Kruidvat Droogshampoo Volume

 photo KruidvatDroogshampoo1_zps7c0af102.png

Droogshampoo is echt onmisbaar geworden in mijn beautylade. Toen ik in Portugal op vakantie was en mijn droogshampoo was vergeten was ik in lichtelijke paniek, helemaal toen ik door had dat het daar helemaal niet verkocht werd. Droogshampoo, ik kan er echt niet meer zonder, maar jammer dat de flessen nog best prijzig zijn. Hopelijk gaat Kruidvat met haar eigen merk droogshampoo verandering in brengen.

 photo KruidvatDroogshampoo2_zps7b9a4e81.png

Het principe van droogshampoo hoef ik denk ik niemand meer uit te leggen. Het is een hele handige spray die je vettige lokken weer opfrist en vaak ook nog eens voorziet van een flinke dosis volume waarvan je heel erg blij wordt. Ik moet zeggen dat ik niet echt warm loop van de verpakking, maar het is natuurlijk maar een budget huismerk product, dus daar verwacht ik ook niet heel veel bijzonders van.

 photo KruidvatDroogshampoo3_zps652e2a17.png

De Kruidvat droogshampoo belooft verfrissend te werken met een volume effect en is geschikt voor alle typen haar, dat is handig. Maar achteraf ben ik het daar niet echt mee eens, omdat hij echt een hele erge witte waas achterlaat zoals jullie zometeen wel kunnen zien. Ik denk daarom dat het meer geschikt is voor de blondines onder ons. Gelukkig is het wel een lekkere grote bus van 250 ml, daar kun je dus zeker een hele tijd mee vooruit.

 photo KruidvatDroogshampoo4_zps285b8412.png

Op de achterkant van de flacon vind je nog wat meer informatie over het product. Dat het erg geschikt is om tussen de wasbeurten door je haar op te frissen en een lekkere volume boost te geven. De droogshampoo maakt het haar licht en luchtig en is snel te gebruiken. Voor het gebruik wordt geadviseerd eerst goed te schudden en het dan aan te brengen door 20 centimeter vanaf het haar te sprayen, zo simpel is het. Voor de rest staan er niet echt bijzondere dingen op de verpakking.

 photo KruidvatDroogshampoo5_zps81e0108a.png

Als de dop verwijderd komt er gewoon een spuitmond tevoorschijn die gemakkelijk de droogshampoo over het haar verdeelt. Hier komt een hele fijne nevel uit die zich goed over het haar verdeeld, dat is prettig.

 photo KruidvatDroogshampoo7_zps72f07f1c.png

Helaas zoals ik al zei laat de droogshampoo echt een enorme witte waas achter. Wisten jullie trouwens dat ik al rond de 60 ben, check mij  grijze haren maar! Dit vind ik echt heel erg jammer, want de nieuwste droogshampoo’s hebben tegenwoordig niet echt meer een poeder maar een natte spray waardoor de witte waas verdwijnt, maar Kruidvat houdt het gewoon lekker bij het grijze haren effect. Ook jammer als je het probeert uit te werken met je handen dat je overal van die kleine stukjes ziet. Dit is trouwens al uitgewerkt met mijn handen, eerst leek het wel of ik spuitsneeuw had gebruikt.

 photo KruidvatDroogshampoo6_zpsf93feb6d.png

Mijn haar zonder droogshampoo en volume.

 photo KruidvatDroogshampoo8_zpsa92569ca.png

Mijn haar met de Kruidvat Volume Droogshampoo. Ik heb zeker wat meer volume in mijn haar gekregen en mijn vette lokken achter de oren zijn verdwenen, maar mijn haar is ook een aantal tinten lichter geworden waar ik niet zo blij mee ben. Mijn haar voelt trouwens na het aanbrengen van de droogshampoo totaal niet trekkerig en stoef aan, dat vind ik fijn. Maar aan de andere kant is het volume effect daardoor wel binnen een half uur verdwenen.

 photo KruidvatDroogshampoo_zps63f9f159.png

Ik vind het zeker een goede stap dat Kruidvat ook met een droogshampoo komt, want ik hou van goedkopere oplossingen. Alleen dan vind ik wel dat het ook moet werken. Deze droogshampoo werkt wel maar er zitten mij net iets teveel nadelen aan waardoor ik het niet snel vaker zou gaan gebruiken. De witte waas vind ik echt teveel opvallen en het volume is met mondjesmaat. Tegen mijn vette lokken doet hij wel prima zijn werk, maar daarna zijn ze wel grijs. De Kruidvat Droogshampoo Volume kost € 1,99 en is gewoon te koop bij de Kruidvat filialen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  22 november 2014 at 15:32

  Droogshampoo en ik zijn nog altijd geen vrienden en daar gaat deze van Kruidvat ook geen verandering in brengen. Ik ben al grijs genoeg van mijzelf hahaha. Nope, dit is hem niet. xxx Lucinda

 • Reply
  chucky1012
  22 november 2014 at 15:42

  Jammer dat dit product wat tegenvalt omdat het je kapsel een heel andere kleur geeft!
  Ik zou dit skippen.

 • Reply
  Jaimy en Laura
  22 november 2014 at 15:43

  Ahhh jammer! Ik had zo gehoopt op een goede goedkope droogshampoo. Dan blijf ik toch liever bij Batiste! Bedankt voor de duidelijke review!

 • Reply
  Dionne Knooren
  22 november 2014 at 15:44

  Hmm! Wat jammer zeg!

 • Reply
  Beautyjuf
  22 november 2014 at 15:52

  De verpakking lijkt erg veel op de mentholpoeder (van Kruidvat), haha! Nu weet ik in ieder geval dat de zwarte variant er definitief uit is bij Kruidvat. Deze was al enige tijd niet meer verkrijgbaar. Ook erg cheap, gaf geen volume, maar liet geen witte waas achter. Jammer dat deze variant er voor in de plaats is gekomen. Geen toppertje voor mij.

 • Reply
  Marloes
  22 november 2014 at 16:05

  Wat jammer van de witte waas. Bij mij was het ook wel een klein beetje, maar als ik met mijn handen door het haar ging, was het ook weer weg.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  22 november 2014 at 16:11

  Wat een prachtige ogen heb je op de foto! WOW.

  Ik heb ooit een droogshampoo van Kruidvat uit een andere lijn gebruikt, die werkte wel beter. Momenteel gebruik ik de Batiste (of zoiets) en die werkt super!!

  Ik zit al een tijd te twijfelen maar wil heel graag de droogshampoo van Bumble kopen, die is best duur en dit houdt mij tegen.

 • Reply
  Kelly
  22 november 2014 at 16:12

  Jammer van de witte waas. Denk dat hij bij mijn blonde haar nog wel goed van pas kan komen. :)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 november 2014 at 16:14

  Oei nee, die waas is echt veel te duidelijk!

 • Reply
  Northflix
  22 november 2014 at 16:23

  Ik zoek nog steeds eentje die gen witte waas achterlaat.
  Deze kan ik dus overslaan.

 • Reply
  justjaxelle
  22 november 2014 at 16:31

  ik heb zelf een droogshampoo van het kruidvat (een paarse bus) en die werkt wel heel fijn!

  • Reply
   debby
   23 november 2014 at 20:57

   Precies die paarse bus heb ik ook en werkt goed :) die laat ook weinig grijs achter op mijn donkere haar :)

 • Reply
  Michelle
  22 november 2014 at 16:44

  Goed om te weten dat ik deze kan skippen ha (;

 • Reply
  DiaryOfAMua
  22 november 2014 at 16:45

  Wat jammer dat hij zo een witte waas geeft!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Reply
  Bo
  22 november 2014 at 16:46

  Ah wat jammer! Ik gebruik sowieso nooit droogshampooo..

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  22 november 2014 at 16:57

  Zonde van de witte waas! Mijn favoriete droogshampoo is en blijft die van Toni&Guy.

 • Reply
  Joyce - Beamingbeautynl
  22 november 2014 at 17:07

  wat jammer dat het zo’n witte waas geeft! Dan sla ik m toch over.

 • Reply
  femketje
  22 november 2014 at 17:31

  hmmz, ik ben er niet zo van onder de indruk!

 • Reply
  beautybylj
  22 november 2014 at 17:40

  Jammer zeg! Dan geef ik toch liever wat meer geld uit aan een droogshampoo die perfect werkt! XOXO

 • Reply
  Esmée
  22 november 2014 at 17:55

  Wow, dat is slecht zeg, zo’n enorm witte waas! Dat kan stukken beter :( Jammer! Ik blijf wel bij mijn andere merk :) x

 • Reply
  Yvonne
  22 november 2014 at 18:11

  Wat jammer! Nee, geef mij maar de droogshampoo van Batiste!

 • Reply
  Nienke
  22 november 2014 at 18:12

  Jammer van die waas! Ik wil hem wel proberen voor het geld, ik heb licht haar dus misschien valt het nog wel mee op mijn haar. Fijn review! x

 • Reply
  Mariëlle
  22 november 2014 at 18:27

  Ik zoek nog een goedkope droogshampoo die mijn haar er minder vet uit laat zien en daar is deze wel geschikt voor denk ik, leuke tip! Ik heb zelf nu een droogshampoo van Andrelon (bij de Action gekocht) en die werkt super voor volume :)

 • Reply
  Margot
  22 november 2014 at 18:51

  Een goede stap inderdaad, maar ik sla deze over.

 • Reply
  face2beauty
  22 november 2014 at 18:59

  Ahhh ik was hier zo benieuwd naar! Jammer van de witte waas. Dan is het voor mij al een Nee als brunette :(

 • Reply
  Bertine
  22 november 2014 at 19:18

  je ziet echt kleur verschil, dat vind ik jammer. ik hou het op mijn droogshampoo van andrelon!

 • Reply
  marieke
  22 november 2014 at 20:27

  Aah werd al helemaal enthousiast! Jammef dat die zo’n witte waas achter laat zeg! had zo leuk kunnen zijn :)

 • Reply
  Nicolish
  22 november 2014 at 21:20

  Leuk dat ze ‘m hebben vernieuwd. De oude variant was echt een no-go. Je haar was binnen 2 minuten vetter dan van te voren! Jammer dat het nog niet zo geweldig is als bijvoorbeeld die van Batiste.

 • Reply
  Kelly
  22 november 2014 at 21:21

  Echt heel erg jammer van de witte waas. Jammer!

 • Reply
  misscraftsy
  23 november 2014 at 10:09

  Ik dacht jee! Fijn een budget product, maar met mijn donkere haren wil ik dit mijn haar niet aandoen haha!

 • Reply
  lonnie101
  23 november 2014 at 12:34

  Jammer van de waas!

 • Reply
  Beau
  23 november 2014 at 16:39

  Ik ben zelf absoluut geen fan van droogshampoo, ik was mijn haar liever. Ik heb wel eens een droogshampoo gekocht van Kruidvat maar die viel helaas ook tegen.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 november 2014 at 22:01

  Oh, echt heel jammer!

 • Reply
  Precious Makeup
  29 november 2014 at 00:58

  Jammer, was leuk geweest als we een goede droogshampoo hadden gevonden voor een leuk prijsje ;)

 • Reply
  Stacey
  24 maart 2017 at 08:16

  Ik vind het een goeie droogshampoo koop hem altijd, heb ook bruin haar zelf nog iets donkerder maar heb niet heel erg last van een witte waas. Vind het een super product voor die prijs!! Misschien wat verder weg spuiten, ofzo ik heb er iedergeval geen last van.

 • Laat een reactie achter