Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Moments Of Me

Afval update: we zijn weer begonnen

Een moment voor jezelf hebben is ontzettend belangrijk en dat vindt Kruidvat ook. Ze lanceren daarom een hele nieuwe bodycare lijn, Moments Of Me met drie verschillende geuren. Ga even weg van alle drukte en neem lekker een momentje voor jezelf, dat kan perfect met deze heerlijke producten voor in bad of onder de douche. Ik vertel je graag meer over deze budgetvriendelijke producten!

Afval update: we zijn weer begonnen

De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren: zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt rijkelijk gevoed door alle heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten. Klinkt als pure verwennerij voor in de badkamer. Ik vertel je wat meer over de geuren:

Absolute harmonie

Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd. Met deze producten ben jij de hele dag in control.

Ultieme ontspanning

Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de tweede geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus. Even heerlijk uitrusten is een piece of cake met deze producten. Zen is voortaan jouw nieuwe toverwoord.

Pure frisheid

Instant energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende en heerlijke eucalyptusgeur. Even het perfecte moment voor jezelf met essentiële oliën, waarna jij de hele dag vol energie zit. Dát is wat deze Moments of Me lijn met je doet. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit.

Afval update: we zijn weer begonnen

Kruidvat Moments Of Me Balance Bath Bomb – € 1,89

Als ik het woordje bath bomb hoor moet ik echt meteen aan LUSH denken, alleen deze variant van de Kruidvat is echt een stuk goedkoper. Het mag er dan wel niet zo feestelijk uitzien, maar de werking in bad is zeker vergelijkbaar. Deze bruisbal laat je badwater en badkamer heerlijk naar sinaasappel ruiken en geeft het water een oranje kleur. Echt even puur genieten en ontspannen in bad. Denk dat deze geur vooral erg lekker is in de lente en zomer.

Afval update: we zijn weer begonnen

Kruidvat Moments Of Me Balance Salt Scrub – € 2,49

Ik ben een groot fan van scrub! Moet wel toegeven dat ik het in de winter minder vaak gebruik dan in de zomer, maar ik vind het heerlijk om mijn lichaam eens goed onder handen de nemen met een lekkere scrub. Deze zoutscrub met de verfrissende geur van sinaasappel maakte me dan ook erg benieuwd.

Afval update: we zijn weer begonnen

Ik vind de geur van sinaasappel trouwens echt heel erg lekker, dat maakt me misschien ook al enthousiast. Ik had verwacht dat het een vrij grove scrub zou zijn als Rituals maar hij voelt heel zacht aan op de huid maar levert wel het gewenste resultaat. Je huid blijft heerlijk zacht achter zonder een vettig laagje, ik ben enthousiast!

Afval update: we zijn weer begonnen

Kruidvat Moments Of Me Balance Shower Gel – € 1,99

Omdat we nu helaas geen bad meer hebben ben ik op de douche aangewezen en vind ik het dan ook weer veel belangrijker een lekkere douchegel te gebruiken. Normaal trakteerde ik me op een lekker geurend bad en was de douche voor de vlugheid, maar nu moet ik mezelf ook eens in de watten leggen onder de douche.

Afval update: we zijn weer begonnen

Deze shower gel is vrij dun en voelt erg licht aan, maar geurt enorm. Je ruikt meteen de zoete sinaasappelgeur en dat vind ik echt heel erg lekker. De shower gel smelt meteen samen met de huid en laat een zacht schuim achter. Prima om je even mee te verfrissen maar stiekem heeft een foam toch mijn voorkeur.

Afval update: we zijn weer begonnen

Kruidvat Moments Of Me Balance Bath Oil – € 2,99

Eerlijk? Eigenlijk ben ik nooit zo een fan van badolie geweest, mede door het vettige laagje wat het meestal achter laat op de huid. Helaas weet ik niet hoe deze olie werkt omdat ik hem niet heb kunnen uittesten, maar wat ik wel weet is dat hij erg sterk ruikt, je bad zal dus zeker voorzien worden van een heerlijke zoete geur.

Afval update: we zijn weer begonnen

Ik vind de Kruidvat Moments Of Me een hele leuke toevoeging aan het assortiment, zeker omdat de prijzen allemaal liggen tussen de € 1,89 en € 2,99, het is dus heel erg goed betaaldbaar. Alleen echt luxe en bijzonder vind ik het er niet uitzien, soms wil ik dat ook wel een beetje terug voor als ik tijd voor mezelf neem. Eerlijk gezegd zie ik dit toch meer als alledaagse producten die prettig zijn, maar niet bijzonder. Voor dat bijzondere momentje zal ik toch liever voor de Kruidvat Spa Secrets gaan. De Kruidvat Moments Of Me collectie ligt vanaf nu in de winkels.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Heerlijk zeg! Wat leuk dat na de ‘luxere’ merken als Rituals en Lush nu ook winkels als Kruidvat een selfcare lijn uitbrengen. Het is inderdaad superbelangrijk om die tijd voor jezelf te pakken! Goede reden voor een bezoekje aan de Kruidvat ?.

  2. Ziet er best goed uit toch? Inderdaad niet heel bijzonder luxe maar voor alledaagse douche beurten vind ik dit echt wel wat hebben. De geur lijkt mij van deze lijn in ieder geval super lekket. Zou je bad olie ook op een washandje kunnen gebruiken denk je? Of zou dat te heftig zijn voor je huid…

  3. Ik vind de verpakking wel goed bij Kruidvat passen, al word ik er inderdaad niet heel warm van. Het ziet er wel heel vrolijk uit verder en het lijken me prima producten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *