Kruidvat highlights verf

Al 2 jaar lang heb ik highlights, eerst liet ik ze altijd bij de kapper zetten alleen dan ben je echt een vermogen kwijt. Mijn tante deed het altijd bij haarzelf en dat zag er altijd heel erg goed uit. Voor de zomer vertrouwde ik haar mij haren toe en heeft ze mijn haren geverfd. Een paar weken later ging ik naar de kapper om mijn haren te knippen en toen zei mijn kapster dat ik zulke ontzettend mooie highlights in mijn haar had zitten, dankjewel lieve tante! Want ze heeft het heel mooi gedaan en nu ben ik klaar voor maar 5 euro in plaats van 110 euro bij mijn eigen kapper.

Je denkt nu vast, € 110,- ben je gek? Ja inderdaad, dat heb ik 1 keer in mijn leven gedaan en nu nooit meer. Kruidvat heeft namelijk hele makkelijke setjes waar bij je zelf ook heel goed zelf highlights in je haar kan maken. En dit kost ook nog eens helemaal niks vergeleken met de kapper, het kost alleen wat tijd en geduld, maar als je het samen met iemand anders doet is het ook hartstikke gezellig. Dat was in mijn geval wel in ieder geval.

Je kan dit pakje gewoon tussen de haarverf bij de Kruidvat vinden. Het kost iets meer dan 5 euro en je hebt het in 2 soorten. Voor blond haar (dat is die ik heb) en voor bruin haar. In de verpakking zit alles wat je nodig hebt zoals: verf, kwastje, handschoenen, conditioner en een mixbakje. Wij gebruiken zelf trouwens ook nog aluminium folie en dat knippen we in reepjes zodat daar de plukken in zitten en de verf goed kan inwerken.

borsteltje

Wat op de verpakking staat klopt precies, in 15 minuten is het zeker klaar en heb je een goed resultaat. Je moet het zelf wel goed in de gaten houden dat je het niet te blond vind worden, want dat zou zonde zijn natuurlijk. Je spoelt de verf heel makkelijk uit en daarna heb je prachtige highlights.

En hier mijn haar met highlights, helaas geen goede foto’s omdat het echt slecht weer is en het licht dus niet helemaal mee werkt, maar je kan het nog wel redelijk zien.

Ik ga in ieder geval nooit meer naar de kapper om dit te laten doen maar ik laat het mijn tante mooi doen voor iets meer dan € 5,00 en vaak zijn ze ook nog in de aanbieding dus dat is helemaal mooi meegenomen!

Wat vinden jullie ervan en wat vinden jullie van zelf je haren verven?

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Brigitta
  14 december 2011 at 07:26

  Ziet er goed uit, en inderdaad lekker goedkoop toch?;)

 • Reply
  Marijke
  14 december 2011 at 07:51

  Ziet er super goed uit hoor!
  Als je het zo goed zelf kan (al dan niet met hulp van een lieve tante) is echt zonde van je geld om € 110,- uit te geven aan een kapper die het doet!

 • Reply
  Kim
  14 december 2011 at 07:54

  Oh! Mag ik ook een afspraak bij jouw tantje? ;-)
  Super mooi resultaat!

  • Reply
   Kim
   14 december 2011 at 07:54

   Tantje = tante (grrrr haha)

 • Reply
  Paola
  14 december 2011 at 08:16

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Frances
  14 december 2011 at 11:20

  ziet er goed uit!:) nicenice

 • Reply
  LottedeJ
  14 december 2011 at 11:41

  Wauw, wat een goede tip! Het ziet er heel mooi uit, lekker natuurlijk en toch erg mooi. Dit ga ik ook eens doen, maar dan met de bruin-haar-variant.

 • Reply
  Christel
  14 december 2011 at 11:53

  Ziet er goed uit. Ik heb laatst een vriendin nog geholpen met highlight in haar haren. Maar dat was zo’n pakje van l’oreal met een kleur en dan nog highlights na. Volgens mij heeft zij nu ook zo’n pakje gehaald om dit te gebruiken als de andere kleur te veel uitgroei gaat geven.

 • Reply
  Steffi
  14 december 2011 at 15:54

  Het staat je goed zo te zien! Ik verf mn haar altijd zelf met henna, lekker goedkoop en makkelijk maar wel een knoeiboeltje :)

 • Reply
  Miranda
  14 december 2011 at 16:28

  dat ziet er erg goed uit!:D

 • Reply
  charile
  14 december 2011 at 18:03

  Ziet er goed uit!
  x

 • Reply
  charlotte
  14 december 2011 at 18:03

  wauw ziet er erg goed uit!x

 • Reply
  Lauraa
  14 december 2011 at 18:35

  Mooi kleur staat je ook mooi :D

 • Reply
  Jana
  14 december 2011 at 21:03

  Ziet er goed uit (: x

 • Reply
  Sabine
  15 december 2011 at 12:38

  Ziet er goed uit! Ik ga vanavond ook weer verf kopen om mijn dip dye (die bijna niet meer te zien is, haha) weer rood te maken! Ik had het de eerste keer bij de kapper laten doen, maar ik kan het zelf denk ik nog beter (de verdeling van verf was wat vreemd).

 • Reply
  Laura
  15 december 2011 at 20:09

  Niet verkeerd! Toevallig heb ik deze ook gekocht, al een tijdje geleden, maar ik durfde hem niet te gebruiken. Nu ik zie dat het resultaat er wel mag wezen, zal ik hem misschien toch eens proberen!

 • Reply
  Nannick
  25 december 2011 at 14:51

  Ziet er goed uit voor 5 euro ;)

 • Reply
  Chayenne
  9 december 2012 at 16:38

  gaaf kan je mij ook ff een beurtje geven

 • Reply
  jenell
  27 april 2013 at 19:40

  Leuk!maar krijg je er geen uitgroei van?

 • Laat een reactie achter