er voller en sprekender uit. Daarnaast zorgt de hydraterende en verzorgende werking ervoor dat de lippen er gezond uit zien. Klinkt goed!

Labello Lip Oil

De verpakking vind ik er in ieder geval mooi en chique uitzien. Ik vind het fijn dat de producten verpakt zitten in een doosje zodat er niet gemakkelijk getest mee kan worden. Vind dat met producten voor de lippen vaak niet zo’n prettig idee.

Op de verpakking staat de kleur van het product en zien we ook groot staan dat het product een vegan formule heeft en verrijkt is met jojoba olie. Kijk, daar worden we blij van.

Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk meer informatie over het product. Zo staat er dat het dus een vegan formule heeft, onmiddelijke hydratatie geeft, niet plakt en voor elke huidskleur geschikt is. Aan de zijkant vind je meer informatie over de vegan formule. Maar wat ik mij dan afvraag, is het product dan ook niet op dieren getest aangezien ze het alleen maar over de formule hebben?

Verder zien we nog een lijst met ingrediënten, waar ik opvallend veel oliën op zie staan. Het eerste ingrediënt is Castor olie, een bekend olie dat de huid weer soepel en zacht aan. Het verbaast mij dat dat er eerst in zit, geen water of iets dergelijks. Simmondsia Chinensis Oil (de jojoba olie) zien we halverwege staan en daar ben ik ook positief over. Er zit dus wel echt een actief ingrediënt in.

Labello Lip Oil

Labello komt met twee varianten Lip Oil, inhoudelijk zijn ze precies hetzelfde, maar de kleur is wel anders:

  • Clear Glow – transparant met een shimmer
  • Dress Nude – lichtroze zonder shimmer

De kleuren zijn lekker basic en prima draagbaar. De verpakking belooft zelfs dat de kleuren voor iedere huidskleur geschikt zijn.

Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish

De glossjes zien er schattig uit, verwacht niet een hele grote verpakking, ze zijn vrij klein en bescheiden. Ze bevatten dan ook maar 5,5 ml product wat niet heel erg veel is. Aan de andere kant zijn ze wel heel handzaam en makkelijk mee te nemen.

Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish

Qua applicator is het ook niets bijzonders, een gewone lipgloss applicator. Wat mijn betreft is dat helemaal prima, het werkt altijd goed.

Labello Lip Oil Swatches

Labello Lip Oil Swatches

Hier zie je de swatches. Links Clear Glow en rechts Dress Nude. De kleuren hebben een subtiele pigmentatie of shimmer, net even voor het extraatje op de lippen.

Tijdens het swatchen valt mij wel meteen iets op, de geur. En die geur is heel erg aanwezig, de Labello Lip Oil ruikt namelijk mierzoet, te zoet als je het mij vraagt. Qua substantie brengt de Labello Lip Oil super fijn aan, het plakt inderdaad niet en voelt heel verzorgend aan.

Labello Lip Oil

Hier op mijn lippen zie je Clear Glow, een mooie subtiele glans door wat shimmer.

Labello Lip Oil

Dress Nude is net even wat meer roze en heeft een subtiele pigmentatie. Hij is net wat lichter dan mijn eigen lipkleur. Persoonlijk vind ik de Clear Glow het mooiste.

Labello Lip Oil

Maar wat vind ik van de Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish? De formule is super fijn en brengt heel erg gemakkelijk aan. Mijn lippen voelen super zacht aan en blijven ook zacht aanvoelen. Wel laat de lipgloss snel ‘los’. Na wat eten of drinken is de gloss helemaal weg. Je moet hem dus wel vaak bijwerken.

Alleen de geur vind ik wel echt een nadeel. Hij is echt mierzoet (het lijkt wel kinderlipgloss) waardoor ik echt een beetje misselijk word. Dat had van mij echt wel wat minder gemogen. Het is zelfs een reden waarom ik de gloss niet zou vaak zou gaan dragen. Jammer, want voor de rest is hij echt heel erg fijn.

De Labello Lip Oil is vanaf nu te koop bij de drogisterijen en bol.com voor € 7,99 per stuk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Fijne review! Ik had ze ook al in de winkel zien liggen, maar vond de prijs echt te hoog om zomaar even uit te proberen. Ben blij dat ik ze niet mee heb genomen als ik dit zo lees, ik ben heel kieskeurig wat geur betreft en vind de kleurtjes ook niet zo denderend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *