Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kruidvat Caring Body Oil

 photo Kruidvat Caring Body Oil_zpsfemkee9a.png

Olie voor je huid, met mijn vette huid ben ik daar altijd een beetje bang voor. Tegenwoordig hoeft dat helemaal niet zo te zijn, want alle producten beloven niet vet aan te voelen. Dat zeggen ze allemaal wel heel leuk, maar toch wil ik dat niet zo geloven. Voor een droge huid is zo een body oil ideaal, het voed en verzorgd meteen de droge huid. Maar dan, blijft er een vettig laagje achter of niet? Ik was heel benieuwd naar de werking van deze nieuwe body oil van Kruidvat.

 photo Kruidvat Caring Body Oil1_zpsa7zzbu0j.png

Ik ben gek op de Kruidvat, ze hebben vaak hele fijne dingen voor niet al te veel geld. Ook ben ik altijd heel erg te spreken over de geuren van de Kruidvat producten. Ze hebben vaak een prettige en ontspannende geur. Niet zo een goedkoop en mierzoet luchtje, maar gewoon voor iedereen.

 photo Kruidvat Caring Body Oil3_zpsgmxh4dbm.png

Dat ik niet meteen fan ben van body oil wil niet zeggen dat ik het flesje er erg leuk vind uitzien. De verpakking is echt de stijl van Kruidvat en dat vind ik leuk Het is een simpele verpakking maar wel vrolijk door de oranje kleur en speelse opdruk. Het flesje is gemaakt van plastic en is een beetje in de knijpen. De dop kun je gemakkelijk en stevig open en dicht draaien en ik maak me geen zorgen dat het flesje zomaar gaat lekken. De inhoud is trouwens 150 ml, wat een prima inhoud is.

 photo Kruidvat Caring Body Oil4_zpsngrp04ld.png

Net zoals alle andere body oil producten beloofd deze olie totaal niet vet aan te voelen op de huid. Maar goed ook, want ik heb echt een hekel aan een vet aanvoelende huid. Kruidvat wil je met deze body oil eens goed verwennen en je goed laten voelen. Het is geschikt voor ieder huidtype, maar een droge tot zeer droge huid heeft er het meeste baat bij. Zelf zal ik dus niet zo snel voor een olie kiezen. De geur is een heerlijk warme vanillegeur, die ik persoonlijk echt heel erg lekker vind.

 photo Kruidvat Caring Body Oil5_zps3wshzgoo.png

Ingrediënten van de body oil. Op de verpakking staat groot en duidelijk dat vooral de shea butter er voor moet zorgen dat deze olie lekker voedend is. Gelukkig staat deze ook redelijk bovenaan in de ingrediëntenlijst en nemen ze ons daar niet mee in de maling. Voor de rest zien de ingrediënten er op het eerste zicht goed uit, wel wat parfum, maar daar heb ik persoonlijk geen problemen mee.

 photo Kruidvat Caring Body Oil6_zpsk0kbyfyp.png

Als we de dop open draaien heeft de fles een hele kleine opening waar beperkt het product door kan komen. Ook komt er meteen een heerlijk warme vanillegeur je tegemoet. Hou je niet van een sterk ruikend product, dan ben je hier niet mee aan het goede adres, want je ruikt hem wel degelijk. De dop doseert het heel erg goed en volgens mij krijg je met geen mogelijk teveel product, tenminste, ik moest al vaak deppen om het onderstaande resultaat te behalen. Dat is wel fijn.

 photo Kruidvat Caring Body Oil7_zpsmxrdwlzu.png

Na een paar keer deppen heb ik dit product op mijn arm. Zoals je ziet heeft de body oil kleine shimmers die je huid een natuurlijke glow geven, geen discobal effect.

 photo Kruidvat Caring Body Oil8_zpsvlo7dcmv.png

De olie laat zich ontzettend makkelijk over de huid verdelen en ik heb het idee dat mijn huid het ook meteen opneemt. Ik hoefde maar een paar keer te wrijven en alles was weg. Omdat de huid het zo snel opneemt is het trouwens niet echt een zuinig product. Voor mijn benen had ik best wat nodig. Als de body oil is uitgesmeert blijft er een klein glans laagje achter en een soort van hele zachte siliconen huid. De olie voelt inderdaad niet vet of plakkerig aan, maar je voelt wel meteen waar je de olie hebt aangebracht. De huid is hier extreem zacht, een beetje siliconen-achtig als jullie begrijpen wat ik bedoel. Het gevoel is niet vervelend of hinderlijk, alleen wel apart.

 photo Kruidvat Caring Body Oil2_zps5hq5qzb9.png

Ik vind het best een fijn product, de Kruidvat Caring Body Oil. Het trekt snel in, voelt niet vet aan, maakt de huid heerlijk zacht en ruikt heerlijk. Ik denk dat dit vooral een heel erg geschikt product is voor de mensen met een droge of hele droge huid. Zelf ben ik nog steeds wat huiverig voor olie producten en vaak zijn ze toch ook wat te rijk voor mij. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het product niet echt heel erg zuinig in gebruik is, maar voor die € 3,99 hoef je niet moeilijk te doen. De Kruidvat Caring Body Oil met warm vanilla en shea butter is de koop bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Wow, ik klikte eigenlijk je review aan met het idee dat dit product wel niks zou zijn… Huidolie klinkt inderdaad zo vettig, en ik heb jaren geleden eens een product gebruikt waar ik frituurpan-benen kreeg. Maar het shimmertje en een lekker vanille luchtje… Misschien dat ik deze huidolie toch een keertje probeer!!

  2. Dat klinkt best goed! Ik hou ook niet van vettige olies, en dit klinkt best fijn. Al hou ik helemaal niet van glitters, maar als het wel meevalt is het goed haha

  3. Hm door die glans weet ik niet of het wel wat voor mij is, ik vind dat meestal net iets teveel van het goede. Verder een fijne review! Ik ben wel heel benieuwd naar de geur moet ik zeggen, vanille is zeker een favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *