Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray

We willen natuurlijk allemaal dat onze make-up zo lang mogelijk blijft zitten. Dit kun je bereiken door een goede primer te gebruiken, maar een fijne setting spray zorgt er ook voor dat je make-up beter blijft zitten. Ik hoorde goede verhalen over de Kruidvat eigen merk setting spray en kocht deze voor een paar euro. Aangezien mijn gezichtsmake-up altijd als sneeuw voor de zon verdwijnt was ik heel erg benieuwd hiernaar.

Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray

De Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray ziet er op het eerste gezicht mooi uit, ik heb helemaal niet het idee dat ik een goedkope huismerk setting spray vast heb. Het zit in een handige spray flacon die een hele fijne nevel over de huid heen versprijd. De setting spray belooft een aantal dingen:

• Langhoudend
• Goed te blenden met je make-up
• Verfrissend
• Helemaal vegan

Klinkt best goed voor een simpele setting spray van maar 5 euro toch? Ik ga natuurlijk testen of dit ook echt zo goed werkt.

Hoe gebruik je de Kruidvat Setting Spray?

Op de achterkant vind je meer informatie over de setting spray van de Kruidvat. Hij belooft natuurlijk de huid van een egale make-up te voorzien en dit te fixeren met een frisse geur. Je brengt de spray over het gezicht aan nadat je je make-up hebt aangebracht. Mocht je het fijner vinden de spray als een primer te gebruiken, dan kun je de Kruidvat setting spray na het aanbrengen van je dagverzorging opsprayen (dus voor je make-up). Zelf vind ik het prettig de spray na je make-up aan te brengen.

Hierboven zie je nog een lijstje met de ingrediënten van de Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray. Ziet er goed uit en er zitten zo te zien ook verzorgende ingrediënten in. Daarnaast is de formule ook nog helemaal vegan!

De Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray heeft een hele fijne verstuiver die de spray als een hele lichte nevel aanbrengt op het gezicht. Je kunt de knop gewoon blijven indrukken en dan blijft het product afgeven. Vaak moet je ook pompen, maar dat hoeft bij deze setting spray dus niet.

Wel vind ik dat de Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray een vrij heftige (wel lekker frisse) geur heeft. Daar moet je dus wel van houden.

Mijn ervaring met de Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray

Hierboven zie je twee foto’s met een oogschaduw. De bovenste is net aangebracht op de huid en de onderste is aangebracht met de setting spray, deze heb ik even 5 minuten laten opdrogen en vervolgens ben ik flink over de oogschaduw heen gaan wrijven en dan bedoel ik ook echt flink. Zoals je kan zien blijft de oogschaduw echt zo vast als een huis op mijn huid zitten, ik kreeg het er met geen mogelijkheid vanaf (wel heel gemakkelijk met een make-up remover trouwens).

Met andere woorden, je make-up blijft echt heel goed zitten met deze Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray! Tenminste, als je een normale huid hebt. Ik heb een vette huid en dan laat je make-up toch een beetje vettig en verliest de setting spray wel zijn werking. Ik merk vooral dat de setting spray mijn t-zone niet in bedwang kan houden. Maar mijn oogschaduw, blush, bronzer en wenkbrauwen blijven wel goed op zijn plek zitten.

Nadeel vind ik wel dat mijn huid erg trekkerig aanvoelt na het opsprayen van de Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray. Ook mijn lippen tintelen behoorlijk en dat vind ik geen fijn gevoel, maar voor de rest werkt de Kruidvat setting spray echt top!

Ben je op zoek naar een goede setting spray voor weinig geld, heb je geen super vette huid zoals ik en vind je een trekkerig gevoel niet vervelend? Dan is deze Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray zeker iets voor jou. De Kruidvat Make Me Last Prime & Setting Spray kost € 4,99 en is natuurlijk te koop bij de Kruidvat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *