Koken met Sjalot: Zelfgemaakte ijsthee

Door Charlotte: Hee meiden! Dat is weer even geleden dat jullie hier mijn hoofd zagen verschijnen. Voor iedereen die mij heeft gemist, ik jullie ook. Ik was lekker een weekje op wintersport! Kaasfondue alles! Jullie kennen het wel! Erg gezond was het niet. Maar ik vind dat dit ook wel eens mag, wat jullie? Wat is jullie lievelings “zondiggerecht”? Laat mij dit even in de comments weten ik wil namelijk van 3 gerechten een gezondere versie maken! Zodat je soms onbeschaamd kunt zondigen!

Goed! Terug naar de orde van de dag!Deze week was het heerlijk weer. Altijd wanneer het heerlijk weer is is mijn eetlust wat minder. Drinken is dan heel belangrijk. Lekkere zoete drankjes zijn vaak niet zo gezond! Vanaf vandaag kun je zelf je zomerse thee maken!

Je hebt er dit voor nodig:

– 5 zakjes thee (ik gebruik zwart, maar groene of oolong thee is ook een aanrader)
– een beetje citroenrasp
– een paar schijfjes limoen
– een bodempje vlierbloesemsiroop
– ijsklontjes

Kijk het filmpje om te zien hóe je dit heerlijke gezonde zomerse drankje maakt!

Vind je het leuk om meer van mij te zien? Volg mij dan op Instagram(@Charlottevanommen) en Twitter (@Charlottesoph) En ben je al geabonneerd op mijn kanaal? Bij 250 abonnees doe ik een winactie!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Todayslife
  16 maart 2014 at 18:27

  Leuk om zelfvte maken! Ik zou voor groene thee gaan!

 • Reply
  a
  16 maart 2014 at 19:45

  Deze meid die jou koen met …filmpjes doet is niet zo mijn ding Aranka ik zie liever jou in filmpjes. Deze filmjes kijk ik dus niet!!!

 • Reply
  chucky1012
  16 maart 2014 at 22:06

  Dat ziet er heerlijk uit en makkelijk om zelf te maken ;-)
  Waar is oolong te koop?
  In sappen uit pakken zit zoveel suiker! Ook al staat er op 100% pure sap.
  Je bent heel mooi opgemaakt met een zomerse look!
  Ik kijk graag naar je video’s op dit blog!

  Tot de volgende keer

 • Reply
  Sophie
  17 maart 2014 at 00:40

  Sorry, niet helemaal on-topic, maar vraag me af welke lipstick dat is? :P Heeel mooi!

 • Reply
  MySimplySpecial
  17 maart 2014 at 07:42

  Leuk idee!

 • Reply
  Ines
  17 maart 2014 at 22:21

  Klinkt heel erg lekker!

 • Reply
  Roxanne
  23 maart 2014 at 18:43

  Op zoek dus naar vlierbloesem siroop! Ik wil het wel eens proberen :) Als het mooi weer is, drinken we graag ijsthee :)

 • Laat een reactie achter