Kruidvat Eye Make-up Remover Pads

Als ik bij mijn vriend slaap wil ik altijd wel mijn oogmake-up van mijn ogen kunnen halen. Maar ik heb geen zin om daar van allerlei verpakkingen en watjes te hebben staan. Daarom heb ik sinds een tijdje daar een potje met cleansing pads van de Kruidvat staan. En ik moet je zeggen dat deze cleansing pads echt enorm fijn zijn!

Ik was eerst een beetje sceptisch over deze oogmake-up remover pads, want ja ze waren ontzettend goedkoop (€1,99 voor 100 pads). Ik dacht hier haal ik mijn zwarte kringen onder mijn ogen even makkelijk mee weg, veel meer zal het wel niet doen. Maar ik had het helemaal mis, deze oogmake-up remover pads zijn echt super goed en heel erg fijn. Je hebt ze in twee soorten, met olie en met lotion. Omdat ik olie niet fijn vind met mijn lenzen koos ik voor de variant met lotion.

De pads bevatten ook nog eens groene thee-extracten en biotine om de huid goed te voeden en vitaliseren.

Zoals je op de ingrediënten lijst kan zien zit er veel water in met daarna volgend de lauryl glucoside, dit is het meest milde ingrediënt om de huid mee te reinigen. Cetearyl isononanoate is ervoor om je gezicht zacht te maken. Vlak daarna komt de groene thee voor en als laatste de biothine waar reclame voor wordt gemaakt op de verpakking. Wel zit er helaas methylparabenen in, hier schijnen veel mensen allergisch voor te zijn. Samen met de propylparabenen zorgen zij ervoor dat het product niet bederft.

Je moet natuurlijk zelf kijken of je goed tegen deze ingrediënten kan of niet, ik heb in ieder geval nergens last van, ook niet met mijn lenzen.

 

De pads zitten in een leuk en mooi potje al zeg ik zelf. De verpakking is doorzichtig en heeft een mooie vormgeving. Het mag dan wel goedkoop zijn, maar zo ziet het er absoluut niet uit. In de verpakking zitten trouwens 100 pads, daar kan je dus wel eventjes mee vooruit.

De pads zijn iets kleiner dan een gewoon wattenschijfje en heel erg dun. Dat vind ik altijd wel eventjes wennen maar ze werken er zeker niet minder om. De watjes zijn goed vochtig maar niet te zodat de lotion er zeg maar uit komt lopen.

De watjes maken perfect mijn ogen schoon en zelfs mijn gezicht doe ik er mee! Misschien is dat wel niet helemaal de bedoeling, maar waarom niet? De watjes irriteren of jeuken zeker niet en nemen al het vuil meteen mee zonder het eerst even lekker als een waas op je gezicht achter te laten. Ja, ik ben echt heel erg tevreden over deze pads, dat had ik eigenlijk niet verwacht.

De Kruidvat Eye Make-up Remover Pads zijn natuurlijk te koop bij de Kruidvat voor € 1,99 per potje.

Dit vind je misschien ook leuk

40 reacties

 • Reply
  Laura
  5 februari 2013 at 07:07

  Zeker handig en super goedkoop! Ook als je heel lui bent met je make-up eraf halen (zoals ik) lijkt mij dit heel handig!

 • Reply
  Ashleey
  5 februari 2013 at 07:23

  Super handig en om het bij je vriend neer te zetten lijkt mij erg praktisch! Dat ga ik ook doen haha. En dat voor 2 euro ik ga zeker even kijken!

 • Reply
  Ingeborg
  5 februari 2013 at 07:27

  Het klinkt heel fijn! Ik heb nog een goed reinigingsmiddel voor mijn ogen nodig, dus ik ga zeker even een kijkje nemen!

 • Reply
  Nina
  5 februari 2013 at 07:29

  klinkt fijn! ik gebruik altijd make reinigings olie van de Hema, maar als je te veel gebruikt ga je wazig zien, best wel irritant. Misschien ga ik deze een keer proberen :)

  • Reply
   Nina
   5 februari 2013 at 07:29

   *makeup

 • Reply
  Mariska
  5 februari 2013 at 07:43

  Dit soort dingen vind ik op zich wel heel erg handig, al gebruik ik altijd van die makeup remover doekjes van Nivea voor een droge huid :)

 • Reply
  Emma
  5 februari 2013 at 07:56

  Ik heb deze ook! Ik vind ze ook wel fijn.

 • Reply
  Beautydagboek
  5 februari 2013 at 08:21

  Ik durf kruidvat remover zelf niet meer te gebruiken, ook de watjes niet, want bij mij irriteert het juist enorm. Helaas!

 • Reply
  Hester
  5 februari 2013 at 08:28

  Ik heb deze volgens mij ook een keer geprobeerd, maar ik vond ze een beetje, hoe zeg je dat, ‘scrubbend’ zeg maar… Bij mij leek het soms wel alsof er harde stukjes in zaten en dat deed dan pijn op mijn ooglid. Idunno.

 • Reply
  kellycaresse
  5 februari 2013 at 08:29

  Ik vind de verzorgingsproducten van kruidvat Zo fijn! Vooral die voor de gevoelige huid :) werkt voor mij heel fijn!

 • Reply
  Lin
  5 februari 2013 at 08:34

  Dat is niet verkeerd moet ik zeggen! Misschien is het wel wat voor een weekendje weg. Thuis zweer ik bij mijn cleanse off oil van Mac, daar kan niks tegenop!

 • Reply
  Yara
  5 februari 2013 at 08:36

  Ik gebruik die watjes ook best vaak, ik vind het heel handig. Vooral na het stappen! :)

 • Reply
  Eline
  5 februari 2013 at 08:43

  Oh fijn! Ik heb snel last van geïrriteerde oogleden maar deze wil ik dan wel eens proberen:)

  • Reply
   Eline
   7 februari 2013 at 15:13

   Geen succes voor mijn huid :( auwa

 • Reply
  Anne Solveig
  5 februari 2013 at 08:44

  Ik houd niet zo van van die pads! Dit laat ik even aan me voorbijgaan, haha!

 • Reply
  Martina
  5 februari 2013 at 09:14

  At een leuke ontdekking lijkt me heel handig voor vakanties en onderweg!
  Wat zien je nagels er trouwens mooi uit! Had je het daar niet over in je laatste video? Ik ben benieuwd! :)

 • Reply
  talsbeauty
  5 februari 2013 at 09:41

  Ik ben al een tijdje op zoek naar pads voor je ogen, misschien moet ik deze maar eens gaan proberen.

 • Reply
  Chantal
  5 februari 2013 at 09:43

  Hmm, die klinken nog helemaal niet verkeerd! Gebruik op dit moment graag reinigingsdoekjes van Garnier, maar die zijn nogal aan de dure kant. Toch maar eens kijken voor deze pads!

 • Reply
  Amy
  5 februari 2013 at 10:17

  Klinkt inderdaad erg fijn, en dat voor die prijs!

 • Reply
  femketje
  5 februari 2013 at 10:19

  ik ben zelf nooit zo fan van zulk soort pads omdat ze vaak erg prikken >.< maar deze klinken wel positief!

 • Reply
  Marielle
  5 februari 2013 at 11:01

  Bij mij prikken die dingen ongelofelijk! :(

 • Reply
  Jewelyz
  5 februari 2013 at 11:03

  Oh dat klinkt goed! Altijd handig voor een weekendje weg of op vakantie!
  Fijne review.

 • Reply
  Kelly
  5 februari 2013 at 11:58

  Ik ga straks nog maar even naar de kruidvat!

 • Reply
  Meer
  5 februari 2013 at 12:06

  Ik ben hier heel erg allergisch voor ;). Naast mn bourjeois reiniger heb ik nog een tip!! Bij de kruidvat is een merk met heel goedkope oogmakeupreiniger met een doorzichtig flesje en een groene dop (alles cilindervorm) zonder parabenen kleurgeurstoffen of iets in die richting :) kostte minder dan drie euro dacht ik en reinigt beter dan mn oude sensai reiniger van 32 euro!!

 • Reply
  Danielle
  5 februari 2013 at 12:16

  Super handig!

 • Reply
  Suzanne
  5 februari 2013 at 12:48

  klinkt goed, vooral dat ze al in een potje zitten en je er zelf geen product meer op hoeft te doen vind ik ideaal.

 • Reply
  xxxcharr
  5 februari 2013 at 13:01

  Lijkt me superfijn werken! :)

 • Reply
  LounaBeauty
  5 februari 2013 at 13:36

  Klinkt goed.. maar ik weet wel dat ik vaak echt van die rode plekken krijg van Kruidvat spul. mmmm lastig!! :)

 • Reply
  Marie Beauty
  5 februari 2013 at 14:14

  klinkt goed! ik heb de variant al eens gebruikt en die vond ik verschrikkelijk ! ;) xxx

 • Reply
  pennezakske
  5 februari 2013 at 14:33

  Super handig! Ik moet altijd wattenschijfjes & remover meenemen omdat hun dat niet hebben. Veel sleurwerk enzo… Dit ga ik maar eens kopen :)

 • Reply
  Lisa (HetPoederdoosje)
  5 februari 2013 at 15:20

  Bedankt voor de tip! Deze wil ik ook wel eens proberen :)

 • Reply
  charile
  5 februari 2013 at 15:44

  Deze zijn heel fijn!

 • Reply
  studiosiem
  5 februari 2013 at 17:24

  Deze gebruik ik zelf ook altijd! Ik heb 1 keer per ongeluk de olie versie meegenomen en ontdekte dit pas toen ik hem ging gebruiken. Verschrikkelijk vond ik die! Mijn ogen begonnen direct te tranen na gebruik. Maar de lotion versie vind ik ontzettend fijn!

 • Reply
  Beautyjuf
  5 februari 2013 at 17:46

  Ik heb deze eye make-up remover pads ook, maar dan met olie. Ik ben er niet zo’n fan van. Ik vind ze ontzettend vet, laten een vies laagje achter en mijn eyeliner krijg ik er niet vanaf…Fijn om te lezen dat jij er wel positief over bent!

 • Reply
  Nannick
  5 februari 2013 at 18:24

  Ik heb deze ook maar bij mij gaat het heel snel irriteren, en waterproof mascara haalt ‘ie er niet makkelijk vanaf ;(

 • Reply
  Jana
  5 februari 2013 at 19:39

  Klinkt wel erg goed :) x

 • Reply
  beautycasebycaro
  5 februari 2013 at 19:55

  Bij mij werken ze echt totaal niet! De huid bij mijn ogen ging ontzettend branden, niet normaal! Jammer want ze leken me echt handig!

 • Reply
  Rosanne
  5 februari 2013 at 22:43

  Ik gebruik zelf ook pads maar dan van demake-up . Deze zijn net iets dikker en die zorgen ervoor dat mijn ogen niet zo erg gaan branden !

 • Reply
  miladylike
  6 februari 2013 at 15:41

  Zeker niet duur, ze klinken erg goed! :)

 • Reply
  Linda
  3 januari 2014 at 21:57

  Ik gebruikte altijd naar volle tevredenheid eye make-up remover pads (met olie) van de Etos: met olie t.b.v. verwijderen waterproofmascara. Die waren uitverkocht en dus kocht ik ze maar een keertje bij het Kruidvat. Binnen 1 week had ik knalrode oogleden met open sneetjes/wondjes. En mijn ogen werden helemaal rood en geïrriteerd. Naar de huisarts en oogarts geweest: allergische reactie op alle chemische troep die in deze Kruidvatpads zitten. Dus leuk dat het een mooi potje is, maar ik loop al ruim een maand met zere ogen en oogleden en kan dus helemaal geen oogmerken-up meer dragen op dit moment.

 • Laat een reactie achter