Kruidvat Voordeelkaart

De Kruidvat heeft sinds vorige week een voordeel kaart. Hartstikke leuk natuurlijk maar wat kan je er nou precies mee? Ik liet hem eerst staan omdat ik hoorde dat je elke dag gemaild werd met mailtjes van dagelijkse acties. Ik heb echt een hekel aan dagelijkse spam mail dus ik dacht die hoef ik niet. Maar wat blijkt je kan er nog veel meer mee. Met dit artikel leg ik jullie uit wat je allemaal met de voordeel kaart van de Kruidvat kan.

De Kruidvat voordeel kaart is een leuk pasje met de voorkant als spiegeltje, wat hartstikke handig is want zo kan je altijd je make-up checken met een eenvoudig pasje. Aan de andere kant van het pasje zit je persoonlijke barcode waarbij je punten kan sparen bij elke Kruidvat. Je krijgt een punt bij elke € 1,oo die je uitgeeft. Met de punten kan je sparen voor gratis producten of een flinke korting. Ik koop best vaak bij de Kruidvat dus dit is een erg leuke actie van hun. Bij 90 punten heb je al een shampoo ter waarde van € 4,95 dacht ik. Omgerekend is een punt dus 5 cent waard.

Ook houdt Kruidvat je op de hoogte met dagelijkse aanbiedingen die alleen mensen met een voordeelpas krijgen. Maar je kan zelf aangeven of je die mail wilt ontvangen. Je kan kiezen uit: dagelijks, wekelijks of helemaal niet. Ik heb gekozen voor wekelijks want ik hou van koopjes en het zou zonde zijn als ik die mooie kortingen aan me voorbij zou laten gaan.

Het nadeel vind ik wel dat ik weer een extra pasje in mijn portomonaille heb zitten, ik mag er bijna wel een nieuwe bij kopen om al mijn pasjes in kwijt te kunnen.

Ik ben erg blij dat de Kruidvat deze kaart heeft uitgebracht want je kan lekker sparen en je hebt extra aanbiedingen. Hebben jullie al een Kruidvat voordeel kaart en wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Manon
  4 april 2011 at 07:39

  Ik heb de kaart inderdaad ook! Ik vind het wel leuk, ik kom ook regelmatig bij kruidvat dus zie wel of ik iets leuks bij elkaar gespaard krijg haha!

 • Reply
  Femke
  4 april 2011 at 11:27

  Ik heb hem ook gekregen! Bij de eerste keer kreeg ik 4 punten..Ik dacht.. leuk.. registreren.. Nu haal ik hem dus elke keer langs de kassa..(oftewel.. zij doen dat..) Nu heb ik ondertussen al 79 punten.. Koopverslaafd? Ja.

 • Reply
  Carolien
  4 april 2011 at 14:15

  Oh dat is eigenlijk hetzelfde systeem als de Love your body kaart van TBS! Ik vraag me eigenlijk af of ze dit ook hebben in België, ik moet morgen toch langs de kruidvat dus even kijken :)

 • Reply
  Beauty Spectacle
  4 april 2011 at 15:05

  Ik heb nu ook zoeen kaartje!
  Thanx!

 • Reply
  marayah
  4 april 2011 at 15:37

  Leuk leuk, ik heb er niet een maar misschien komt dat nog! :hearts:

 • Reply
  Jessica
  4 april 2011 at 16:37

  Hebben ze dit ook in België?

  • Reply
   Aranka
   4 april 2011 at 19:16

   Volgens mij was het alleen voor Nederland maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen.

 • Reply
  Silva
  4 april 2011 at 19:11

  Wat een slim idee! Ik ga er een halen!

 • Reply
  Marjolein
  4 april 2011 at 19:42

  Ik heb er ook eentje aangeschaft, maar het is ook wel fijn dat je aan het begin direct al gratis punten krijgt. Ik zou eigenlijk niet weten hoe ik ooit 90 punten moet sparen!

  • Reply
   Femke
   4 april 2011 at 20:42

   Marjolein, die heb je echt sneller bij elkaar als je denkt! Ik heb er binnen een week al 79… en dan heb ik niet eens echt uberveel geshopt..

 • Reply
  Pauline
  5 april 2011 at 15:29

  Ja, ik heb ‘m ook :) Kom daar wekelijks, dus vind het ideaal!

 • Reply
  Roos
  5 april 2011 at 16:02

  Ik heb hem ook, maar ik heb op het begin helemaal geen spaarpunten gekregen.. ;p

 • Reply
  Marlot
  6 april 2011 at 18:58

  Ik heb ‘m ook
  Het is wel een leuk idee :grin:
  maar is het is toch portemonnee en niet portomonaille?

 • Reply
  charlotte
  3 juni 2012 at 13:53

  Ik heb er sinds gister ook een!Maar als ik bij de kruidvat kom koop ik meestal maar een of twee dingen twv 4 euro ofzo, dus ik vraag me af of het echt wel zo snel gaat!
  Liefs, charlotte

 • Reply
  coby van Kempen
  1 september 2017 at 18:02

  ik heb 2 kaarten, en op alle 2 de kaarten staan punten , nu wil ik ze op een kaart zetten hoe gaat dit??

 • Reply
  Wil Loos
  16 september 2021 at 12:11

  Beste Hr./Mevr.
  Ik heb sinds enige tijd een klantenkaart maar er blijven maar 20 punten op staan, en in de winkel telt de kassa gewoon punten erbij. Nu zegt uw medewerker dat de kaart niet is geactiveerd.
  Kunt u mij vertellen hoe dat dat moet, of dat ik een stapje heb overgeslagen?
  MVGR.

 • Laat een reactie achter