Search
Close this search box.

Labello Fruity Shine Cherry

Misschien kennen meiden hem nog de Labello Cherry, deze lag namelijk vijf jaar geleden voor het laatst in de winkels, maar is toen helaas uit de schappen gehaald. Maar vandaag maakt de Labello Cherry haar comeback bekend, alleen is ze nu nog veel beter! Hou jij van heerlijk zachte lippen, een rode gloed op je lippen en van een heerlijke fruitige kersensmaak? Dan zit je helemaal goed met de vernieuwde Labello Cherry!

Wist je dat deze Labello sinds 1999 het meest succesvolle product was van Labello, omdat de lippenbalsem een unieke kleur en geur had. Goed nieuws dus dat deze heerlijke lippenbalsem weer in de schappen opduikt.

De lippenbalsem belooft een goede hydradatie met een heerlijke kersensmaak, een mooie rode gloss op je lippen en een goede bescherming tegen de zon, er zit namelijk een SPF10 in deze lippenbalsem.

De Labello zit vol met fijne ingrediënten en verzorgende oliën. Voor de rest kan ik niet echt meteen dingen opmerken waarvan ik denk, dat verdient even de aandacht.

De stick van 5,5 ml heeft een prachtige rode kleur waardoor er een mooie en subtiele rode laag achter blijft op de lippen. Hij glijd echt heerlijk over je lippen heen, maar dat is misschien meteen wel eventjes een minpuntje. Ik merkte dat ik daardoor snel buiten de lijntjes ging en een rode gloed op mijn huid had in plaats van de lippen, daar moet je dus eventjes mee oppassen.

Mijn lippen met een subtiel laagje Labello Fruity Shine Cherry

Niks op mijn lippen.

Met de Labello Cherry, zie je de mooie rode glans die deze lippenbalsem aan mijn lippen geeft. Ik vind het heel erg mooi en natuurlijk overkomen!

Waarom zou je deze lippenbalsem kopen?
– Voelt prettig aan op de lippen
– Heeft een mooie glans en kleur
– Smaakt naar kersen
– Fijn formaat
– Bevat SPF10
– € 2,49 is niet duur voor een goede lippenbalsem

Waarom zou je deze lippenbalsem niet kopen?
– Je liever een transparante kleur hebt
– Niet van kersen houdt

De Labello Fruity Shine Cherry ligt vanaf eind november weer in de winkels voor € 2,49 per stuk. Je kunt Labello bij alle drogisterijen kopen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Hahaha geweldig zo met die snoepjes op de achtergrond! Leuk gedaan. :) Ik wist niet dat dit het best verkochte product was, apart zeg, dat die dan uit de schappen ging. Hij lijkt me wel erg lekker, vooral die geur/smaak! Mm.

  2. Die snoepjes op de achtergrond, heel leuk inderdaad haha. Lijkt me echt een hele fijne lippenbalsem, kersen is weer eens wat anders! Dat sheerkleurtje is ook mooi.

  3. Jep, dit is voor het eerst dat ik denk ‘JA, deze Labello MOET ik hebben’ :D eind november lijkt ineens een heel stuk verder weg !

  4. Oeh, geeft inderdaad een leuk rood tintje! Ik heb hem zelf ook, maar nog niet gebruikt! Toffe foto’s heb je ook gemaakt met die snoepjes!

  5. Yay, nu hoef ik deze niet telkens meer in Frankrijk te kopen. Als ze nou ook nog de aardbeien in Nederland zouden verkopen ben ik helemaal gelukkig :)

  6. Hihi die snoepjes op de achtergrond zijn echt geniaal. Het lijkt mij echt een fijne labello, maar dat vind ik overigens altijd van Labello :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *