Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Kruidvat lanceert hun eigen make-up collectie met hele fijne lage prijzen. De Kruidvat make-up collectie bestaat uit een behoorlijk aantal producten waarmee je een hele look kunt maken. Je snapt natuurlijk wel dat ik ontzettend benieuwd was naar de kwaliteit. Ik hoorde al wat negatieve verhalen en ben dus heel benieuwd wat ik er zelf van vind.

In totaal komt Kruidvat met vier mascara’s op de markt en dit is er eentje van. Er is ook nog een waterproof variant van deze te krijgen en een mascara voor meer krul. Daarnaast is er nog een kleine mascara om je kleine haartjes mee te pakken.

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Het valt mij als eerst op dat ik de verpakking er best mooi uit vind zien. Het doet mij een beetje denken aan een mix van Essence en Catrice. Qua opmaak is het namelijk ook een beetje hetzelfde. Het zou mij trouwens ook niet verbazen als het uit dezelfde fabriek komt.

Op de voorkant zien we de tekst staan ‘Maxx Drama Volume & Length Mascara’. Ik ga er dus vanuit dat het een mascara is die voor veel volume en lengte zorgt.

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Op de achterkant vinden we wat meer informatie over het product. De kleur belooft ultra black te zijn, iets wat ik zelf prettig vind, want zwart is soms helemaal geen zwart. Daarnaast is de mascara ook vegan en dermatologisch goedgekeurd.

De mascara heeft een inhoud van 12 ml wat best een behoorlijke hoeveelheid heeft. Voor de rest staat er nog uitgelegd wat de mascara doet en belooft. Zo belooft de mascara dramatisch volume en lange wimpers. De mascara heeft een intens zwarte crèmeformule en zorgt er met de vezelborstel voor dat je wimpers het gewenste resultaat krijgen. Ik ben benieuwd.

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara
Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Kruidvat heeft gekozen voor een klassiek mascara borsteltje, ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. De kleur belooft intens zwart te zijn, maar de kleur van de formule verraad het al dat het meer donkergrijs dan zwart is. Dat kun je goed op de eerste foto zien met de zwarte ondergrond van het steeltje van de mascara.

Ook vind ik dat de mascara vrij nat en flexibel is. Wellicht is dat de crème structuur, maar ik ben er niet echt heel erg blij mee. De borstel zit vol overtollig mascara wat vaak voor klontjes zorgt.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara.

Zo op het eerste gezicht ben ik best tevreden, maar in praktijk was ik dat minder. Ik heb best wel wat keren de mascara aan moeten brengen voordat ik dit resultaat kreeg. Waar ik ook bang voor was gebeurde, de mascara klontert best wel en ik heb dit zoveel mogelijk proberen weg te ‘kammen’.

Omdat ik zelf zwarte wimpers heb merk ik niet dat de mascara niet intens zwart is, maar wellicht zie je dat beter als je blonde wimpers hebt. Ook voelen mijn wimpers niet lekker zacht aan maar heel erg korrelig.

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Van een afstandje vind ik de mascara niet heel erg mooi. Mijn wimpers zien er rommelig en klonterig uit. Gedurende de dag merk ik ook dat de krul steeds minder wordt en het een beetje inzakt.

Gelukkig brokkelt en loopt de mascara niet uit, je hoeft dus niet bang te zijn voor panda ogen. Ook het verwijderen gaat gemakkelijk met een normale make-up remover.

Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara

Heel eerlijk, ik heb niet een hele positieve ervaring. Kruidvat heeft mij niet weggeblazen met hun eigen merk mascara. Ik hoorde al niet al te positieve verhalen en wat betreft de mascara kan ik dat bevestigen. Dan zou ik voor datzelfde of minder geld voor een variant van Essence of Catrice gaan.

De Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara is in speciale displays bij Kruidvat te koop voor € 3,99. Hebben jullie al iets van de Kruidvat eigen merk make-up geprobeerd en wat vonden jullie daarvan?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  rachel
  25 maart 2020 at 10:00

  weer een jammer gevalletje dus, ben wel blij met je review want heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan en dus nu blij dat ik hem niet gekocht heb

 • Reply
  Mariska
  25 maart 2020 at 11:21

  Ah jammer, was hier zo benieuwd naar! Maar misschien dat ik dan toch de waterproof variant ga proberen aangezien dat vaak bij mijn wimpers net wat beter werkt.

 • Reply
  chucky1012
  25 maart 2020 at 11:59

  Jammer 😭
  Maar goed dit is een eerlijke en fijne review.
  Helaas kan niet altijd alles goed zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Kelly
  25 maart 2020 at 16:55

  Meh, ik word ook niet zo heel enthousiast! Ziet er ook wat korrelig uit.

 • Reply
  Laura
  25 maart 2020 at 20:03

  De mascara primer vond ik zelf wel fijn! De overige producten trekken verder niet echt mijn aandacht. Ik hou het wel bij essence mascara 😀

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  26 maart 2020 at 11:02

  Ik vind het heel vervelend als je een mascara niet makkelijk af kan halen, fijn dat deze mascara dat niet heeft! Hij ziet er inderdaad wel een beetje korrelig uit, verder geeft die wel mooi lengte.

 • Reply
  Tessa
  26 maart 2020 at 14:35

  Jammer dat de mascara wat tegen gevallen is

 • Reply
  jennifer
  26 maart 2020 at 17:40

  Wat fijn, zo een eerlijke review! Hopelijk komen er meer reviews van andere Kruidvat make up artikelen van je, want ik ben stiekem nog steeds nieuwsgierig naar hun producten :)

 • Reply
  Fleur
  26 maart 2020 at 19:57

  Ik heb twee van de blushes en die vind ik echt een heel mooi resultaat geven.

 • Laat een reactie achter