Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Sensitive 0% Micellair Water 3 In 1

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 1_zpsinsexqdy.png

Een micellaire make-up remover is niet weer weg te denken uit mijn reinigingsroutine. Steeds meer merken komen met een micellaire reiniger, maar de huismerken bleven een beetje achter. Maar ik heb goed nieuws voor jullie, in de nieuwe Sensitive 0% lijn van Kruidvat vinden we een budgetproof micellair water! Ik vertel jullie er snel meer over, is hij net zo fijn als die van Garnier?

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1_zps0ot7fao4.png

Wat een micellaire reiniger is hoef ik jullie volgens mij niet meer uit te leggen. Maar even voor de opfrissing: een micellair water werkt eigenlijk als een soort magneet, het stofje micel trekt het vuil aan als een magneet en zorgt ervoor dat het vuil van de huid wordt verwijderd. Heel simpel, maar heel doeltreffend. Tot nu toe hadden alleen de echte merken een micellair water, maar nu heeft Kruidvat er ook ééntje voor een fijne prijs.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 3_zpslxwfphlk.png

Het is logisch dat Kruidvat kiest voor een micellair water in hun Sensitive 0% lijn, want een micellair water is ontzettend zacht voor de huid maar werkt wel als een trein. Tenminste als je de goede te pakken hebt. Mijn persoonlijke favoriet tot nu toe waren die van Vichy en Garnier, maar ben benieuwd of deze van Kruidvat ook tot mijn favorieten kan behoren! Hij is in ieder geval wel mild voor de huid want bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 4_zpsda3iyy8p.png

Kruidvat claimt dat het een micellair water is met een 3 in 1 werking. Dan ben ik altijd wel benieuwd wat het nog meer doet dan reinigen. Naast het reinigen belooft het ook nog de huid te zuiveren en te verfrissen. Stiekem niet geheel onvoorspelbaar, want dat beloven de andere micellaire waters ook, maar het staat natuurlijk wel leuk op de verpakking.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 7_zpsn2wwjr6w.png

Ingrediëntenlijst van de Kruidvat Sensitive 0% Micellair Water 3 In 1. Ziet er allemaal best prima uit en er zitten inderdaad geen parfum, kleurstoffen en alcohol in.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 2_zpsq9cfwpap.png

De inhoud van de fles is 250 ml wat een prima inhoud is, zelfs iets meer dan de normale flessen van Nivea, L’Oréal en Vichy, die hebben maar 200 ml. Maar Garnier heeft natuurlijk wel een grotere fles met 400 ml, maar deze van Kruidvat is in verhouding nog een stuk goedkoper. De verpakking vind ik er voor de rest clean uitzien, het past wel bij Kruidvat. Maar iets spannender had het wel gemogen.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 6_zpstbae6trp.png

Voor de rest is de verpakking wel handig in gebruik, de handige grote dop is ideaal om je watje op te leggen om het product op te nemen zonder te knoeien.

Maar dan hebben we natuurlijk het belangrijkste punt, werkt het fijn? Ja, dat doet hij zeker! Hij haalt met gemak alle make-up weg zonder mijn huid te irriteren. Wel moet ik erbij zeggen dat het met de Garnier allemaal net iets makkelijker gaat, maar dat is een ervaring die je opvalt als je al lang het product van Garnier gebruikt. Als je deze voor het eerst gebruikt zal je daar zeker niets van merken, je moet misschien één keer meer vegen. Waar hebben we het eigenlijk over, maar ik wil wel aangeven dat die van Garnier toch iets krachtiger is, maar het is een minimaal verschil.

 photo Kruidvat Micellair Water 3 In 1 5_zpszx8eucch.png

Eindelijk is er een budgetvriendelijke variant van een micellair water, want je betaald voor deze fles van 250 ml maar € 2,49 wat echt geen geld is. Ik kan jullie hem van harte aanraden, ook voor de wat kleinere portemonnee die graag een micellair water wil gebruiken. Wat vinden jullie van de Kruidvat Sensitive 0% Micellair Water 3 In 1?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Dit lijkt me een hele fijne budgetvariant. Prettig dat deze reiniger geen parfum, alcohol en kleurstoffen bevat. Momenteel gebruik ik een Micellair Reiniger van Nivea. Een klein toppertje! Ik heb er nog één in de kast staan van het merk Ganier. Daar ben ik behoorlijk nieuwsgierig naar. Met name, omdat jij er zo positief over bent.

 2. Hoi Aranka,
  In de laatste lief dagboek en lezeressen had jij laatst een armband van buddha to buddha om, zou jij mij willen vertellen welk model/nummer dit is? Ik vind m namenlijk echt onwijs tof en ik zou het graag willen weten!
  Alvast bedankt!

  1. Als het goed is, is het de J081 Chain Special Junior. Ik ben er zelf ook nog elke dag blij mee! Heb hem al 1,5 jaar om en hij is nog steeds erg mooi!

 3. Klinkt wel goed! Ik gebruik nu die van Bioderma en dat is echt pure liefde, maar zo moeilijk te verkrijgen hier (en duur). Als die op is ga ik maar eens naar deze van Kruidvat kijken. Fijne review!

 4. Momenteel gebruik ik deze ook, voorheen altijd Garnier. Ik vind hem verrassend goed werken, soms merk ik wel na het douchen dat er nog wat mascara onder mijn ogen zit, maar dat gebeurd bij Garnier ook wel eens. Hele fijne review!

 5. Dit lijkt me een heel fijn product! Ik ben al een tijdje fan van de sensitive lijn van Kruidvat, maar deze had ik nog niet geprobeerd. Die gaat mee in m’n mandje volgende keer! :D

 6. Ik gebruik nu die van Nivea, en heb de anderen nog niet geprobeerd. Ik ben wel benieuwd naar deze! Als deze net zo goed is als de anderen, ga ik echt niet om 1x meer vegen of om de naam van het merk een duurdere kopen ;)

 7. Wil dit al tijden proberen, maar vond de flessen altijd wat prijzig. Deze ga ik zeker kopen nu na jouw goede ervaring. Het is dus een totale vervanging van je make-up remover? Of gebruik je voor je ogen nog een normale remover?

 8. Aangezien ik mijn oogmake-up er toch altijd eerst afhaal met olie (want zelfs niet-waterproof mascara krijg ik echt er niet goed af zonder olieproducten, meestal gebruik ik gewoon goedkope baby olie), zal mijn volgende fles micellair water zeker die worden: stuk goedkoper dan garnier en voor gezichtsmake-up (foundation en blush) lijkt het me dat ie net zo goed werkt. De ingrediëntenlijst is ongeveer identiek aan die van Garnier. Waarom meer betalen voor hetzelfde?

 9. Hmm ik ben helemaal in love met de roze variant van granier en ik denk dat ik dat ook maar even hou zo. Dit reinigings water is voor mij echt een oplossing. Veel fijner dan andere reinigingsproduchten! Ik vind het wel goed van kruidvat dat ze ook een variant op de markt brengen. Zeker als deze prima werkt en een leuk prijsje heeft! Echt wat voor mn zusje!

 10. Ik zag hier al eerder een review over op een andere pagina en ik ben wel benieuwd. Op het moment gebruik in Nivea en die vind ik ook prima. Nu heb ik daar nog een fles van in de voorraad maar ik twijfel om die van garnier eens te proberen of Kruidvat.

 11. Nog steeds op zoek voor eentje aan te schaffen om mee te nemen op reis misschien toch wel even overwegen deze te kopen…

 12. Voor het eerst gebruik ik micellair water (Kruidvat). Deze keuze, omwille van de non-parfum, alcohol en kleurstoffen. Ik heb de enorme fout gemaakt met vaak gezichtsreinigers te kopen die alcohol bevatten (voor mijn vette, soms probleemhuid ondanks mijn 34 jaar), die gaven rode irritaties en mijn huid werd ook enorm vochtarm, daardoor oogde ze dof en ongezond, ze jeukte en voelde ‘kwetsbaar’. Ik ben zo enorm dankbaar voor micellair water, omdat die de natuurlijke balans van de huid behoudt, ook de dag/nachtcrèmes voor vette huid (met alcohol) heb ik weggegooid, naar eigen ervaring zijn milde verzorgingsproducten zoals micellair water véél beter voor de huid dan al die alcoholhoudende troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *