Zoek
Sluit dit zoekvak.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

Een paar weken geleden vertelde ik jullie dat het merk L.O.V nu ook in Nederland bij de Etos verkocht word. Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar we zijn wel benieuwd naar wat voor een vlees Etos in de kuip heeft gehaald. Ik kreeg een grote make-up tas vol met allemaal producten van het merk en ik heb al een aantal producten met veel enthousiasme getest en nu is er weer een ander deel aan de beurt!

L.O.V make-up producten uittesten #2

Als je graag nog wat extra’s wil weten over het merk of in welke Etos winkel dit merk verkocht wordt, check dan even dit artikel met alle informatie. Het merk omschrijft haar doelgroep als de vrouw die van het leven houdt en graag op ontdekking gaat. De hedendaagse vrouw die gepassioneerd leeft met natuurlijk lekker veel vrouwelijkheid. Ik vind L.O.V echt een prachtig merk met echt verbazingwekkend goede make-up producten. Ik laat jullie nu de andere producten zien! Helaas zijn de foto’s niet zo helder als normaal, stom herfstweer!

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V The Lowrious Highlighting & Bronzing Palette – € 14,99

Het kan niet ontbreken tegenwoordig, een palette waarmee je kunt contouren. Dit prachtige palette bevat drie poeders met ieders een eigen effect. Als eerst vind je Soft Illuminator die over het hele gezicht gebruikt dan worden, dan is er Metallic Highlighter die echt voor het highlighten is en natuurlijk Luminous Bronzer voor meer kleur. Alle kleuren hebben een subtiele tot heftige shimmer en zijn erg mooi. Het zijn geen knallers, maar voor een alledaagse look is het perfect! Hij is er trouwens in twee varianten.

 

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V Extraordinairy Perfect Fluid Foundation – € 14,99

Toen ik deze foundation zag dacht ik meteen dat het een cushion foundation zou zijn – volgens mij is die trend alweer helemaal voorbij of niet? – maar dat was het niet. De verpakking lijkt er wel op, maar het is een soort van pomp verpakking waar gewoon vloeibare foundation uit komt. Ik moet zeggen dat ik de verpakking een beetje overbodig en niet heel handig vind, maar het gaat natuurlijk om de foundation. De foundation belooft de vochtbalans en de elasticiteit van de huid te verbeteren en natuurlijk de huid te voorzien van een natuurlijk egale laag. De foundation is er in vier kleuren en dit is de kleur Sand Sophistication, de tweede kleur in het rijtje. De foundation brengt vrij gemakkelijk aan op de huid en laat een natuurlijke laag achter zonder vervelend aan te voelen. Wel vind ik hem wat streperig overkomen en op sommige plekken wat vlekkerig. Ik kan er niet meteen mijn hand op leggen, het is een prima foundation maar niet mijn favoriet.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

 

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V EYEVOTION LUXURIOUS EYESCHADOW PALETTE – € 14,99

Dit palette heeft 5 verschillende tinten oogschaduw die een hele hoge pigmentatie hebben. Het palette is er in drie varianten: nude, rosé en metallic. De vorige keer liet ik jullie het nudes palette zien maar ik heb ook het rosé palette gekregen met de naam Devoted To Roses. De kleuren vind ik echt prachtig en paarse tinten staan mij ook altijd erg goed. Over het vorige palette was ik laaien enthousiast en dat kan ik ook alleen maar zijn over deze. Wat een pigmentatie, wauw! De oogschaduws zijn zacht, romig, geven een geweldige kleur af en blenden ook nog eens fijn. Wat een top oogschaduw!

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V LIP AFFAIR COLOR & CARE LIPSTICK MATTE – € 9,99

De vorige keer heb ik jullie al verteld over de grote diversiteit lipsticks die L.O.V in het assortiment heeft. Dit is weer een matte lipstick waar ik echt enorm veel vragen over kreeg. Ik heb deze lipstick op bij een aantal video’s en selfies op Instagram. Ik kreeg echt zo vaak de vraag waar de lipstick van was. Het is de matte lipstick van L.O.V met de naam Guilty Conscience. Het is echt een prachtige oudroze kleur met een geweldige zachte en romige dekking.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V RoyaLASH Superior Strength & Volume Lash Primer – € 13,99

Ik had eerst helemaal niet goed gelezen dat dit een primer was dus ik begon al enthousiast aan mijn mascara routine toen ik er achter kwam dat het een witte primer was. De primer optimaliseert het effect van je eigen mascara en zorgt ook nog dat deze langer blijft zitten. De primer zorgt er ook voor dat de wimpers meer krul en volume hebben. Naast dat de wimpers er mooier uitzien verzorgt het de wimpers ook! Ik geloof nooit in dit soort primers maar ik moet zeggen dat deze echt werkt. Ik gebruik hem in combinatie met mijn L’Oréal Paradise Extatic mascara en dat gaf nog een veel intenser effect, erg mooi.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Mijn gezicht zonder make-up.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Mijn gezicht met de foundation. Zoals je ziet geeft hij een mooie dekking van de oneffenheden maar hij ligt toch wel vrij duidelijk op de huid op sommige plekken. De houdbaarheid is trouwens gemiddeld.

L.O.V make-up producten uittesten #2

L.O.V make-up producten uittesten #2

De oogschaduw doet het ook weer prachtig en de lipstick kleur vind ik echt geweldig. Daar ben ik echt heel erg enthousiast over!

L.O.V make-up producten uittesten #2

Ook mijn wimpers hebben een prachtige krul en lengte gekregen de bronzer en de highlighter doen gewoon hun werk. De highlighter had alleen wel iets meer opvallender gemogen van mij.

L.O.V make-up producten uittesten #2

Ook over deze producten ben ik weer heel erg enthousiast! Ik vind het merk echt een aanwinst voor de Nederlandse make-up markt. L.O.V is vanaf nu bij geselecteerde filialen van Etos te koop en hoop van harte dat er in de toekomst meer filialen bij gaan komen! Kennen jullie het merk L.O.V al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik heb de producten wel al gezien in de winkel, maar nog niks gekocht. De lipsticks voelen echt heel fijn als je ze swatched, dus die zal ik binnenkort zeker een keer proberen en de eyeliner is er zo een die lijkt op een felt tip maar eigenlijk een kwastje is, die lijkt mij ook heel fijn! De oogschaduw had ik niet geprobeerd maar die ga ik zeker nog even bekijken :)

  2. Dit is zo’n mooi merk ! We verkopen het sinds vorig jaar en ik ben verliefd op de foundations lippenstift en de fixing spray !! We ♡ it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *