Kruidvat The Master Parfumer For Him

Kruidvat The Master Parfumer For Him

Eigenlijk was deze post voor Vaderdag bedoeld, maar helaas kreeg ik deze super leuke en goedkope geuren pas na Vaderdag binnen. Omdat je naast Vaderdag je man, vriend of vader ook wel eens mag verwennen schrijf ik dit artikel gewoon alsnog. Kruidvat heeft namelijk een eigen geurlabel, The Master Parfumer met de lekkerste geuren, ook voor mannen. Voor de mannen zijn er nu twee nieuwe geuren die verrassend lekker zijn.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

Ik heb er echt een zwak voor, mannen die lekker ruiken. Het heeft gewoon een grote aantrekkingskracht op mij als een man lekker ruikt. Het hoeft heus niet een duur of luxe luchtje te zijn, tegenwoordig heb je voor weinig geld ook hele lekkere geuren. Zoals die van de Kruidvat! Voor vrouwen hebben ze ook hele lekkere varianten, zelfs eentje die naar La Vie Est Belle ruikt! En voor mannen komen er twee nieuwe geuren bij Wild Denim en Dark Tabacco.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

De flesjes zijn simpel maar klassiek vormgegeven. Het ziet er niet extreem luxe uit maar ook zeker niet goedkoop. Het is gewoon een simpele maar doeltreffende verpakking, vind het zeker niet lelijk. De flessen hebben trouwens een inhoud van 100 ml wat echt een flinke inhoud is. En daar betaal je echt maar een habbekrats voor.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

De nieuwe varianten hebben weer een perfecte harmonie van noten en akkoorden volgens Kruidvat zelf. Helaas kan ik niet precies de geurnoten vinden van deze geur, maar wel een grove omschrijving. Zelf zal ik ook nog wat geurinformatie proberen toe te lichten.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

The Master Parfumer Dark Tabacco For Him – € 7,99

Het merk omschrijft de geur als een met een gedistingeerde mix van iris, leder en amber. Het eerste wat ik denk bij deze geur is, La Vie Est Belle, alleen dan de zwaardere mannelijke variant. Dat maakt dat ik hem echt extreem lekker vind. Niet gek natuurlijk als La Vie Est Belle voor vrouwen één van je favoriete geuren is. Ik vind hem echt fantastisch, zo zouden alle mannen moeten ruiken. Een heerlijke warme geur met een bijzondere basis.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

The Master Parfumer Wild Denim For Him – € 7,99

De geur wordt omschreven als een nonchalante combinatie van lavendel, muskus en mos. Het klinkt als een bijzondere combinatie en ben dan ook heel erg benieuwd naar de geur. Zoals ik al dacht is dit de frisse variant van de twee, maar ook erg lekker. Je ruikt zeker het frisse van de lavendel terug, maar het mos ruikt naar een fris nat bos en de muskus zet het wat extra mannelijkheid terug. Ook deze is echt heel erg lekker.

Kruidvat The Master Parfumer For Him

Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen de twee, de ene is fris en de andere wat warmer en zwaarder. Beiden vind ik echt fantastisch lekker ruiken en zou ik zeker aanraden bij mijn vriend of vader. De geuren van 100 ml kosten maar € 7,99 en een flesje van 30 ml € 3,99. Het zijn eau de toilette’s dus hebben geen eeuwig leven, maar toch blijven ze goed hangen vind ik. Echt beide geuren zijn fantastisch, als je nog een geur als cadeau zoekt, ruik deze dan zeker weten eventjes. The Master Parfumer is een eigen Kruidvat merk en gewoon bij de Kruidvat te koop. Jullie ervaring met geuren van de Kruidvat?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  manon
  28 juni 2016 at 09:03

  Deze geurtjes lijken mij wel erg lekker! Leuk om cadeau te doen.

 • Reply
  Varenka W
  28 juni 2016 at 10:57

  Kruidvat heeft zulke lekkere geuren van de Master Perfumer!
  Zowel voor damens als voor heren.
  Lekker ruiken hoeft zeker niet duur te zijn in dit geval.
  Sommige goedkopere geuren ruiken zo synthetisch maar deze zijn werkelijk goed.
  Okay….af & toe ff bij spuiten, maar voor deze prijs, en ze hebben ook nog handige tas verstuivers dus dat is geen probleem.
  Ook de verpakking ziet er mooi clean uit vind ik persoonlijk.
  Goed gedaan en leuk dat je hierover (voor de mannen….) reviewd

 • Reply
  chucky1012
  28 juni 2016 at 17:06

  Het ziet er mooi uit!
  Klinkt goed.

 • Reply
  Mariska
  28 juni 2016 at 18:24

  Vooral die eerste lijkt me heel lekker, met de oranje verpakking. Hou wel van zware mannengeuren :)

 • Reply
  femketje
  28 juni 2016 at 18:38

  ik heb zelf de zwarte/grijze variant voor manlief meegenomen, zo lekker :D

 • Reply
  Mariëlle
  29 juni 2016 at 09:09

  Ik heb er nu één in de mini variant, maar wil nu graag nog de oriental variant. Later ga ik er vast nog meer kopen hihi!

 • Reply
  Renée
  29 juni 2016 at 11:59

  Klinken allebei heerlijk, vind het ook helemaal geweldig als een man lekker ruikt haha. Ik heb zelf ook een aantal luchtjes van het Kruidvat regelmatig op, Yasmin Blush en de nieuwe Oriental Summer zijn mijn favorieten. Krijg er ook altijd complimenten over, ze ruiken heerlijk en voor die prijs hoef je het niet te laten. Word ook altijd helemaal blij als ze weer een nieuwe variant hebben haha. Die dupe voor La Vie heb ik zelf ook, inderdaad ook heerlijk.

 • Reply
  rachel
  29 juni 2016 at 13:37

  klintk goed dus ik gaat eens ruiken :D ik houd van zware mannen luchtjes en manlief ook

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 juni 2016 at 13:38

  Ik vind dit zelf zo’n leuke kado ideeën voor mannen :)

 • Reply
  Manuela
  14 februari 2018 at 15:36

  Ik ben nu wel heel benieuwd welk nr van de dames geuren naar la vie est belle ruikt….. wie kan me helpen?

 • Laat een reactie achter