Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat is zo een winkel waar ik altijd even binnen schiet omdat ze een groot assortiment hebben met veel leuke dingen voor fijne prijzen. Sinds vorig jaar heeft Kruidvat onder een andere naam een hele mooie bodycare collectie gelanceerd: Spa Secrets. Deze collectie bestond uit drie verschillende geuren en vanaf nu is daar een nieuwe geur bij, Magic Of Brazil! En ik kan je alvast vertellen, hij is echt heerlijk!

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil
Wellicht ken je de Spa Secrets lijn al van de bestaande geuren. Ik ben groot fan van de collectie omdat ze echt heerlijke producten hebben (dan vooral de geur) voor een hele fijne prijs. Ik vind het ook ontzettend leuke producten om cadeau te geven, vooral omdat ze er zo luxe uitzien en helemaal niet goedkoop van de Kruidvat. De hele collectie van Magic Of Brazil staat uit:

 • Shower Nectar 250 ml – € 2,99
 • Shower Foam 200 ml – € 3,99
 • Body Scrub 200 ml – € 3,99
 • Body Oil 250 ml – € 4,99
 • Body Oil-in-Cream 250 ml – € 4,99

Zoals je ziet een heel breed aanbod dus! Ik ben groot fan van deze lijn geworden door de heerlijke zoete geur. De lijn is geinspireerd op het Banho ritueel uit Brazilië. De geur heeft een heerlijke toevoeging van açaï best en maracuja. Echt, hou je van zoete geuren moet je deze zeker even ruiken!

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Shower Foam

Ik maak er geen geheim van dat ik echt dol ben op shower foams. Ik vind het echt een feestje om me onder de douche te hullen in een heerlijke laag schuim. Douche foams waren een lange tijd alleen in dure varianten te koop maar nu heb je ze ook voor een erg fijne prijs!

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

De foam komt als een gel uit de verpakking waarna het in aanraking komt met water zich omtovert tot een heerlijk geurend schuim. Na het douchen ruik je echt heerlijk naar deze geur zonder dat je huid trekkerig of droog aanvoelt.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Shower Nectar

Nieuw in de collectie vinden we een shower nectar, waar ik geen idee van had wat het nou eigenlijk moest zijn. Maar de naam verklapt het al een beetje, de structuur van de zeep is een beetje nectar/honingachtig. De geur is in ieder geval heerlijk aanwezig, erg lekker!

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Met het aanbrengen van de nectar op de huid moet je een beetje oppassen, want hij is echt heel erg dun. Je kunt hem bijvoorbeeld in een puff doen om niet alles meteen in het doucheputje te laten verdwijnen. In aanraking met water veranderd de nectar in een heel zacht melkachtig schuim.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Body Oil

Tegenwoordig zijn oliën voor het lichaam helemaal hot, maar ik snap die hype persoonlijk nog steeds niet helemaal. Ik vind het toch nog een beetje eng een vette en glibberige olie aan te brengen op het lichaam. Maar Kruidvat verzekert ons dat deze olie droog aanvoelt op de huid en niet plakt.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Die olie voelt heel licht aan en smeert heel makkelijk uit over de huid. In het begin voelt de huid wel een beetje plakkerig en vettig aan, maar na een tijdje is dat helemaal verdwenen en blijft er een hele zachte en droge huid achter die lekker ruikt.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Body Oil-in-Cream

Dit is niet een normale body cream, nee deze body cream is verrijkt met een olie voor extra voeding voor de droge huid. Nu heb ik zelf geen droge huid, maar het lijkt me wel erg prettig als je dat wel hebt en er wat extra verzorging is. De body cream zit in een prachtige pot die makkelijk in gebruik is.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

De body cream heeft een hele rijke en dikke substantie die gelukkig wel snel met de huid samensmelt. De eerste keer wrijven slaat de crème een beetje wit uit op de huid, maar dat is met verder masseren zo verdwijnen. De crème is heel rijk waardoor je ook nog lang een vettige en plakkerige laag blijft voelen van de olie, dat vind ik persoonlijk wel minder. Maar de geur is weer fantastisch.

Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil

Ik vind de Spa Secrets Magic Of Brazil een hele mooie en goede toevoeging aan de bestaande collectie. De geur vind ik echt geweldig en wordt er helemaal vrolijk van in de badkamer. Persoonlijke favorieten zijn de douche foam en de shower nectar en ik ben ook nog erg benieuwd naar de scrub. De collectie is vanaf nu te koop bij de Kruidvat filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. De vorige ruiken stuk voor stuk zalig en vind ik prettig in gebruik.
  Deze kleur is nóg mooier zeg! :-)
  De geur klint zo ontzettend goed, jammer dat ik ‘m vandaag gemist heb toen ik bij ’t Kruidvat was.

 2. Ze zien er echt zo leuk en knallend uit! Ik ben echt dol op douchefoams dus deze ga ik zeker proberen. Echt een feestje onder de douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *