Zoek
Sluit dit zoekvak.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Ik denk dat veel mensen met een gevoelige huid het merk La Roche-Posay wel kennen. Het merk staat namelijk bekend om de milde maar toch doeltreffende werking. Ook heeft het merk een aantal make-up producten voor mensen met een hele gevoelige huid. Ze hebben nu een mascara die geschikt is voor mensen met hele gevoelige ogen en die alles biedt wat de vrouw tegenwoordig in een mascara zoekt.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Het Laboratoire La Roche-Posay werkt al ruim 40 jaar samen met dermatologen en creëerde al die tijd make-up producten die staan voor schoonheid, bescherming en tolerantie, getest door uitgebreide klinische tests. Ik hoor altijd veel goede verhalen over dit merk van mensen die een gevoelige huid hebben. Nou heb ik dat totaal niet, maar ik wilde deze nieuwe mascara wel testen op zijn werking. Want het merk komt nu uit met een mascara voor de vrouw die van lengte en volume houdt, maar dat wel veilig wil dragen zonder irritaties of dergelijke te krijgen.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

De nieuwe mascara van La Roche-Posay heeft een nieuwe borstel die voor het uiterlijk vertoon moet zorgen en een nieuwe formule met het Lash Revitalising Serum. De formule bevat ultra-stretch polymeren die de wimpers tot helemaal in de puntjes bekleden, zodat ze onmiddellijk voller en langer ogen. Deze technologie zorgt voor een vollere wimperfranje die de ogen helpt beschermen tegen externe agressies en irritatie. Klinkt goed natuurlijk! Ik kan het helaas niet testen omdat ik geen gevoelige ogen heb – en niemand ken met gevoelige ogen – maar als ik alle goede verhalen over dit merk hoor geloof ik er wel in.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

En natuurlijk belangrijk voor mensen met gevoelige ogen of mensen die bewust willen zijn wat ze op hun wimpers smeren de ingrediëntenlijst. Het is een hypoallergene formule, zonder parfum en zonder parabenen. Dat is wel prettig om te weten. Voor de rest heb ik niet echt verstand van ingrediënten in een mascara. De formule bevat bovendien gezuiverde pigmenten en gereconstrueerd traanvocht om gevoelige ogen tot 16 uur lang comfortabel te laten aanvoelen.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

De mascara ziet er klassiek en ook wel een tikkeltje saai uit. Maar aan de andere kant past dat ook wel weer heel erg goed bij het merk. Een opvallende verpakking had niet goed bij het idee van een ‘medische’ mascara gepast die het gevoelige ogen probleem aankan. De huls is dus simpel wel maar stevig en voelt luxe aan. De mascara bevat 7,4 ml wat niet echt veel is, maar de mascara is vrij zuinig in gebruik. En daarbij mensen met een gevoelige huid rondom moeten niet te lang dezelfde mascara gebruiken in verband met bacteriën waar je dan sneller last van krijgt.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Het borsteltje is nieuw ontworpen, soepel en uiterst precies. Het maakt de innoverende formule van Respectissime compleet. Dit borsteltje heeft een diameter van 6,6 mm en is voorzien van meer dan 500 afgeronde haartjes, die speciaal zijn ontwikkeld om de oogleden optimaal comfort te bieden en die telkens wanneer je ze in de huls dipt, een nauwkeurige hoeveelheid mascara opnemen.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Mijn wimpers zonder mascara.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Mijn wimpers met een laagje van de La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara. De mascara geeft een heel mooi en natuurlijk effect en doet meteen wat het belooft. Namelijk lengte en volume! Ook belooft het natuurlijk de bescherming maar daar merk ik met een niet gevoelige huid amper wat van.

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Mijn wimpers zijn echt extreem verlengd en het ziet er echt heel erg mooi uit. De volume is aanwezig, maar ik hou stiekem van nog wat meer volume, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De mascara voelt redelijk flexibel aan op de wimpers en belooft tot 16 uur lang te blijven zitten. Hij blijft bij mij een hele dag goed zitten zonder uit te lopen, een zwarte waas achter te laten of af te brokkelen, ik ben positief!

Preview: Catrice Prêt-à-Lumière

Helaas kan ik hem dan niet op de gevoeligheid van de ogen testen of dat echt werkt. Maar de mascara zelf vind ik echt heel erg prettig. Hij verlengt mijn wimpers enorm en de lengte ziet er erg mooi. Het borsteltje brengt de mascara makkelijk aan en kan overal bij. De La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara is vanaf nu te koop voor € 21,65 bij de apotheek en verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Vind het effect inderdaad wel heel erg mooi, niet verwacht met zo’n borsteltje. Zelf vind ik zo’n borsteltje nooit zo handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *