Search
Close this search box.

Krijg een zomers gevoel met Søstrene Grene

Zonnige dagen vragen om een vernieuwing van het interieur. Breng het hele jaar door een speciale, ontspannen sfeer in huis met de nieuwste producten van Søstrene Grene. Ontdek items in een blauw, wit en zandkleurig kleurenpalet en kies voor kussens en servies die uitnodigen tot gezellige zomerse momenten.

Søstrene Grene zomercollectie 2023

Ik ben gek op de producten van Søstrene Grene, het is altijd vrolijk, stijlvol en ook nog eens heel goed betaalbaar. De zomercollectie ziet er dan ook weer fantastisch uit. Je kunt allerlei leuke en kleine accessoires kopen voor in de badkamer en woonkamer, maar ook zeker voor buiten. Denk aan mooi servies, een picknickmand, handige lampjes of andere accessoires. Wat vinden jullie van de collectie? Alle producten zijn vanaf 20 april te koop bij de Søstrene Grene winkels en online in hun webshop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *