L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

Een paar weken geleden vertelde ik jullie dat het merk L.O.V nu ook in Nederland bij de Etos verkocht word. Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar we zijn wel benieuwd naar wat voor een vlees Etos in de kuip heeft gehaald. Ik kreeg een grote make-up tas vol met allemaal producten van het merk en ik heb al een aantal producten met veel enthousiasme getest en nu is er weer een ander deel aan de beurt!

L.O.V make-up producten uittesten #2

Als je graag nog wat extra’s wil weten over het merk of in welke Etos winkel dit merk verkocht wordt, check dan even dit artikel met alle informatie. Het merk omschrijft haar doelgroep als de vrouw die van het leven houdt en graag op ontdekking gaat. De hedendaagse vrouw die gepassioneerd leeft met natuurlijk lekker veel vrouwelijkheid. Ik vind L.O.V echt een prachtig merk met echt verbazingwekkend goede make-up producten. Ik laat jullie nu de andere producten zien! Helaas zijn de foto’s niet zo helder als normaal, stom herfstweer!

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V The Lowrious Highlighting & Bronzing Palette – € 14,99

Het kan niet ontbreken tegenwoordig, een palette waarmee je kunt contouren. Dit prachtige palette bevat drie poeders met ieders een eigen effect. Als eerst vind je Soft Illuminator die over het hele gezicht gebruikt dan worden, dan is er Metallic Highlighter die echt voor het highlighten is en natuurlijk Luminous Bronzer voor meer kleur. Alle kleuren hebben een subtiele tot heftige shimmer en zijn erg mooi. Het zijn geen knallers, maar voor een alledaagse look is het perfect! Hij is er trouwens in twee varianten.

 

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V Extraordinairy Perfect Fluid Foundation – € 14,99

Toen ik deze foundation zag dacht ik meteen dat het een cushion foundation zou zijn – volgens mij is die trend alweer helemaal voorbij of niet? – maar dat was het niet. De verpakking lijkt er wel op, maar het is een soort van pomp verpakking waar gewoon vloeibare foundation uit komt. Ik moet zeggen dat ik de verpakking een beetje overbodig en niet heel handig vind, maar het gaat natuurlijk om de foundation. De foundation belooft de vochtbalans en de elasticiteit van de huid te verbeteren en natuurlijk de huid te voorzien van een natuurlijk egale laag. De foundation is er in vier kleuren en dit is de kleur Sand Sophistication, de tweede kleur in het rijtje. De foundation brengt vrij gemakkelijk aan op de huid en laat een natuurlijke laag achter zonder vervelend aan te voelen. Wel vind ik hem wat streperig overkomen en op sommige plekken wat vlekkerig. Ik kan er niet meteen mijn hand op leggen, het is een prima foundation maar niet mijn favoriet.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

 

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V EYEVOTION LUXURIOUS EYESCHADOW PALETTE – € 14,99

Dit palette heeft 5 verschillende tinten oogschaduw die een hele hoge pigmentatie hebben. Het palette is er in drie varianten: nude, rosé en metallic. De vorige keer liet ik jullie het nudes palette zien maar ik heb ook het rosé palette gekregen met de naam Devoted To Roses. De kleuren vind ik echt prachtig en paarse tinten staan mij ook altijd erg goed. Over het vorige palette was ik laaien enthousiast en dat kan ik ook alleen maar zijn over deze. Wat een pigmentatie, wauw! De oogschaduws zijn zacht, romig, geven een geweldige kleur af en blenden ook nog eens fijn. Wat een top oogschaduw!

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V LIP AFFAIR COLOR & CARE LIPSTICK MATTE – € 9,99

De vorige keer heb ik jullie al verteld over de grote diversiteit lipsticks die L.O.V in het assortiment heeft. Dit is weer een matte lipstick waar ik echt enorm veel vragen over kreeg. Ik heb deze lipstick op bij een aantal video’s en selfies op Instagram. Ik kreeg echt zo vaak de vraag waar de lipstick van was. Het is de matte lipstick van L.O.V met de naam Guilty Conscience. Het is echt een prachtige oudroze kleur met een geweldige zachte en romige dekking.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V RoyaLASH Superior Strength & Volume Lash Primer – € 13,99

Ik had eerst helemaal niet goed gelezen dat dit een primer was dus ik begon al enthousiast aan mijn mascara routine toen ik er achter kwam dat het een witte primer was. De primer optimaliseert het effect van je eigen mascara en zorgt ook nog dat deze langer blijft zitten. De primer zorgt er ook voor dat de wimpers meer krul en volume hebben. Naast dat de wimpers er mooier uitzien verzorgt het de wimpers ook! Ik geloof nooit in dit soort primers maar ik moet zeggen dat deze echt werkt. Ik gebruik hem in combinatie met mijn L’Oréal Paradise Extatic mascara en dat gaf nog een veel intenser effect, erg mooi.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Mijn gezicht zonder make-up.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Mijn gezicht met de foundation. Zoals je ziet geeft hij een mooie dekking van de oneffenheden maar hij ligt toch wel vrij duidelijk op de huid op sommige plekken. De houdbaarheid is trouwens gemiddeld.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

De oogschaduw doet het ook weer prachtig en de lipstick kleur vind ik echt geweldig. Daar ben ik echt heel erg enthousiast over!

L.O.V make-up producten uittesten #2

Ook mijn wimpers hebben een prachtige krul en lengte gekregen de bronzer en de highlighter doen gewoon hun werk. De highlighter had alleen wel iets meer opvallender gemogen van mij.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Ook over deze producten ben ik weer heel erg enthousiast! Ik vind het merk echt een aanwinst voor de Nederlandse make-up markt. L.O.V is vanaf nu bij geselecteerde filialen van Etos te koop en hoop van harte dat er in de toekomst meer filialen bij gaan komen! Kennen jullie het merk L.O.V al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  femketje
  15 november 2017 at 07:58

  oooh dat palette ziet er echt pretty uit :D

 • Reply
  Bianca
  15 november 2017 at 08:03

  Heel erg mooi! Zaterdag stond ik bij een groot schap (bij de DM) maar wist niet zo goed wat ik “moest” hebben…nu inmiddels inspiratie genoeg :-)

 • Reply
  Marjolein
  15 november 2017 at 08:14

  Oh ik ken dit niet! Vind de foundation een beetje too much, maar de rest van de producten wel erg mooi! En prima prijsjes ook.

 • Reply
  Jessica J.
  15 november 2017 at 08:21

  Oh, dus dát is die lipstick! Echt een erg mooie kleur, staat je heel goed. De oogschaduws zien er ook meer dan prima uit!

 • Reply
  chucky1012
  15 november 2017 at 09:07

  Erg mooi ;-)
  Ik zal er eens naar kijken als ik in de winkel ben die dit verkoopt.

  Xoxo

 • Reply
  TypischKim
  15 november 2017 at 09:32

  Dat oogschaduwpalette en die lipstick – wauw!

 • Reply
  mandy
  15 november 2017 at 10:07

  Ik heb de producten wel al gezien in de winkel, maar nog niks gekocht. De lipsticks voelen echt heel fijn als je ze swatched, dus die zal ik binnenkort zeker een keer proberen en de eyeliner is er zo een die lijkt op een felt tip maar eigenlijk een kwastje is, die lijkt mij ook heel fijn! De oogschaduw had ik niet geprobeerd maar die ga ik zeker nog even bekijken :)

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  15 november 2017 at 10:39

  Het oogschaduw palette vind ik echt prachtig.

 • Reply
  yaraloveshealthy
  15 november 2017 at 10:54

  Ik kende dit merk nog niet, maar ik vind het oogschaduwpalette en de lipstick er goed uit zien!
  Liefs,
  Yara

 • Reply
  Lotje
  15 november 2017 at 16:07

  Naar dit merk was ik al benieuwd naar! Ik vind het oogschaduwpalette en de lipstick heel mooi! Ga er snel eens naar kijken bij de Etos! X

 • Reply
  Manon
  15 november 2017 at 22:24

  Ik ken het merk niet, maar ik vind de lipstick heel mooi

 • Reply
  aboutsbstyle
  16 november 2017 at 11:25

  De lipkleur vind ik inderdaad erg mooi. En ben wel benieuwd geworden naar het merk. Houd mijn ogen open als ik naar binnen loop. Liefs soraya

 • Reply
  Mona
  9 februari 2019 at 22:12

  Dit is zo’n mooi merk ! We verkopen het sinds vorig jaar en ik ben verliefd op de foundations lippenstift en de fixing spray !! We ♡ it

 • Laat een reactie achter