Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Mij maak je helemaal gelukkig met een lekkere en goed ruikende shower gel. Kruidvat is hard aan de weg aan het timmeren met vernieuwde douche en bad producten. Ook in de lijn Pure & Nature komen twee nieuwe showergels en een showercrème in heerlijke natuurlijke geuren. Ik vertel je graag over deze nieuwe producten voor onder de douche!

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Kruidvat lanceert twee nieuwe showergels en een showercrème, ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. De verpakkingen vind ik er op het eerste gezicht prachtig uitzien en totaal niet Kruidvat-achtig. De producten stralen best wat luxe uit en passen perfect bij het biologische en natuurlijke beeld wat Kruidvat wat deze lijn wil.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

De producten beloven een aantal dingen met deze producten:

  • Milde reiniging op basis van plantaardige wasactieve stoffen
  • Zonder synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Zonder siliconen, paraffine- en minerale olie
  • Dermatologisch goedgekeurd

De beloften van de producten klinken goed en als je echt last hebt van een gevoelige huid kun je ook nog met de 0% parfum variant aan de slag. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd hoe de producten hun werk doen en misschien nog wel belangrijker, hoe ze ruiken!

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Kruidvat Pure & Nature Refreshing Shower Gel Aloë Vera & Matcha – € 2,49

Dit is een vitaliserende douchegel met bio-aloë vera en bio-matcha en moet je meteen een heerlijk fris gevoel geven. Zelf ben ik gek op aloë vera producten omdat ze meestal de huid goed voeden en vooral heel erg fris en schoon laten aanvoelen. Matcha kon ik niet meteen thuisbrengen wat dat was maar Google wijst mij er op dat het een groene thee uit Japan is.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Wat me meteen opvalt aan de ingrediëntenlijst is dat hier vrij veel aloë vera in zit maar ook parfum. Dit vind ik best apart omdat het product amper ruikt. Het heeft een semi frisse geur, maar als ik eerlijk ben vind ik de geur niet heel erg lekker. Het is een beetje apart kruiderig door de groene thee denk ik. Ik denk dat je de geur dus echt even moet ruiken voordat je er een voorstellen van kan maken.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Kruidvat Pure & Nature Pampering Shower Cream Vanilla & Orange – € 2,49

Dit is een rijk verzorgende douchecrème met bio-sinaasappelextract en bio-vanille, wat mij meteen een goddelijke combinatie lijkt. Ik ben namelijk gek op de geur van sinaasappel en de geur van vanille. Samen lijkt het me dus ook een hele lekkere combinatie waar ik me graag mee onder de douche was.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Op de achterkant van de verpakking vind je meer informatie over het product en wat ik eigenlijk al verteld had. Ook zie je natuurlijk de ingrediënten. Leuk om te zien dat de vanille en sinaasappel er best in grote hoeveelheden in zit. De geur is trouwens ook echt super lekker en voelt lekker warm en comfortabel aan op de huid. Zeker een aanrader deze variant!

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Kruidvat Pure & Nature Sensitive Shower Gel Sunflower & Olive Oil – € 2,49

Dit is de laatste en dan ook de ongeparfumeerde douchegel met bio-zonnebloemolie en bio-olijfolie. Hij is ook nog eens pH-neutraal en reinigt de huid bijzonder mild, zonder deze uit te drogen. Ik weet niet waarom, maar ik denk bij deze variant meteen aan een mix van olijf- en zonnebloemolie, tenminste dan de geur.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Maar daar is niets van waar, het product heeft een hele zachte en lekker geur dat absoluut niets weg heeft van de olie geur waar ik meteen aan moest denken. De showergel voelt lekker zacht aan op de huid en reinigt prettig. Op de ingrediëntenlijst vind je inderdaad nergens parfum terug komen en wel best veel voedende ingrediënten.

Kruidvat Pure & Nature Shower Gels

Ik ben best enthousiast over de Kruidvat Pure & Nature Shower Gels, ze hebben een leuke prijs, zien er goed uit en hebben een prettige werking. Vergelijk ze natuurlijk niet met een Rituals douchegel, maar voor de prijs van € 2,49 heb je zeker een heel leuk product. Vooral van de Vanille en Sinaasappel variant ben ik fan! De Kruidvat Pure & Nature Shower Gels zijn vanaf nu te koop bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ze lijken me echt heerlijk en die vanille orange lijkt me helemaal heerlijk. Als ik het zo hoor aan de naam doet het me denken aan een split ijsje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *