Zoek
Sluit dit zoekvak.

Labello Fruity Shine Watermelon

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen6_zps349d382f.png

Ik ben gek op lippenbalsems, helemaal als je lekker zacht zijn, mijn lippen goed verzorgen en … als ze heel erg lekker ruiken! Labello heeft twee hele fruitige smaken in haar assortiment, een kersen variant die echt heerlijk is, maar persoonlijk vind ik deze nog veel lekkerder, de watermeloen variant! Jummy voor warme dagen zoals deze!

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen_zpsdced9462.png

Er is niets zo fijn als mooie en verzorgde lippen. Ze voelen zacht aan, hebben een mooie glans, een klein beetje kleur en ruiken en smaken ook nog een fantastisch! Door de warme zon die constant op onze huid staat kunnen je lippen uitdrogen en daarom is het wel zo fijn ze even te verzorgen. Met deze Labello Fruity Shine met watermeloen smaak komt dat echt helemaal goed.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen1_zpsa7c74eca.png

Labello kennen we natuurlijk allemaal wel en volgens mij heeft iedereen wel een Labello variant thuis, in de tas of misschien wel gewoon in je broekzak. Droge lippen? Even smeren met Labello en klaar is kees. Natuurlijk kan deze werking niet uitblijven en daarom hydrateert deze Labello je lippen langdurig en helpt de vochtbalans in je lippen te herstellen. Je hebt dus geen last meer van droge velletjes, gesprongen lippen of droge lippen.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen2_zps8ba43d90.png

De Labello zit vol met voedende ingredienten zoals Ricinus Communis Seed Oil, wat in de Nederlandse mond ook wel wonderolie wordt genoemd. Het is voor uitwendig en inwendig gebruik heel goed, het helpt natuurlijk de huid meteen te herstellen. Ook zit er shea butter, Palm olie en fruitextracten in.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen4_zps05cd1834.png

De verpakking is zoals we die tegenwoordig van Labello kennen, het is een wat speelsere vorm die ik goed bij het product vind passen. De kleur van de dop komt perfect overeen met de kleur van de stick zelf. De verpakking is simpel maar toch heel erg leuk!

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen5_zps62fc5427.png

De Labello heeft een mooie platte afsnede zodat je hem heel makkelijk aan kan brengen, even smeren en het zit er perfect op. Als je de dop van de verpakking af haalt komt de subtiele geur van Labello al naar boven. Het is zeker geen overheersende geur maar heel subtiel. Dat vind ik wel prettig, want van sommige lippenbalsems met geur kan ik echt misselijk worden.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen7_zps41cbafe9.png

De lippenbalsem is mooi roze maar op de lippen zie je dat niet zo fel terug zoals je hier ziet. Hij glijdt echt heerlijk op de lippen heen en laat een zacht en comfortabel laagje achter. En de smaak is natuurlijk fantastisch als je van watermeloen houdt.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen8_zps8a1c209b.png

Mijn lippen zonder enig product.

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen9_zps81ccbbef.png

Met de Labello Fruity Shine Watermelon, ze glanzen prachtig, hebben een subtiel kleurtje, voelen lekker zacht aan en smaken subtiel naar watermeloen, score!

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen10_zpsa336f1ce.png

Ik vind deze Labello echt super, hij maakt mijn subtiele warme weer look helemaal af door de mooie kleur en glans! Zo zie je maar, je hebt haast geen make-up met dat warme weer!

 photo Labello-Fruity-Shine-Watermeloen3_zps1a5a02dc.png

De Labello Fruity Shine Watermelon is al een tijdje te koop voor € 2,49 bij alle drogisterijen. Hou je van zachte lippen met een subtiel kleurtje en watermeloen smaak? Dan kan ik niets anders dan deze Labello aanraden!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik hou van labello!:) maar ik heb echt rillingen bij dingen die maar watermeloen smaken/ruiken…. Brrrrrr terwijl ik watermeloen best lekker vind:)

    Dan toch maar de kersenvariant voor mij haha!

  2. Mooi kleurtje! Ik heb zelf gewoon de blauwe van Labello, omdat ik niet zo van de smaakjes ben. Jij bent er zo te zien dol op, pas je op dat je hem niet opeet ;-)

  3. Lijkt me een heerlijke lipverzorging. Zelf gebruik ik altijd de naturel labello – zonder kleur of smaak – maar met de zomer in aantocht is een licht roze kleurtje altijd leuk!

  4. Hahahaa ik heb deze stick ook en hij is geweldig lekker…. op die vieze watermeloen geur na dan. Ik word er gewoon weeïg van. Overigens heb ik dat met alles wat naar watermeloen ruikt. Getsie. Het idiote is dat ik watermeloen zelf heerlijk vind maar die lucht!!!!!! makes me want to run away!!!! ;-)

  5. De kleur is mooi! Maar ik heb hier eens een oude variant van gehad (ook watermeloen, maar hij was wat meer roodroze) en die was ik echt helemaal zat na een tijdje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *