Koken met Sjalot: Zomerse Bietjessalade

Door Charlotte: Hoi allemaal! De zomer komt er aan, dit betekent dat het weer alleen maar beter kan worden (gaan we even van uit, je weet het nooit in Nederland). In Utrecht liggen de parken altijd helemaal vol met dit mooie weer en iedereen zit dan lekker te smullen van broodjes en salades of ze zijn lekker aan de barbecue.

Deze week laat ik jullie zien hoe ik een zomerse salade maak die je makkelijk in een bak kan meenemen. Kijk snel de video waarin ik laat zien hoe ik de bietjessalade maak met een dressing van hangop, honing en Chili! Wat is jouw favoriete zomerse maaltijd? Ik ben heel benieuwd!

Onder de video vind je de ingrediënten! Volg je me dan ook meteen? Daar kun je je ook abonneren op mijn kanaal, of op Instagram, daar post ik ook vaak wat ik doordeweeks eet!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Denise
  2 juni 2014 at 18:10

  Oh ziet er heerlijk uit! <3

 • Reply
  BeautyTIL
  2 juni 2014 at 18:14

  Ooh lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Melanie
  2 juni 2014 at 18:20

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 juni 2014 at 18:26

  Lekker!

 • Reply
  inspiredbylifee
  2 juni 2014 at 19:42

  Dat ziet er wel lekker uit

 • Reply
  Amy
  2 juni 2014 at 22:13

  Wat een schattig filmpje haha! Leuk recept ook, lekker zomers (:

 • Reply
  chucky1012
  2 juni 2014 at 22:21

  Oeh dat ziet er heel lekker uit ;-)

 • Laat een reactie achter