Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Eén keer per jaar heeft Kruidvat een té gekke actie qua make-up. Een paar dagen 1 + 1 gratis op alle make-up. Ze maken het altijd een paar dagen van te voren bekend en dit jaar mag ik het als één van de eersten aan jullie vertellen. Want hou je vast, op vrijdag 24 juli, zaterdag 25 juli en zondag 26 juli geeft Kruidvat make-up voor een habbekrats weg. Op alle make-up geldt namelijk 1 + 1 gratis. En met zo een actie moet je natuurlijk inslaan. Ik geef een paar fijne tips waar je zeker even naar moet kijken!

Goed, je staat dus in de Kruidvat – en met deze actie is het altijd ontzettend druk – en je weet niet wat je eigenlijk moet hebben. Ik geef je een aantal tips van mijn favoriete make-up producten die je gewoon bij de Kruidvat kan kopen! De actie geldt trouwens ook online in de webshop, dan hoef je dus niet te drukken voor de schappen om het juiste item te bemachtigen.

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Maybelline The Nudes Palette – € 15,99

Hij is ontzettend populair dus het is nog maar de vraag of hij er staat. Maar dit is echt een prachtig palette met goede kwaliteit oogschaduw en ze zijn nude. Dus het is een palette die je elke dag veilig kunt gebruiken. Heb je nog niet zo een soort palette in je bezit? Scoor deze dan zeker! – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

MUA Paletten – € 5,99

Ik ben echt gék op de paletten van MUA en als je de kans krijgt moet je ze ook zeker scoren. De nieuwe paletten zoals het Romantic Efflorescene palette, Spring Break palette en het Poptastic palette zijn helemaal geweldig. Maar de klassieke Undress Me en Undress Me Too paletten zijn ook geweldig!

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara – € 14,99

Deze mascara is echt heilig bij mij, maar ligt nu helaas in mijn opgemaakt bakje. De reclame schrikt je misschien een beetje af door plakkende wimpers en poppenogen effect. Maar daar is in het echt helemaal niets van waar. Hou je van lekker veel volume, dan is deze mascara echt wat voor jou. – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

L’Oréal Infallible 24H Matte – € 15,99

Mijn holy-grail op het gebied van foundation. Ik heb echt mijn perfecte foundation gevonde. De Infallible 24H Matte is echt een geweldige foundation. Hij heeft de juiste kleur, een mooie dekking, blijft goed matte en ziet er ook nog eens heel natuurlijk uit. Ik ben trouwens niet de enige die lyrisch is over deze foundation, zoek maar eens andere reviews op! – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Rimmel Provocalips – € 11,99

Wil je een lipstick die echt lang blijft zitten maar die zo makkelijk aanbrengt als een lipgloss? Dan zit je met de Provocalips van Rimmel helemaal goed. Ze hebben 6 super toffe kleuren waar er voor iedereen wel wat bij zit. Ik ben fan – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Essence The Gel Nail Polish – € 2,59

Gellak is helemaal hot, elk merk heeft het tegenwoordig wel. Een paar jaar geleden moesten we het nog gebruiken in combinatie met een lamp, maar dat is nu allang verleden tijd. Deze top- en basecoat hebben me echt verrast! Mijn nagellak bleef echt bizar lang zitten. Ik kan het dan ook zeker aanraden! – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

Max Factor Crème Puff Blushes – € 12,99

Dit zijn echt mijn favoriete blushes op dit moment en dan vooral Seductive Pink – die is zelfs al bijna op -. Ze zien er echt prachtig uit en niet alleen in het doosje, maar ook op je wangen. Hier moet je ook echt even naar kijken! – review

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils – € 6,99

Ik ben niet echt een hele erge lipstick fan, maar deze potloden zijn echt ideaal! Je kunt er heel precies mee tekenen en de kleuren zijn ook nog eens erg leuk! De potloden hebben een mat effect om het helemaal leuk te maken. Zeker een aanrader om hier even naar te gaan kijken. – review

Kruidvat Make-Up 1+1 Gratis en aanraders

L’Oréal Super Liner Perfect Slim – € 12,99

Deze kan natuurlijk niet in het rijtje ontbreken, mijn all-time favoriete eyeliner. De L’Oréal Super Liner! Je hebt ze in verschillende kleuren, maar de zwarte gebruik ik het meest. Ik heb al ontelbaar veel pennetjes versleten, ik kan ze je zeker aanraden. – review

Dit waren de eerste dingen die zo in mijn opkwamen waar je zeker even naar moet kijken bij de Kruidvat. Maar er zijn echt nog veel meer mooie en fijne dingen te koop. Heb jij nog aanraders voor anderen? Deel ze dan zeker even in de comments! En ik ben natuurlijk ook erg benieuwd wat er op jouw lijstje staat. Dus nog even voor de duidelijkheid. Op vrijdag 24 juli, zaterdag 25 juli en zondag 26 juli geeft Kruidvat 1 + 1 gratis op al het make-up. Zo ver ik weet is dit trouwens alleen in Nederland.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Femke
  22 juli 2015 at 06:55

  Ja ja jaaaaa, ik ga inslaan!

 • Reply
  Paola
  22 juli 2015 at 07:51

  Ik ga ook zeker mijn slag slaan, maar ik weet nog niet wat!

 • Reply
  Margot
  22 juli 2015 at 07:51

  Fijn! Ik ga nieuwe mascara halen!

 • Reply
  Dagmar
  22 juli 2015 at 08:07

  Oeee zo leuk! Dit is echt goed nieuws :D Was er gisteren nog, maar dan voor de nivea 1 + 1 actie, ook heel handig :D

 • Reply
  Maaike
  22 juli 2015 at 08:22

  Super blij natuurlijk maar wat balen dat de nieuwe collecties van catrice en essence er nog niet liggen!

  • Reply
   Aranka
   22 juli 2015 at 08:34

   Nee dat is inderdaad jammer! Hebben ze daarna wel een leeg schap haha!

 • Reply
  manon
  22 juli 2015 at 08:33

  Wahh bedankt voor de tip! Top!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  22 juli 2015 at 09:02

  Yes! Vrijdag ga ik zeker even naar Kruidvat!!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Yvonne
  22 juli 2015 at 09:21

  Ik ben volgens mij de enige die de provocalips en de loreal foundation niet geweldig vindt. Die foundation wordt op mijn huid te cakey en die in de glazen flacon (ook infallible) vind ik daarom beter. De provocalips slijten bij mij heel snel en dan best lelijk ook nog, vooral de lichtere kleuren. Dan vind ik de infallible-lipsticks van Loreal beter. Maar wel leuk dat je ons wat tips geeft! Ik ga donderdagavond voor de deur staan met een deken, haha. :-)

  • Reply
   Frz
   22 juli 2015 at 09:46

   Eindelijk iemand die dezelfde mening deelt als ik! Ik vind ook dat die infailleble niet zo mooi blend. Je ziet het echt gewoon zitten en dan krijg je inderdaad zo een cakey effect.

  • Reply
   Aranka
   22 juli 2015 at 10:07

   Ik heb zelf een hele vette huid, misschien dat hij daarom wel mooi blend bij mij en er totaal niet cakey uit ziet? Voor mij is het echt de beste foundation ever, haha!

   • Reply
    Henriette
    22 juli 2015 at 10:28

    Ik heb ook een hele vette huid, maar bij mij is hij toch te cakey hoor. Ik ben ook geen fan. Daar komt bij dat hij in mijn poriën gaat zitten en die zijn daardoor duidelijker zichtbaar.

 • Reply
  Amelie
  22 juli 2015 at 09:59

  Hoera! Lekker inslaan!

 • Reply
  Naomi
  22 juli 2015 at 10:01

  Ohh zo fijn!

  x

 • Reply
  Jesse
  22 juli 2015 at 10:06

  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wat goed ! fijne aktie :)

 • Reply
  Mariëlle
  22 juli 2015 at 10:17

  Hele leuke actie, maar wel net op het moment dat ik niks mag kopen van mezelf hihi

 • Reply
  Edith Sofia
  22 juli 2015 at 11:38

  Ah super leuk ga zeker even langs!

 • Reply
  Lesley
  22 juli 2015 at 12:18

  Ooo shit heb gister een hele lading gekocht MUA om te reviewen haha. Nou misschien toch maar wat extra’s halen dan. Die foundation ziet er goed uit zeg!

 • Reply
  Jeanne
  22 juli 2015 at 15:24

  aaaah wat een actie! :) ik ga zeker even langs om te kopen
  je betaalt zeker het duurste product van de 2 ?
  x

 • Reply
  Wendy (B)
  22 juli 2015 at 17:53

  Zulke acties hebben wij inderdaad nooit :(

 • Reply
  chucky1012
  22 juli 2015 at 18:12

  Yesssss shopping time ;-)
  Leuke actie.

 • Reply
  soapy
  22 juli 2015 at 19:16

  Leuke actie idd! Maar de hamvraag is natuurlijk..hoe word de korting verekend? Echt als 50% of als goedkoopste artikel gratis? Dat maakt nogal een verschil als je meerdere dingen wilt kopen.

  • Reply
   Aranka
   22 juli 2015 at 19:21

   Zover ik weet is het 50% van het totaalbedrag

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  22 juli 2015 at 21:14

  Ik koop eigenlijk nooit make-up bij de drogist, terwijl er ook heus wel kwalitatief goede dingen te krijgen zijn. Misschien moet ik het met deze actie eens proberen. Kan inderdaad altijd voor de loreal eyeliner gaan, die is fijn! Bedankt voor de tip!

 • Reply
  Zoe
  22 juli 2015 at 22:05

  Leuk om te horen! Ik zat nog vanmiddag te twijfelen over een paar lippenstift, maar ben blij dat ik mijn artikelen heb laten liggen met deze actie. Weet alleen niet of ik tijd heb deze weekend..weet jij toevallig of het ook online is?

  • Reply
   Aranka
   22 juli 2015 at 22:27

   Het is ook online ;)

   • Reply
    zoe
    22 juli 2015 at 23:00

    dankje! dat word fijn inslaan dan

 • Reply
  Christel
  22 juli 2015 at 22:42

  Ik heb voorlopig genoeg. Ik heb wat high end producten op mijn verlanglijstje staan, dus de centen spaar ik daar maar even voor. Zelfs al is het een leuke deal bij Kruidvat.

 • Reply
  Stephanie
  22 juli 2015 at 22:56

  Ah jippie! Wat heerlijk toch dat de Kruidvat dit eens in de zoveel tijd doet, ik ga lekker inslaan! :)

 • Reply
  Lisa
  23 juli 2015 at 11:30

  Weet iemand of deze actie drie dagen lang de hele dag geldt? Voorgaande jaren was het vaak alleen op een bepaald tijdstip, tussen 17 – 20 uur meestal. Ik kan er op internet helaas niks over vinden.

  • Reply
   Aranka
   23 juli 2015 at 12:51

   Ja de hele dag :)

   • Reply
    Lisa
    24 juli 2015 at 09:45

    Top, dankjewel!

 • Reply
  Rosalina
  24 juli 2015 at 14:54

  Ik snap niet 1+1 plus gratis want als 2 producten haalt en de anderen is duurder dan ander welke betaal je dat de duurde of de iets goedkoop versie
  Kijk bv. een lipstick kost 3 euro maar je wilt nog lipstick en die kost 2euro welke betaal je
  Ps. geef plies antwoord want ik snap niet al vaat bedankt

  • Reply
   Aranka
   24 juli 2015 at 15:02

   Het is 50% van de totaal prijs ;) omgerekend betaal je dus 2,50 zoals jij het uitlegt.

 • Reply
  Zoë
  19 juni 2016 at 15:26

  Ik ben vandaag (zondag) gegaan en ik heb van maybelline the nudes en the blushed nudes gehaald, zeker geslaagd!

 • Laat een reactie achter