Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Sinds de Spa Secrets producten bij de Kruidvat te koop zijn ben ik al enthousiast over deze producten en schreef er dan ook elke keer weer enthousiast over. Laatst kreeg ik een pakketje binnen met nieuwe producten binnen de Spa Secrets lijn, namelijk body mists in drie verschillende geuren. Je kan je voorstellen dat ik als groot fan erg benieuwd was naar de aanvulling van het assortiment.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Volgen jullie mij al op Instagram?

Spa Secrets is een merk van Kruidvat maar dan onder een andere naam. Het moet op deze manier leuker zijn om te geven en ik denk dat dat een hele slimme stap is. Zo een verpakking geeft natuurlijk leuker dan dat er Kruidvat groot op staat. Gelukkig hebben de producten wel een Kruidvat prijskaartje en zijn heel erg goed te betalen. In totaal zijn er drie verschillende lijnen met elk hun eigen geur en ik ben groot fan van de gele en roze lijn, maar de blauwe lijn mag er ook zeker zijn maar is wat minder zoet en ik ben vooral een zoete fan.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

De verfrissende body mists zijn de nieuwste producten in de Spa Secrets lijn en geven de huid nieuwe energie. De body mists zijn allemaal limited edition en zijn eigenlijk gemaakt om de geur meer kracht te geven op een lekkere zomerse dag. Ik vind het echt heerlijk om de producten na het douchen op me te sprayen als verkoeling of tijdens het zwemmen bijvoorbeeld. Heel bijzonder en verzorgend zijn de body mists niet, het is eigenlijk pure alcohol met een geurtje die je op je sprayt. Zelf heb ik daar geen last van en vind het vooral heel erg lekker.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

De flesjes hebben een inhoud van 150 ml waar je zeker een hele tijd mee vooruit kunt. Ze hebben een hele fijne verstuiver waarmee je een hele fijne nevel over je heen krijgt. Zelf vind ik het lekker om ze met dit warme weer in de koelkast te bewaren zodat het extra verkoelend is om op te sprayen. Wel een tipje, aangezien de meeste geuren (vooral de roze en de gele) erg zoet zijn zou ik ze niet op sprayen als je ergens heen gaat waar veel wespen zijn. Uit ervaring spreek ik dat wespen dat heel interessant vonden, haha.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Spa Secrets Wisdom Of India Body Mist – € 3,99

De Wisdom Of India lijn ruikt naar witte lotus en is verrijkt met sesam olie, alhoewel je dat amper in dit product terug vind. Het is een hele frisse en zachte geur waar veel mensen van houden, ik vind hem lekker maar die andere twee net even wat lekkerder.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Spa Secrets Magic Of Brazil Body Mist – € 3,99

Deze geur is echt zo ontzettend lekker, hij ruikt namelijk naar maracuja en açaibessen. Hij is echt heerlijk warm zoet en vind hem best wel chique ruiken, heb zeker niet het idee dat ik een goedkoop product in handen heb, kan me hier wel mee in blijven sprayen, zo lekker!

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Spa Secrets Miracles Of Bali Body Mist – € 3,99

Dit is echt mijn all-time favoriete geur, de geur van frangipani en kokosnoot water. Weet je nog dat je moeder je vroeger insmeerde met de after sun van de Yves Rocher? Nou zo ruikt deze body mist en ik vind het echt geweldig. Sinds ik hem heb spray ik me er de hele tijd onder, omdat het lekker ruikt en ook nog eens heel erg verfrissend is!

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Body mists hebben natuurlijk niet zo een sterke kracht qua geur als een parfum of een eau de toilette, maar ik moet zeggen dat je deze echt uren na het uitspuiten nog steeds ruikt. Nu moet ik er ook wel bij zeggen dat de geuren vrij heftig zijn en dat waarschijnlijk ook langer ruikt of bewust van bent. Ik vind de body mists echt een aanvulling op het bestaande assortiment en vind het bijna jammer dat ze niet vast in het assortiment zitten. De Spa Secrets Body Mist in de drie verschillende geuren zijn nu bij de Kruidvat te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Zijn dit nieuwe producten? Die roze versie heb ik volgens mij al dik een jaar of zelfs langer… (kan me vergissen hoor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *