Zoek
Sluit dit zoekvak.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

Ik ben van het merk L.O.V gaan houden, de grote zus van Essence en Catrice. Ze hebben net even wat mooie producten en doen wat luxer aan. Het is sinds een jaar te koop in Nederland bij de Etos en ondertussen zit het merk natuurlijk niet stil. Ze komen met The Galaxy Eyeshadow & Liner, de naam zegt het al, het is een product dat je kan gebruiken als oogschaduw maar ook als eyeliner.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

De potjes zitten in een mooie verpakking verpakt met een handige ‘deksel’ waar je op kan zien welke kleur er in zit. In totaal zijn er zes verschillende kleuren:

  • Rosé Exposed
  • Magenta Shimmer
  • Precious Copper
  • Dazzling Emerald
  • Champagne Sparks
  • Plantinum Radiance

Zelf heb ik de kleuren Rosé Exposed en Dazzling Emerald ontvangen om te testen.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

De L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner zitten verpakt in een matglazen potje met een dekseltje. Als je de potjes open draait zie je een prachtig glanzend product zitten die je aan kan brengen op de huid. Voor een liner is het handig een penseeltje te gebruiken en als oogschaduw kan het prima met de vingers of een kwast als je dat fijner vindt.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

De hooggepigmenteerde crème textuur van het product heeft een prachtige metallic glans. Het geheim van de formule zit in de vernieuwende combinatie van verfrissend water en pure glitterpigmenten, die een gemakkelijke applicatie garanderen en langdurig resultaat bieden. Ik vind het er heel erg mooi uitzien en ben erg benieuwd naar het effect.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

Links zie je Rosé Exposed en rechts zie je Dazzling Emerald. Ik vind de pigmenatie oké, stiekem had ik net even wat meer pigment verwacht. De producten hebben wel een prachtige glans en grote glitters voor metallic effect.

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

Ik heb hier Rosé Exposed aangebracht over het hele ooglid en Dazzling Emerald als eyeliner. De look ziet er mooi en natuurlijk uit. Het product is heel gemakkelijk in gebruik. De oogschaduw breng je heel gemakkelijk aan met je vingers en is goed te vervagen. Met een kwastje kun je heel goed het product als eyeliner gebruiken en geeft ook meteen genoeg kleur af.

Zelf heb ik natuurlijk hele vette oogleden dus zonder een primer blijft het bij mij niet goed zitten, maar met een primer eronder gaat het nergens heen.

Ik heb beide potjes meegenomen op reis omdat ik het handig vond dat je het met je vingers kan aanbrengen en dus geen kwasten mee hoeft te nemen. Zo kon ik snel een makkelijke maar toch mooie make-up look maken, ideaal!

L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner

Ik vind de L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner een geslaagd product en vind het vooral een heel makkelijk product voor onderweg of als je een simpele ooglook wilt maken met maar één of twee kleuren. De L.O.V The Galaxy Eyeshadow & Liner is te koop bij de Etos voor € 9,99 per potje.

Dit artikel bevat producten dat ik heb gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *